- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Big Brother 2 На живо
Мухахахахаах оназ втората цепи мрака!!!!!![]()
![]()
Айде тука ше обсъждаме брадърчето!
![]()
kvo da gi obsujdame toq 3tiq e bati svinqta i 4algadjiq mrusen dolen tap cignaior
Абе....всичките са някви селяци,
простаци..и хубаво ги насадиха в тая къща...точно като на село ще са си...селяните...Абе общо взето са разделили хората на : кокони и селяни...и в тая къща...искат да видат кои ще изпъкнат...ще има доста сблъсаци между простолюдието и ...манекенчетата![]()
makar 4e selqnite sa dosta pove4e ot manekenite/kite koito su6to prili4at na selqni![]()
ne 4e imam ne6to protiv sre6tu provinciqta ma po golemi idioti kat teq nemojaxa da namerqt i za tva sa gi slojili sigurno
Баси разглезените богаташчета![]()
А с този....циганин избиха рибата просто
Но спох...човека е завършил 8 клас![]()
Колко беше противен клипа му...омг![]()
А изгарям от желание да видя как силвия и другата лигличка ще доят овцете![]()
Да уе ... по-тъпи представителки на името ми не можеха да намерятСя ще ми опетнят репутацията
![]()
А иначе.. мисля, че ще е тъпо, но пък може и точно заради това, заради което мисля, че ще е тъпо да е интересно![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Напълно съгласна за това,че са ги разделили на кокони и селяни.Няма средно.Мангала ме изкефи на МАКС!Фризьора е мнннннннннннноооооооооооо го готин,но май само той ще бъде.Като глъдка свеж въздух сред чалгарските простациМацките са страшни обаче...
Обича:
Да пазарува
Лукса
Да пазарува
Парите
Да пазарува
ЛЪСКАВИТЕ коли
Да пазарува и т.н![]()
![]()
![]()
Хахаха ти я са набили бати шушоните вътре. Тоя мангала рулира отсекъде ебати изродите. А оная русата яко ше я клецат![]()
![]()
![]()
и Интер
wahahahahhh az pak spah do sq [; i mn me marzi da stigna do tv-to 4e da go gledam......
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Колко си права само! Някви пълни селяни са.Първоначално написано от MaD_CaT*
Тая русата кучка е много глупава. Как се запъваше на интервюто самоооооооооо.... Няква пълни абсурди приказваше
![]()
Хипито е... Ебаси наркомана, но сигурно само с него щях да мога да се разбера в тая къща... То другите са мноу зле
![]()
Маги ли как беше? Тя е много брутална, ще ги побърка
![]()
Дебелият чалгаджия е ОТВРАТ! СУПЕР ТЪП И ГРОЗЕН КАЛЪФ!
Втората кучка, тая черната, е също много тъпа! Няква нимфоманка и глупачка! Плоски мисли, кво да кажа
![]()
Ромът си е ром... Тва е достатъчно...
Официалният ще бере душа вътре. Ще го побъркат, а и въобще не си е на мястото там!
Спортиста е пълен боклук без умстъвен багаж.
Краварката ще умре от скука.
Дебеланката е сладуранлка!
Елена изглежда сладурана, но може би, е сдухана!
Пияницата е няква весела! Ще се накефя да се напие и да си изповръща червата!
На пръв поглед, бих праснала Вего!
15тия е мнооооооооого надарен
![]()
1 пропуснах, но незнам кой.
Е,тва е много тъпо
дето го направиха ...за багажите![]()
тцтц..егати тъпото...Еми..те сигурно ще предложат рома...или пък Недялко..абе който и да е...е направо ужаснода нямат багаж...Ебати тъпото е тва
![]()
![]()
Хора направо не е истина!!!Ето какво нашата мила телевизийка е избрала да представлява България!Егати тирбушоните,егати мушмуроцитеСамо 1 човек си струва и нз горкия как ще ги издържа тази свинщина.Това е Мариан.Страшен пич,много готин,много голяма душа.Отсега казвам,че ако поне малко достойнство имаме..точно него трабва да подкрепяме до край
![]()
![]()
Прав/а си за всичко и за Мариан и мен най-ме кефи.Първоначално написано от DraGon`GirL
А, колкото до дрехите, как могат да изберат Радо за багажа. Те сички други навлечени, а те точно него. Плосък мозък! Да го оставят гол? Само заради тва, че се е направил на интересен! Ебаси тъпаците!
ИСАКМЕ 3 МЕСЕЦА РАДО ДА НИ СЕ РАЗВЯВА ПО ПРАШКИИИИИИИИ!ОЛЕЕЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!![]()
Стига бе....по тъпо нещо не съм гледала,ей![]()
Горкия човек...Особено сега като стане зима и трябва да копа градината
![]()
3 месеца да не може да се преоблече..ебаси дебилското.
Да не говорим,че ако някоя жена трябваше да остане така ?Ебаси ужаса![]()
Това е адски тъпо измислено![]()
qku precakaniAma friziora e maniak , kakto i Elena .. drugite sa protivnqci vseki po svoi nachin .. ama shte gi vidim ..Malko me samnqva da e tolkoz qko kat 1 chast .. no ..
А-а-а, да си дойдем на въпроса! Да бяха оставили тая "елитната" кучка със задната седалка, да я бяха оставили нея по прашки само! И без тва е к*рва, най-много да забоде някой!Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
lele,BB e super zle we![]()
tova ,deto 6e vzemat bagaja na edin ot u4astnicite e super brutalno![]()
kak taka bez drehi,bez kozmetika i t.n 6e izdurji6 3 meseca we![]()
lele,a tova,4e trqbva da remontirat ku6tata e super prostotia![]()
prosto nqmam dumi![]()
az si misleh,4e v minalia BB bqha prostaci,ama sa kato gi gledam prosto mi stava lo6o![]()
ama si4ki sa super zle .. nekvi qko bogati i super glezeni .. prosto ne gi vijdam tezi hora kak 6e doqt ovce i 6te hodqt pri koko6kite![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тая Силви (тъмната) искам да я видя да пасе овце. КУЧКА!!!!
ТОя с нарушения хормонален баланс го оставиха без личните му вещи ХАХАХА нема такъв изрод![]()
![]()
![]()
и Интер
Ами какво да ви кажа.Много по-евтино излиза те да си правят всичко,а не да наемат некой да слага мебели,па да боядисва.Това са много париГоркия Радо.
"Кои са ти трите най-скъпи вещи от багажа? "
"Блуза,боксерки,дънки" Малеее жал ми стана![]()
xaxaxa ako ne znaete az da kaja 4e jenenite sa Elena i Miroa taq 4ernokosataa silviq v deistvitelnost e istinska kuha leika tq raboti kato sekretarka v ofisa na brat mi i e qko razglezena i super tupo sa6testvo a bradarite 6te vidqt golqm zor tri meseca
6te mi e interesno tiq naduti ku*veta s hubavite manikiuri kak 6te gledat oFce xaxa e smqh golqm 6te padne
Бах маа му.Тоя радослав е ебаси ...ъъ..ОлигофренЪ![]()
Вижте колко добре може да пише...![]()
http://bigbrother.bg/player_profile.pcgi?player_id=12