.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен
    Град
    Stara Zagora

M0it0 jiv0tin4e ....

Ei, imam si tuka 1 t0pka k0smi 0t 2 sedmici i re6ih da si q snimam! Ta vikam aide si4ki da si snimate liubimcite i da gi p0kajete
    Et0 q i Upi -
    http://img371.imageshack.us/my.php?i...10103369ze.jpg , http://img393.imageshack.us/my.php?i...10103371uh.jpg , http://img363.imageshack.us/my.php?i...10103336fq.jpg , http://img378.imageshack.us/my.php?i...10103330cf.jpg

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    мале горкото коте като гледам ЯКО го терориш...
    и Интер

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    [color=red]Ау..ма то много малко бе...аз мислех че е по-едричко като онова дето го видяхме оня ден
    Готинко е
    Прави ли мноул бели увас?/color]

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ami kak da vi go pokaja kat ne moga da go kacha na internet
    axxaxaxxaxa

Много е сладко писето ти :P Каква порода е, много космато бе Как се казва, а кой го държи
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    sofia
    sladko e

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Много е сладко писето ти :P Каква порода е, много косамто бе Как се казва, а кой го държи
    Mislq 4e be6e siamska ili angorska Kazva se..pyrvona4alno be6e naomi ama tq q prekrysti i zabravih kak be6e Brat i q dyrji
    Keep smilin'

Guest
    Такова беше като малко
    А са е такова

olele mnogo sa vi sladki kotetata i az da si imah edin takuv dzver v kushti shtqh da se kefq mnogo
    Превземай всичко що ти пречи,мрази,обичай и живей,бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей..

Голям фен
    ahah na men ne mi trqbvat doma6ni lubimci.Imam brat i sestra i mi stigat tolkoz jivotni
    Keep smilin'

Град
    homeless
    Ааааа голямо сладурче Много красивичко! Ей, че мъниче... :P :P :P

ОооО Oyama и ти ли със сиамско Аз също имам 2. Много готиничко...поне доколкото се вижда на снимката. Ама те са си красиви котки де, кво ще говорим ся С
    :P :P :P
    Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....

Guest
    Също така имам и едно такова

oi tva puk bi sekvi rekordi mnogo obicham mani4etata xaxa i az si imam brat ma ne e maluk ina4e i toi stava za doma6en lubimec
    Превземай всичко що ти пречи,мрази,обичай и живей,бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Също така имам и едно такова
    Aaaaaaaaa super sladko eeeeeee sha go izqqqm ))))))) Az kato bqh po-malka imah 2 hamstera ama umrqha..Posle imah morsko svin4e ama i to umrq.Posle si vzzeh oshte edno i v posledstvie go podarihme na edno mom4ence abe pri men jivotni ne se ostavqt zashtoto shte gi umorq )
    Keep smilin'

лелееее как можете да понасяте тия котки и свине. тва са най гадните животни. рибите са си най-добрена всеки ги препоръчвам. не вдигат шум и ги храниш по един птъ на ден.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ebati sladurskite jivotni
    az imam nai-sladkoto ku4ence na sveta-Cherry
    imam i hamster-Chandi(Chandler)
    i 2 kostenurki-Elizabet i Kosta Conev

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami zna4ii ... DeSsi kyt ne znai6 ne sa 0bajdai! k0tkata mi e Persiiska p0r0da vid k0stenurk0vi ... R0dena e na 09.07.2005 (dva meseca i k0sur) i Se kazva Upi G0ldbyrg! I q dyrji brat mi i ne q t0rm0zq mn0g0!
    A imam i 06te edn0 jiv0tn0 k0et0 se kazva Ursula i e Kydr0k0smesta Tyrantula Pticeqd - neq ne m0ga da q snimam 6t0t0 ne p0nasq svetlina i nqma da se vijda ...
    A Oyama-no problem nie s brat mi sme p04itateli na tf0qta k0tka!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си