- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обличате ли се както ВИЕ искате?
hah mi da absolutno kakto az si re6a
maika mi i priqtelite mi tvurdqt 4e v pove4eto slu4ai stila mi e kato na 4alga pevica, no te ne go kazvat sus zlo 4ustvo puk i nali vajnoto e az da si se haresvam![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Emi daa .. kato prekalq s ligotiikite .. v prochem tva lqto prekalih s playlife i podobni dreshki .. i si bachkah i sama si kupuvah takiva parcalki ..
хаха, ами баба ми избира дрехите... всеки ден трябва да нося черна пола, бели чорапки, риза със цветчета и някакъв сив шал![]()
хахахаест, че се обличам както искам
Любовта е най-висшата степен на омразата
Обличам се както си искам,разбира се!Няма някой,който да определя стила ми освен самата аз![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
всичко което ми харесва, дори да са два стила които са на нож помежду си....
ми по принцип да...дрехите ги купувам с мое си одобрение... и ги обличам когато поискам....е 10 на 100 не ги обличам ,защото трябва да се изперат и трябва да си взема други....
много ясно че даноса се по 3 стила
единия ми е сличер на koRn с маскироваччен панталон и кецове :P другия ми е син анцук със тениска на koRn или със обикновена синя блуза без надписи със ниски спортни обувки пак на пума какъвто ми е и анцука :P а понякога се нося със чисто бяло яке със небесно синя блуза на NIkE и със бели обувки
зависи с кои излизам и каде отивам
но най си обичам анцука
![]()
xexe,e mnogo qsno,4e se obli4am taka,kakto az iskam![]()
![]()
ne se suobrazqvam s ni4ie mnenie![]()
tova,koeto mi haresva na men ,tova se kupuvavse pak az 6te go nosq,nali?
![]()
a koito ne mu haresva .. em mnogo mu zdrave![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
noo qsno 4e se obli4am kakto si iskam!koi 6e mi kazva kak da se obli4am![]()
![]()
мне..обличам се както е приемливо
за обществото..иначе искам да си се обличам
с някви супер накъсани дрешки
да прозират,разголени , ама няма как..
Не,не се обличам както аз искам![]()
Тоя въпрос е много относителен и всички ест.,ще отговорят "да обличам се както на мен ми харесва и не ме интересува дали на някой друг му харесва..."
Има едно такова нещо наречено МОДА и сички,които живеят в 21 век следват една или друга мода.Вече е друг въпрос дали тази мода ти харесва или не.Обаче няма да тръгнеш така както майка ти или баба ти са ходили на твоите години,нали?Обличаш се по модата,тя диктува това,не ТИ.
Тия "куклички" дето са облечени еднакво...какво правят?Следват модата...но тия,които са облечени по модата,но със собствен стил..Какво правят?Имат си собствено мнение,но то пак е СЪОБРАЗЕНО с модата
![]()
ПП.Сори,че е малко объркано написаното![]()
По магазините се продава едно,пък който иска да си шие дрехи![]()
niee az sa oblicham kakto jenami mi kaje stanh rob po nevnimanie i glei sq ne se oblicham katio trqbva demk kakto izkam kofti rabotaaa ....
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
Ми да обличам се така както на мен ми харесва и така както искам. Мисля, че вече съм достатъчно голяма за да решавам сама за себе си как точно искам да изглеждам и какво точно искам да нося и да не позволявам например на родителите ми или пък на близките да се бъркат в изборът ми! Друг е въпросът, че за някой неща, който наистина харесвам понякога не ми стигат паричките, но като цяло не мога да се оплача и съм щастлива, че мога да си позволя да се обличам така както се чувствам добре и се харесвам!
хЪх тука нема такиа дрехи кФит аз искам........
пък и да има неам такиа пари ...
имам много претенциозен вкус .......
искам кожен корсет ама ... ох аз си знам къФ
и дълги ботушки, кожени, с катарами ...
и мрежи, и на ръцете дантелени ръкавици ама дълги през пръстите ... уххх искаааааааам![]()
и дълго кожено наметало ...
ъх........
Разбира се,4е се обличам както аз искам. Няма как някой да ме накара да не се обличам както ме кефи или пък да не си зема нещо. Даже кат мноо си харесам нещо,а е повечко пари4ки зимам от майка ми,а останалите аз си ги събирам и пак си го зимам,щот според мен си заслужават парите за дрехите,дет аз си зимам. Да и аз мое се каже,4е следвам един вид мода,но аз съм си избрала стила,аз си избирам дрехите и те супер мноо си ме кефатаз избирам как да се обличам
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Естествено! Че кой ще ми каже какво да си обличам. Почти винаги излизам с приятелки да си купувам дрехи и дори като си купувам дрехи никой не ми се бърка. Аз си избирам всичко сама.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
ААаами познай!
1.Не се обличам както аз искам , а квот намеря по кошовете , а дрехите в кошовете кога идват -нИ питат.
2.Обличам се така , както шефа каже
3.абе обличам се така , както се харесвам!с такива дрехи с каквито се харесвам![]()
Да. Но винаги съм искал и мнението на хора които разбират. Иначе моето мнение си доминира... Обличам се така както ми е на душа.:P
Е, не, обличам се по последна мода, с розови ботуши с пухчета и пеперудки и меченца, а също и гледам как бритни спиърс се облича и се старая да съм като нея; освен това слушам мама какво ми казва да обличам, тъй като на нейната пета братовчедка Розалия че на колежката дъщеря и си купила еди кво си и смятам да си го взема и аз;![]()
![]()
...
Естествено че се обличам както ми харесва, както ми е удобно, не обичам да си купувам поредния нашумял моден аксесоар, цвят, модел и т.н. Дали следя модата...коя мода по точно да следя? Тая дето я гледам по улиците всеки ден ли? Егати и модата ...
Понякога дори един стилен аксесоар придава елегантност на иначе обикновения външен вид. Плюс тва би трябвало да се старая да показвам собствено мнение и да го изразявам по някакав начин във облеклото си. Не като до болка познатите и банални истории "оная от другия клас нали я знайш, че тя си е взела еди каква си пола орангутанов цвят на зелени човечета и смятам да си взема и аз такава" ... ай бягай с такива глупости
Don't worry, be happy
мноо ясно че даникой и никога НЯМА право да ми казва как да се обличам,квото ми харесва тва ше хося....
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
az pyk nekarat me da hodq gol samo basi
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Ami mn qsno 4e se obli4am kakto AZ iskam a ne kakto na nqkoi drug mu haresva
Никой не ми казва какво да обличам.
Обличам се както ме кефи...е още финансите за дрешки не са изцяло от мен и трябва да се съобрзявам с цените...до някъде !![]()
![]()
E ne!Nekoi parcal 6e mi dava suveti kak 6te se obli4am!A ako go slu6am 6te se obli4am po negoviq vkus koeto hi4 ne mi mqza!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.