- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- бяла пришка
от 2 седмици на кожичката от вътрешната страна се появи нещо като бяла пришка или налеп. Може ли да е някаква гъбичка или какво ?
Нямам абсолютно никакви оплаквания, не боли, не сърби и т.н. но и не минава сама или с кремове против гъбички (засега). Може ли да е от претриване или нацепване по кожата когато е стеснена?
ako ne ti mine skoro otidi na lekar.
Moje da e smegma i da se izmiva, a moje i da e ot preturkvane!
ако е това което си мисля,трябва да идеш на лекар - специалист по кожни и венерически болести ВЕДНАГА,споко не се умира,не се реже нищо,но ако това са брадавички мн бързо се разпространяват,не е венерическа болест....начина на махането им е чрез азот
По голяма болка от азота няма на света, той е -120 градуса ама имаш чувството че е +1000Първоначално написано от Анонимко
![]()
e понаболява ама като знаеш , че се ЛЕКУВАШ, а не седиш и не чакаш да оздравееш ей така от само себе си,мисля че е по добре![]()
Предпочитам направо да ми го отрежат, вече няма да ми пука ако опра до там честно. Азота е направен единствено да се впръсква в двигателя, за нищо друго.
Абе не знам. Обикновено след терапията с азот, на някои хора завинаги спира да им става.
То ко ше им става, те инвалиди остават ти за некъв кур.
Първоначално написано от Oyama-no problem
xaxaxaxaxax добре бе !!!!
хахаахха а стига бе !!!!