- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-ужасния момент от живота ви?
Кой за вас е най-прецакващия,най-тежкия,най-отвратителния,най-разтърсващия с една дума най-ужасния момент от живота ви!?![]()
Да предложа на момиче което адски много харесвам от години и тя да ме отреже...![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
NAI-OTVRATITELNOTO NE6TO KOETO MI SE E SLU4VALO E KOGATO MOM4ETO,KOETO OBI4AH,ME IZPOLZVA ZA SEX I ME OSTAVI,SKARAH SE S NAI-DOBRATA MI PRIQTELKA I NA VSI4KOTO OTGORE BE6E PREZ NOVOGODI6NITE PRAZNICI I GI PREKARAH UJASNO!
P.S.TOVA E NAI-GADNOTO,NO NE E EDINSTVENOTO GADNO NE6TO,KOETO MI SE E SLU4VALO![img][/img]
[quote="So Freaky Girl"]NAI-OTVRATITELNOTO NE6TO KOETO MI SE E SLU4VALO E KOGATO MOM4ETO,KOETO OBI4AH,ME IZPOLZVA ZA SEX I ME OSTAVI,SKARAH SE S NAI-DOBRATA MI PRIQTELKA I NA VSI4KOTO OTGORE BE6E PREZ NOVOGODI6NITE PRAZNICI I GI PREKARAH UJASNO!
P.S.TOVA E NAI-GADNOTO,NO NE E EDINSTVENOTO GADNO NE6TO,KOETO MI SE E SLU4VALO!
emi .. kogato ku4eto mi za malko 6te6e da umre .. prosto ne moga da vi opi6a togava kak se 4uvstvah![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
amMm denq v koito nai dobrata mI priqtelka mI se rasurdi i se skarahme..ama ne mi se razpravq
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Когато най голамата ми любов ме заряза точно когато имах най голяма нужда от нея.
Беше в края на годината, на 8-ми клас...Имах изтипи по Английски език, устен и писмен...Устния го преспах, успах се и после ми звъняха да ме питат от класа що не съм отишлаЛеле, от този ден нататък в продължение на около 2 седмици само съм се тревожила, можеше да не ми повярват и да повтарям класа
Но ми дадоха шанс да се поправя и минах с 5,50
А само колко съм се шашкала напразно ако знаете...
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
mi kogato baba po4ina...be6e ujasno![]()
Nai-velikoto ne6to,koeto nqkoga 6te nau4e6 e da obi4a6 i da bade6 obi4an v zamiqna!!!m&r
Ми то целиями живот е ужасен...Ни най-ужасния ми момент беше когато бях още малка и паднах много лошо и си счупих крака и ръката , вкъщи нямаше никой цял ден и аз лежах на пода и бях твърдо убедена че ще умра... Стояла съм така на пода осем часа беше отвратителноА майка ми като се върна, първо реши, че се лигавя и ми се разбуча
също и когато втория ми баща влезе във затвора, а после майка ми ме заряза![]()
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
Ami nai otvartitelniq mi moment .. tolkova sa mnogoNo nikoga nqma da zabravq kogata edna ve4er vidqh nai-dobriq si pritel i toi beshe nadrusan(predrusal napravo),zakarahme go v bolnicata i adat prodalji oshte 3 sedmici, imashe kravoizlivi,nqkakvi petna .. ne iskam i da si spomnqm
![]()
като се замисля май когато прадядо ми почина преди 2 год. беше на 95![]()
![]()
![]()
и Интер
Tolkova sa mnogo 4e nemoga da kaja vsi4kite!!! Edin ot nai-ujasnite momenti e kogato predi 3god. nai-lubimoto mi ku4e koeto obi4am super mnogo se razbolq polu4i diskopatia i zavinagi se obezdviji![]()
![]()
Drug mnogo gaden moment ot jivota mi e kogato s nai-golqmata mi lubov se razdelihme
obi4am go kakto nikoi drug no se razdelihme!!!be6e ujasno!!!Imam i mn drugi gadni momenti !!!Gadno mi be6e kato me izklu4iha ot daskalo i trqbva6e da tursq novo po sredata na godinata!!!
![]()
![]()
![]()
Kogato baba mi padna i si s4upi kraka be6e mesec i pove4e v bolnica prekara dori rojdenia si den tam i kato me vide6e vse pla4e6e su6to taka dqdo mi se nabode s piron rukata i 6tiaha da mu q rejat
I su6to kogato se osuznah kak edni hora se vuzpolzvat ot men no ve4e be6e kusno
ima6e i moment v koito ba6ta mi me izhvurli ot nas subra mi bagaja i me izhvurli
be6e ujasno vsi4ko ima i o6te no ne mi se razpravq pove4e!!!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Как те заряза?!?!Първоначално написано от Пате
![]()
![]()
Ами събра ми багажа, замъкна ме при бащами , който е ибахти изверга, и ме остави там и оттогава не съм я виждала и не съм я чувала. Преди две години.Първоначално написано от MaPuXyaHa
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
kogato diado mi kogoto obi4ah kato bashta po4ina biah samo na 10![]()
M2O Musica allo stato puro!
Mnogo sa momentite,kogato mi e bilo kofti.
Edin pat prosto se 4uvstvah ujasno![]()
Skarah se s nai-dobrata si priqtelka,otidoh na disko i tam priqtelq mi skasa s men,za6toto se skarahme ujasnoI taka v edin den zagubih 2 mnogo skapi za mene hora
Za 6tastie se sdobrih s nego po-kasno
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Nai ujasniq moment....emi nz...moje bi kogatu kato bqh malka mnogo visqh po bolnici na sistemi i na6te mnogo se trevojeha za meneKogato maika mi q operiraha ot rak na gyrdata to ne be6e to4no rak...ami nqkakvo obrazuvanie...znam li...mn se izpla6ih togava i samo pla4eh bila sym na 7-8 godinki
drug gaden moment...sedmi klas ima6e period v koito mn 4esto mi stava6e lo6o daje pripadah...be6e mi mn gadno i kogato me zarqzaha edni priqteli i to dylgo mi be6e gadno-rejeh se...pieh si po4ti seki den....kaktu i da eA posledno mi be6e super gadno kogato dvete mi nai blizki fr v bg zaminaha-ednata za usa a drugata za avstriq.....
![]()
![]()
Pfff...izkarah si jivota basi dramata...no tva e istinata nqma kakvo da se napravi
![]()
No trqbva vinagi da gledame napred nali![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Първоначално написано от Пате
SHIT
![]()
Като ми казаха, че, ако не задържа поне до това ниво слуха си, ще го изгубя..
Другото е строго секретно и само двама души от този форум го знаят - те си знаят кои са и съм им казал да си мълчат, което ще рече, че на вас не мога да кажа, защото има опасност за живота на няколко души
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ами когато тъпия ми баща ме изгони( по точно се евакуирах защото каза че ще ме утрепе)(не беше без причина, но нямаше как да знам че върша нещо лошо, пък и то беше дребно) и каза да си търся дом началото на тоя месец, и беше бесен.Това при положение че от към 1 годни на спя спокойно и понякога ми става много гадно като си легна и немога да изхвърля гадните мисли от главата си.И тогава като ме изхвърли и нямах нямах идея какво да правя, след всичко с което съм се борил до тогава, и видях навън как си ходят щастливо едни двойчици.Много беше гадно- даже ми минаваха и от онези крайните мисли.После очите ми бяха кървясали.А тати винаги мисли че е прави.Имам и други но толкова гадни са доста стари и не ги помня толкова добре.
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
]ami moite nai gadni momenti sa svurzani s prestoite mi po bolnici...zaminavaneto na maika mi v chujbina...smurtta na baba mi...razpraviite s priqtelq mi(koito slava bogy ne sa koi znae kolko seriozni za sega)...kofti mi e kogato vijdam che sum bezsilna pred celiq balvoch koito zaliva men i blizkite mi...![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Всеки ден е такъв![]()
![]()
Za ne6tastie i az taka vikam. Tva depresiqta e kofti ne6to, be!Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ми гаджето ти да не ти вярва....а да вярва на другите...чуждите хора...много е гадно!
Незнам какво да правя![]()
Веднъж намерих в къщи книжка за рака на гърдата,а после разбрах,че мама има рак,но е в толкова напреднал стадий,че няма лечениеИ причината за този рак са ебаните ми баба и дядо(на тати майката и бащата)
![]()
![]()
Когато разбрах,че не съм първото дете на мама,а третото,защото е направила спонанен аборт с първите две-познайте пак заради кой
![]()
![]()
Когато мама ми каза,че ме е родила благодарение на екстрасенс,който я предупредил,че трябва да ме пази от дядо ми,щото е астрален вампир...Ще кажете,че сте измислици,но не ви пожелавам да оставате насаме с него.Аз останах и после такава глава ме цепеше...само за 15 минути бях там и после едва ли не си изповръщах червата.Освен това каквото и да му кажа винаги плановете ми се провалят-последно му казах че ще ходя на лагер и после лежах в болница и си пропуснах лагера
![]()
Има още десетки подобни случая,и за всички тия глупости научих на 12 си рожден ден
![]()
![]()
![]()
![]()