- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-ужасния момент от живота ви?
Ужас!А аз си мислех ,че моя живот...е АД!!!Първоначално написано от luDo_LaPe^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
много се чудех дали да пиша в тая тема .... айде ще кажа се ми е тая:P
първия ми ожасен момент беше когато първата ми любов (то тя не беше много голяма де щото се още бях малак на акъл
) ме зареза заради един на 25 години ... няма да коментирам просто ... 3 месеца някаде се измъчвах
идеше ми да я заколям....
след тва вече намерих истинската любов която малко по късно разбрах че ме е излъгала и използвала и са още ме лъже ... и на раздялата ми с нея (тя живее на 300 км от мен) имах чуството че ще умра мислех да почна да блъскам и ритам автобуса кат тръгне ама се сдържах.... след тва се скарах с майка ми и с баща ми .. те така и не проимаха смелоста кат не харесват моито държание и моито мислене да ме изгонят ... се ми е тая за тях те не са никои за мен ... секи дет се проба да ми пречи да бъдя свободен е никои за мен ... след тва кат за кашак почнаха да разледват приятелите ми кои какъв е ... само чакам да завърша (тва е тая година) и се махам от нас писна ми от тях направо тогава ще бъдя нов човек вече
тва е абе цел живот само мъчение .... да му *** майката на тоя живот !
ami bqh mnogo malka,no sled kato se premestih da jiveq pri baba mi v pd,sled tva pri baba mi v sf i sled tva pri edna priqtelka na maika mi,ustanovih 4e maika mi ima tumor(togava znaeh ot "spe6no otdelenie" samo,4e tva e ne6to mnogo lo6o)i cqloto mi detstvo sam se prenasqla pri rodnini-ba6ta mi ne moje6e da se griji za men.
sled tva maika mi zamina za germaniq za porednata operaciq s ba6ta mi...daje mai v bg sa pisali kniga po neq![]()
o6te ima belezi po glavata,vrata,korema...awe ot krasta nagore i ottogava ne e hodila na more i basein
Пич а как ще се издържаш?Първоначално написано от korn___
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
МалеееПървоначално написано от party_girl
![]()
![]()
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Koгато разбрах, че дясната ми ръка - Джани снася информация на противниковата фамилия - Калцоне. Казваше им моите планове и крадеше от парите на фамилията. Мъчно ми е за него, беше ми като брат...Наложи се Луиджи да се погрижи за него.
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
Kugato edno ot trite mi gajeta-Anesti kaza 4e me zurqzva puneje ne mojel da turpi tolkova mum4eta ukolo men.![]()
пич имам такава професия че заплатата ми е от 500 лева нагореПървоначално написано от problemniq
а най добрия ми приятел с които сме като братя си има собсвен 3 стаен апартамент
![]()
Сега като виждам някои хора какви неща се е наложило да преживеят..Направо ми става гадно..Ужас, видях две момичета да пишат, че майка им има рак..Ами и аз ще се присъединя към вас, но за щастие моята още е само възпаление.Сега се лекува с разни компреси и други такива простотии.Май че се оправя
![]()
^I don't give a fuck^ каза, че всеки ден е ужасен..да, но има и хубави дниЗа жалост и при мен гадните са повече от хубавите...Вече писах в тази тема, но смятам да допълня..
Ето гаден момент::
Преди година, когато бяха кандидат-гимназистките изпити..В началото на седми клас майка ми каза, че ще кандидатствам по наредбата за хронично болни (чрез нея мога да вляза, където си искам).Трябваше само да имам по всичко шест в даскало - така и беше.Не бях ходил на никакви курсове по нищо и точно месец преди националните изпити от ИНСПЕКТОРАТ-а отстраниха моето заболяване от списъка и останах само в техникумите...Които са под всякаква критика от страна на ученето...И айде нашето момче трябваше да се подготвя за изпитите - три седмици по математика, а последната я оставих за литературата.За щастие, успях да вляза в училището, в което исках още в началото на седми клас.
Има и още, но, както казах в предишния пост, то не е за тук, поради опасност за живота на един мой много скъп човек..може би най-скъпия..
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
хех,ма ти незнаеш как си започнах ваканциятаПървоначално написано от MaPuXyaHa
Начи бяхме на велопоход и после на риба(ма от даскало ни водеха)и сме се събрали компанийката след тва(беше неописуема жега)и им викам да ходим на басайн.С триста зора се разходихме до къщата на всеки и стигнахме до моя блок.Оказа се,че нямам бански-намерих само горнището а надолу тръгнах с едни боксерки
Ма тва е хубавата част...отиваме ние на басейна и вече примряла от кеф се хвърлям вътре и почвам да плувам.Идва до мен една приятелка и ми вика"дай да обикаляме"и аз навита както винаги тръгвам по ръба.Като стигнахме вече на по-дълбоко спрях да плувам и се хванах за ръба ,и така продължих.И отивам аз под фонтана(нещо като скали и най-отгоре - фонтан)Ма аз откъде да знам,че имало помпа и откъде да знам,че и е паднала решетката
И изведнъж усетих няква сравнително силна болка и че нещо ме дърпа.Опитах се да се измъкна,ма то стана още по-лошо...И тва ме засмуква и аз пища и някой дойде,хвана ме през кръста и почна да ме дърпа.С много зор ме изкара и аз загрях кой е-спасителя
И то не беше кръв,тоне беше чудо-с такси до бърза помощ и после боса до нас...Не можех да ходя две седмици,а как съм спала...Та така почна лятото...После ми изгоря лицето,после във болицата
И така до следващото лято
![]()
Първоначално написано от luDo_LaPe^
И всичко това, заради дядо ти![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
неее,само в болница бях заради него...крака и лицето сама си ги направихПървоначално написано от morsmordre
![]()
Ами когато кученцето ми Рони го блъсна кола...Тогава съм плакала 1 седмица без прекъсване ! Цял месец бяхме като в транс цялото семейство !
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ама оживя ли?Първоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
Ami moje bi kogato s ba6ta mi padnahme s motora-ne i se govori mnogo i ne iskam da si go spomnqm!