.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от luDo_LaPe^
    Веднъж намерих в къщи книжка за рака на гърдата,а после разбрах,че мама има рак,но е в толкова напреднал стадий,че няма лечение И причината за този рак са ебаните ми баба и дядо(на тати майката и бащата) Когато разбрах,че не съм първото дете на мама,а третото,защото е направила спонанен аборт с първите две-познайте пак заради кой Когато мама ми каза,че ме е родила благодарение на екстрасенс,който я предупредил,че трябва да ме пази от дядо ми,щото е астрален вампир...Ще кажете,че сте измислици,но не ви пожелавам да оставате насаме с него.Аз останах и после такава глава ме цепеше...само за 15 минути бях там и после едва ли не си изповръщах червата.Освен това каквото и да му кажа винаги плановете ми се провалят-последно му казах че ще ходя на лагер и после лежах в болница и си пропуснах лагера Има още десетки подобни случая,и за всички тия глупости научих на 12 си рожден ден
    Ужас!А аз си мислех ,че моя живот...е АД!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Супер фен

:)

много се чудех дали да пиша в тая тема .... айде ще кажа се ми е тая :P първия ми ожасен момент беше когато първата ми любов (то тя не беше много голяма де щото се още бях малак на акъл ) ме зареза заради един на 25 години ... няма да коментирам просто ... 3 месеца някаде се измъчвах идеше ми да я заколям.... след тва вече намерих истинската любов която малко по късно разбрах че ме е излъгала и използвала и са още ме лъже ... и на раздялата ми с нея (тя живее на 300 км от мен) имах чуството че ще умра мислех да почна да блъскам и ритам автобуса кат тръгне ама се сдържах.... след тва се скарах с майка ми и с баща ми .. те така и не проимаха смелоста кат не харесват моито държание и моито мислене да ме изгонят ... се ми е тая за тях те не са никои за мен ... секи дет се проба да ми пречи да бъдя свободен е никои за мен ... след тва кат за кашак почнаха да разледват приятелите ми кои какъв е ... само чакам да завърша (тва е тая година) и се махам от нас писна ми от тях направо тогава ще бъдя нов човек вече тва е абе цел живот само мъчение .... да му *** майката на тоя живот !

ami bqh mnogo malka,no sled kato se premestih da jiveq pri baba mi v pd,sled tva pri baba mi v sf i sled tva pri edna priqtelka na maika mi,ustanovih 4e maika mi ima tumor(togava znaeh ot "spe6no otdelenie" samo,4e tva e ne6to mnogo lo6o)i cqloto mi detstvo sam se prenasqla pri rodnini-ba6ta mi ne moje6e da se griji za men.
    sled tva maika mi zamina za germaniq za porednata operaciq s ba6ta mi...daje mai v bg sa pisali kniga po neq
    o6te ima belezi po glavata,vrata,korema...awe ot krasta nagore i ottogava ne e hodila na more i basein

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    много се чудех дали да пиша в тая тема .... айде ще кажа се ми е тая :P първия ми ожасен момент беше когато първата ми любов (то тя не беше много голяма де щото се още бях малак на акъл ) ме зареза заради един на 25 години ... няма да коментирам просто ... 3 месеца някаде се измъчвах идеше ми да я заколям.... след тва вече намерих истинската любов която малко по късно разбрах че ме е излъгала и използвала и са още ме лъже ... и на раздялата ми с нея (тя живее на 300 км от мен) имах чуството че ще умра мислех да почна да блъскам и ритам автобуса кат тръгне ама се сдържах.... след тва се скарах с майка ми и с баща ми .. те така и не проимаха смелоста кат не харесват моито държание и моито мислене да ме изгонят ... се ми е тая за тях те не са никои за мен ... секи дет се проба да ми пречи да бъдя свободен е никои за мен ... след тва кат за кашак почнаха да разледват приятелите ми кои какъв е ... само чакам да завърша (тва е тая година) и се махам от нас писна ми от тях направо тогава ще бъдя нов човек вече тва е абе цел живот само мъчение .... да му *** майката на тоя живот !
    Пич а как ще се издържаш?
    19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.

Цитирай Първоначално написано от party_girl
    ami bqh mnogo malka,no sled kato se premestih da jiveq pri baba mi v pd,sled tva pri baba mi v sf i sled tva pri edna priqtelka na maika mi,ustanovih 4e maika mi ima tumor(togava znaeh ot "spe6no otdelenie" samo,4e tva e ne6to mnogo lo6o)i cqloto mi detstvo sam se prenasqla pri rodnini-ba6ta mi ne moje6e da se griji za men.
    sled tva maika mi zamina za germaniq za porednata operaciq s ba6ta mi...daje mai v bg sa pisali kniga po neq
    o6te ima belezi po glavata,vrata,korema...awe ot krasta nagore i ottogava ne e hodila na more i basein
    Малеее

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Цитирай Първоначално написано от MaPuXyaHa
    Цитирай Първоначално написано от party_girl
    Малеее
    da,kofti be6e

Koгато разбрах, че дясната ми ръка - Джани снася информация на противниковата фамилия - Калцоне. Казваше им моите планове и крадеше от парите на фамилията. Мъчно ми е за него, беше ми като брат...Наложи се Луиджи да се погрижи за него.
    Never let anyone outside the family know what you're thinking.

Guest
    Kugato edno ot trite mi gajeta-Anesti kaza 4e me zurqzva puneje ne mojel da turpi tolkova mum4eta ukolo men.

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiii^tupootooo
    Kugato edno ot trite mi gajeta-Anesti kaza 4e me zurqzva puneje ne mojel da turpi tolkova mum4eta ukolo men.
    ахахахаха, три гаджета... леле, горките момчета. ква лъжкиня си само. три гаджета... тц, тц, тц... не вервах, че си изпаднала чак до там.

бтв, тва анести ми звучи като анестетик. на тоя родителите му да не са хирурзи?

Click!

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от problemniq
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    Пич а как ще се издържаш?
    пич имам такава професия че заплатата ми е от 500 лева нагоре а най добрия ми приятел с които сме като братя си има собсвен 3 стаен апартамент

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Сега като виждам някои хора какви неща се е наложило да преживеят..Направо ми става гадно.. Ужас, видях две момичета да пишат, че майка им има рак..Ами и аз ще се присъединя към вас, но за щастие моята още е само възпаление.Сега се лекува с разни компреси и други такива простотии.Май че се оправя

^I don't give a fuck^ каза, че всеки ден е ужасен..да, но има и хубави дни За жалост и при мен гадните са повече от хубавите...Вече писах в тази тема, но смятам да допълня..

Ето гаден момент::
    Преди година, когато бяха кандидат-гимназистките изпити..В началото на седми клас майка ми каза, че ще кандидатствам по наредбата за хронично болни (чрез нея мога да вляза, където си искам).Трябваше само да имам по всичко шест в даскало - така и беше.Не бях ходил на никакви курсове по нищо и точно месец преди националните изпити от ИНСПЕКТОРАТ-а отстраниха моето заболяване от списъка и останах само в техникумите...Които са под всякаква критика от страна на ученето...И айде нашето момче трябваше да се подготвя за изпитите - три седмици по математика, а последната я оставих за литературата.За щастие, успях да вляза в училището, в което исках още в началото на седми клас.

Има и още, но, както казах в предишния пост, то не е за тук, поради опасност за живота на един мой много скъп човек..може би най-скъпия..
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Веднъж намерих в къщи книжка за рака на гърдата,а после разбрах,че мама има рак,но е в толкова напреднал стадий,че няма лечение И причината за този рак са ебаните ми баба и дядо(на тати майката и бащата) Когато разбрах,че не съм първото дете на мама,а третото,защото е направила спонанен аборт с първите две-познайте пак заради кой Когато мама ми каза,че ме е родила благодарение на екстрасенс,който я предупредил,че трябва да ме пази от дядо ми,щото е астрален вампир...Ще кажете,че сте измислици,но не ви пожелавам да оставате насаме с него.Аз останах и после такава глава ме цепеше...само за 15 минути бях там и после едва ли не си изповръщах червата.Освен това каквото и да му кажа винаги плановете ми се провалят-последно му казах че ще ходя на лагер и после лежах в болница и си пропуснах лагера Има още десетки подобни случая,и за всички тия глупости научих на 12 си рожден ден
    хех,ма ти незнаеш как си започнах ваканцията Начи бяхме на велопоход и после на риба(ма от даскало ни водеха)и сме се събрали компанийката след тва(беше неописуема жега)и им викам да ходим на басайн.С триста зора се разходихме до къщата на всеки и стигнахме до моя блок.Оказа се,че нямам бански-намерих само горнището а надолу тръгнах с едни боксерки Ма тва е хубавата част...отиваме ние на басейна и вече примряла от кеф се хвърлям вътре и почвам да плувам.Идва до мен една приятелка и ми вика"дай да обикаляме"и аз навита както винаги тръгвам по ръба.Като стигнахме вече на по-дълбоко спрях да плувам и се хванах за ръба ,и така продължих.И отивам аз под фонтана(нещо като скали и най-отгоре - фонтан)Ма аз откъде да знам,че имало помпа и откъде да знам,че и е паднала решетката И изведнъж усетих няква сравнително силна болка и че нещо ме дърпа.Опитах се да се измъкна,ма то стана още по-лошо...И тва ме засмуква и аз пища и някой дойде,хвана ме през кръста и почна да ме дърпа.С много зор ме изкара и аз загрях кой е-спасителя И то не беше кръв,тоне беше чудо-с такси до бърза помощ и после боса до нас...Не можех да ходя две седмици,а как съм спала...Та така почна лятото...После ми изгоря лицето,после във болицата И така до следващото лято

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    хех,ма ти незнаеш как си започнах ваканцията Начи бяхме на велопоход и после на риба(ма от даскало ни водеха)и сме се събрали компанийката след тва(беше неописуема жега)и им викам да ходим на басайн.С триста зора се разходихме до къщата на всеки и стигнахме до моя блок.Оказа се,че нямам бански-намерих само горнището а надолу тръгнах с едни боксерки Ма тва е хубавата част...отиваме ние на басейна и вече примряла от кеф се хвърлям вътре и почвам да плувам.Идва до мен една приятелка и ми вика"дай да обикаляме"и аз навита както винаги тръгвам по ръба.Като стигнахме вече на по-дълбоко спрях да плувам и се хванах за ръба ,и така продължих.И отивам аз под фонтана(нещо като скали и най-отгоре - фонтан)Ма аз откъде да знам,че имало помпа и откъде да знам,че и е паднала решетката И изведнъж усетих няква сравнително силна болка и че нещо ме дърпа.Опитах се да се измъкна,ма то стана още по-лошо...И тва ме засмуква и аз пища и някой дойде,хвана ме през кръста и почна да ме дърпа.С много зор ме изкара и аз загрях кой е-спасителя И то не беше кръв,тоне беше чудо-с такси до бърза помощ и после боса до нас...Не можех да ходя две седмици,а как съм спала...Та така почна лятото...После ми изгоря лицето,после във болицата И така до следващото лято

И всичко това, заради дядо ти
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Цитирай Първоначално написано от morsmordre

И всичко това, заради дядо ти
    неее,само в болница бях заради него...крака и лицето сама си ги направих

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ами когато кученцето ми Рони го блъсна кола... Тогава съм плакала 1 седмица без прекъсване ! Цял месец бяхме като в транс цялото семейство !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Ами когато кученцето ми Рони го блъсна кола... Тогава съм плакала 1 седмица без прекъсване ! Цял месец бяхме като в транс цялото семейство !
    ама оживя ли?

Ami moje bi kogato s ba6ta mi padnahme s motora-ne i se govori mnogo i ne iskam da si go spomnqm!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си