- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tолерантни ли сме към различните?
Опитвам се да бъда толерантна, но не винаги успявам.
Мисля си, че съм по-скоро толерантен човек и уважавам хората, които са различни. Дали някой ще ми допадне не зависи от това дали е гей или не, дали е дебел или слаб, дали е арабин, българин, евреин, каква е религията му и т.н.
Предубедена съм единствено към циганите (и пак не към целия етнос, защото има и такива, които живеят нармално) и то само, защото начинът на живот на голяма част от тях пречи на останалите хора в обществото.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Първоначално написано от scorpiass
Дааааааа, даааааааааа пич ти си най-толерантния на света. Май първо някой трябва да ти разясни какво е толерантност (а ако си достатъчно пораснал може и сам да направиш справка с тълковния речник, така се прави по принцип с непознатите думички) и тогава пробвай пак да отговориш на въпроса.
Ае бягай за речника...
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Най-омразното ми нещо е някой да се подиграва на тези,които ги МИСЛИ за по-слаби и да не ги оставя да се изявяват!
В момента света ни не допуска хора по-различни от средното статистическото!
Просто нека всеки,който нарани някой човек,който не се приема от всички, си помисли как би се чувствал той на негово място.Знучи банално,но може би някой го осъзнава!
Незнам това е много болен въпрос за всички,но нека се постараем да сме малко по-толерантни и да си запазваме впечатленията за нас без да отхвърляме човека
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Toлерантност, не означава по никаъв начин разбиране.
По- скоро уважение, примирение с това, че някой не е като теб. Опитвам се със всички сили да бъда толерантна. Преди се получаваше така че, външноста беше определяща в изграждането ми за мение за някой човек, поне от първо впечатление. Сега, честно казано, това слабо ме интересува. Изграждам си мнение за някой, по това как говори, дали използва едни и същи изрази, дали казва пресеЧа примерно и т.н., дали си хвърля боклуците на правилното място, как се държи когато си купува цигари и т.н. Така че за дискриманиця за външен вид и етнос, поне при мен не може да става въпрос. За етнос, към арабите (Афганистан, Пакистан и т.н.) не ги разбирам, не ги уважавам и не искам да имам нищо общо с тях. Допускам, че сред тях може да има и свестни хора, но досега нокой от тях не го е доказал. Относно музиа, като цяло да имам, имам предубеждения за чалгарите. Познавам, имам такива приятели, стойностни хора, и въпреки това, като видя, някоя 15 годишна изрусена чалгарка с огромни обеци, 3 кила грим и бели дрешки примерно, хилеща се на некви безумни неща, ми идва да я фрасна жестоко по чутората. Към гейове и лесбийки, също нямам никакви предубеждения. Ктм "курви"...зависи, има такива, които просто обичат секса и го правят, ок, няма проблем. Но има и такива с курвенско поведение, и курвенски стил, което мноол ме дразни. Ами това е май.
Give me your best shot motherfucker!
Няма да си кривя душата не съм толерантна към всички, но това не значи, че се отнасям зле към хората различни от мен. Напротив. Ако те са се държали добре с мен аз просто ги приемам като всеки друг.
Да но за съжаление, има хора за които това е единствения начин да се направят на по-велики.А по-лошото е когато обкръжението на "по-великите" мисли еднакво, или подобно.Виждал съм един който щеше да нокаутира една ученичка в час, защото тя каза че ще каже на майка му какво той й прави.Със същият този сме учили 4-тири години, и това не му пречи да мине на метър от мен на улицата и да се прави че не ме познава.Аз преди няколко дни направих същото с него.Нему хареса маа че така небрежно му казах здр. но мисля че не заслужава.Първоначално написано от vra4ka
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.