- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Istorikata na vashiq nick ;]
v tazi tema seki da si spodeli iztorikata na negoviq nick povechkoto sa interestni ;D
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи
амм..нищо особено..мн цветисто се изразявам и така..казаха ми го 3-4 и аз реших така фрауъринис..![]()
oy interesna tema...emmm, " Alone i break" mi e lubima pesni4ka prostu..xax, kFa istoriq oba4e, zemi si ;P![]()
I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...
mi istoriika 4ak niama...marusha shoto ima edna takava mnoooo iaka dj-ka puk i me kefi kak zvu4i![]()
песента наистина е хубава.Първоначално написано от aLoNe^I^BrEaK
за пор-а няма кво да казвам. просто ме огря един ден и ... о, чудо!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Emi i da ne e istoriika pone kak se e porodila ideqta za tozi nick.
a otnostno alone i break i na men mnogo mi haresva ;]
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи
ajajjajajaj kefi ma jajjajajaja em edna frendka vmesto sweety vika sweezy i sweezy e tashaka na sweety abe gluposti de da znam! kefi ma
Mi za moq mai dokolkoto si spomnqm...edin den neshto ne bqh hich na kef...naliz naite edin ot oneze typi momenti kogato ti e tyjno,i poneje bqh pred pc-to i reshih che nika mi trqbva da BroKeN^DreAmZ`f i taka vlizah v irc izvesno vreme i posle poneje si me kefishe go prenesah i tuka...xixiix![]()
тая тема я има за 10000000 път![]()
ем ника ми идва от името на вокалистката на еванесънс, които вече, държа да отбележа- НЕ слушам
Любовта е най-висшата степен на омразата
Mi ako pitash za tozi nick tuka vyv foruma istoriqta mu e slednata: zna4i oshte predi pove4e ot godina gledah edin film v koito edno momi4ence se kazvashe dezire i mnoogo go haresah tva ime i reshih da bda s toq nick ve4e a posle sled dosta vreme 4ak razbrah 4e ozna4ava jelanie![]()
Така ми е прякора марихуана!
Цецо марихуанатане ,че съм някъв пристрастен манияк на тема джойнт
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Първоначално написано от metalik
![]()
![]()
koi kak se uredi...xixixi;PpP
I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...
toz film sym go gledalaПървоначално написано от DeziRe^
A pyk moq nick...sestra mi predi imashe takava poshta i mi haresa dumata i poneje ne iskah da sym s nicka si ot IRC i za tva
s edna punkarka na koqto sestra i e edna rusi4ka o4ila i se kazva dezire nali ?Първоначално написано от De_mikke
Ми пускам си аз поста и то зе че ми дава ник Гост. Еби му майката.
Ami prqkora mi e Ati .. i edin poznat si mislel che se kazvam Atika(neznam ot de go e izmislim) ta na men mn mi haresva ..bih se prekrastila daje![]()
Taq tema q ima
ami az nqmam istoriika..prosto taka se kazvamne iskah da si pisha nika ot mirkata
![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Ми аз понеже много обичам лятото и от там е Summer, а Blaze е нещо като пламтя, сияя, блестя. Нещо като Сияещо или Изгарящо Лято.
nqma koi znae kva istoriika-prosto me kefi![]()
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
mii prosto sum si nekaduren :P hahhaaahaha
M2O Musica allo stato puro!
Аз си падам по гръцката митология и това е от там. Принципно навсякаде съм erinia от доста време и като се регистрирах тук реших за разнообразие да го сменя. И се сетих за тази героиня. Пък и ми харесва как звучи
Ami prosto beh mnooo zle i tva uspqh da napisha,dori nanam ko ozna4ava...![]()
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Ами аз като за начало не исках да си слагам някой от никовете в IRC и затова ми се наложи да измисля нов и реших да е този. "Abscond" значи избягвам.. но се написах Absconding, а не Abscond, защото това е една песен, която мн. обичам.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Taq tema verno ve4e q ima. Ami 6matkah se iz razni Gothic ste- 4eta i popadnah na site za Gothic kukli. I pi6e6e "Sinister Dolls" i ne6to mu nakefi... Sa sujalqvam, 4e ne se napisah Vampire_Kiss, ama are ni6tu.
BTW, imeto se pi6e Desire.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...