.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Istorikata na vashiq nick ;]

v tazi tema seki da si spodeli iztorikata na negoviq nick povechkoto sa interestni ;D
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи

Голям фен
    амм..нищо особено..мн цветисто се изразявам и така..казаха ми го 3-4 и аз реших така фрауъринис..

oy interesna tema...emmm, " Alone i break" mi e lubima pesni4ka prostu..xax, kFa istoriq oba4e, zemi si ;P
    I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    mi istoriika 4ak niama...marusha shoto ima edna takava mnoooo iaka dj-ka puk i me kefi kak zvu4i

Цитирай Първоначално написано от aLoNe^I^BrEaK
    oy interesna tema...emmm, " Alone i break" mi e lubima pesni4ka prostu..xax, kFa istoriq oba4e, zemi si ;P
    песента наистина е хубава.

за пор-а няма кво да казвам. просто ме огря един ден и ... о, чудо!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Emi i da ne e istoriika pone kak se e porodila ideqta za tozi nick.
    a otnostno alone i break i na men mnogo mi haresva ;]
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи

Фен
    Град
    Sofia
    ajajjajajaj kefi ma jajjajajaja em edna frendka vmesto sweety vika sweezy i sweezy e tashaka na sweety abe gluposti de da znam! kefi ma

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Mi za moq mai dokolkoto si spomnqm...edin den neshto ne bqh hich na kef...naliz naite edin ot oneze typi momenti kogato ti e tyjno,i poneje bqh pred pc-to i reshih che nika mi trqbva da BroKeN^DreAmZ`f i taka vlizah v irc izvesno vreme i posle poneje si me kefishe go prenesah i tuka...xixiix

тая тема я има за 10000000 път
    ем ника ми идва от името на вокалистката на еванесънс, които вече, държа да отбележа- НЕ слушам

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Mi ako pitash za tozi nick tuka vyv foruma istoriqta mu e slednata: zna4i oshte predi pove4e ot godina gledah edin film v koito edno momi4ence se kazvashe dezire i mnoogo go haresah tva ime i reshih da bda s toq nick ve4e a posle sled dosta vreme 4ak razbrah 4e ozna4ava jelanie

Така ми е прякора марихуана!
    Цецо марихуаната не ,че съм някъв пристрастен манияк на тема джойнт

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Цитирай Първоначално написано от metalik
    Emi i da ne e istoriika pone kak se e porodila ideqta za tozi nick.
    a otnostno alone i break i na men mnogo mi haresva ;]
    koi kak se uredi...xixixi;PpP
    I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Mi ako pitash za tozi nick tuka vyv foruma istoriqta mu e slednata: zna4i oshte predi pove4e ot godina gledah edin film v koito edno momi4ence se kazvashe dezire i mnoogo go haresah tva ime i reshih da bda s toq nick ve4e a posle sled dosta vreme 4ak razbrah 4e ozna4ava jelanie
    toz film sym go gledala
    A pyk moq nick...sestra mi predi imashe takava poshta i mi haresa dumata i poneje ne iskah da sym s nicka si ot IRC i za tva

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от De_mikke
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    toz film sym go gledala
    A pyk moq nick...sestra mi predi imashe takava poshta i mi haresa dumata i poneje ne iskah da sym s nicka si ot IRC i za tva
    s edna punkarka na koqto sestra i e edna rusi4ka o4ila i se kazva dezire nali ?

Guest
    Ми пускам си аз поста и то зе че ми дава ник Гост. Еби му майката.

Голям фен
    Ami prqkora mi e Ati .. i edin poznat si mislel che se kazvam Atika(neznam ot de go e izmislim) ta na men mn mi haresva ..bih se prekrastila daje

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Taq tema q ima

ami az nqmam istoriika..prosto taka se kazvamne iskah da si pisha nika ot mirkata
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Ми аз понеже много обичам лятото и от там е Summer, а Blaze е нещо като пламтя, сияя, блестя. Нещо като Сияещо или Изгарящо Лято.

Град
    Sofiq
    nqma koi znae kva istoriika-prosto me kefi
    *nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*

mii prosto sum si nekaduren :P hahhaaahaha
    M2O Musica allo stato puro!

Аз си падам по гръцката митология и това е от там. Принципно навсякаде съм erinia от доста време и като се регистрирах тук реших за разнообразие да го сменя. И се сетих за тази героиня. Пък и ми харесва как звучи

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Ami prosto beh mnooo zle i tva uspqh da napisha,dori nanam ko ozna4ava...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ами аз като за начало не исках да си слагам някой от никовете в IRC и затова ми се наложи да измисля нов и реших да е този. "Abscond" значи избягвам.. но се написах Absconding, а не Abscond, защото това е една песен, която мн. обичам.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Taq tema verno ve4e q ima. Ami 6matkah se iz razni Gothic ste- 4eta i popadnah na site za Gothic kukli. I pi6e6e "Sinister Dolls" i ne6to mu nakefi... Sa sujalqvam, 4e ne se napisah Vampire_Kiss, ama are ni6tu.

BTW, imeto se pi6e Desire.

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си