Цитирай Първоначално написано от rosskata
До колко днешните тийнове са толерантни към хората, различни от тях. Как гледата на хората с различни вкусове, стил на обличане, социално положение и др. А тези , кито говорят на различен диалект - помня една тема преди време "бихте ли се оженили за човек който говори меко"- уникална просто, и всички казаха "не"(стара мома ще си умра)..Какво мислите за тези с различни сексуални предпочитания(гейове, лесбийки, жени с "леко" поведение), с различни килограми( подигравате ли се на преминаващи "слонове" " свини" или "сопи"). Въобще толерантни ли сте към различните? А смятате ли, че това е важно?
Аз много се дразня от мнението на някой...индивиди (даже повечето) че ако си различен от тях ти едва ли не не си човек. Например преди време една моя приятелка ми заяви че "не можела да бъде приятелка с човек който слуша музика различна от тази която я кефи нея" е на това може да му се каже само едно Дъъ!!! А за килограмите специално много се дразня... Тъй като аз също не съм фиданка и мн се нервя като ми се подиграват да кажем някви смотани слаби блондинки (нищо лично ) ... И не не смятам че трябва да преценяваш човека по това дали е слаб или дебел грозен или мн готин и т.н.