- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tолерантни ли сме към различните?
emi .. kakvo da ti kaja .. da,staraq se da sam tolerantna.. moje bi ne vinagi uspqvam,no polagam nqkakvo staranie![]()
nqmam ni6to,ama ni6to protiv horata,koito imat razli4en dialekt ot moq(sofiiskia) .. smisal .. to tova e glupavo .. vseki si govori razli4no,poradi pri4inata,4e ne jiveem si4ki v edin grad ...a i te moje da mi se draznaqt na moq dialekt,nali?
glupavo e da ne haresvam naprimer nqkoi hora samo,za6toto govorqt na "mieko"![]()
![]()
po princip da si priznaq hi4 ne haresvam geiovete,lesbiikite i kurvite(osobeno poslednite),no ako ne mi pre4at na men i po nikakuv na4in ne mi se burkat v jivota..nqma da ima problemi.. nqma da gi mrazq,prosto 6te sa mi bezrazli4ni
![]()
za debelite horane,ne se podigravam .. 4oveka s kakvo e vinoven,4e organizma mu e takav,4e ne moje da ima idealnite merki?ili,4e naprimer e bolen ot ne6to i za tova e tolkova debel?da ne bi da e hubavo da se podigravame na bolni hora ?!
da kaje6,4e toi moje da napravi ne6to - da,ama ne vseki 4ovek moje da otslabne tolkova,kolkoto iska .. vsi4ko si zavisi ot organizma![]()
Spored men horata trqbva da sa toleranti i da se suobrazqvat s razli4iata na ostanaliteIskame ili ne,ne moje vsi4ki da sme ednakvi!
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love