emi .. kakvo da ti kaja .. da,staraq se da sam tolerantna.. moje bi ne vinagi uspqvam,no polagam nqkakvo staranie
nqmam ni6to,ama ni6to protiv horata,koito imat razli4en dialekt ot moq(sofiiskia) .. smisal .. to tova e glupavo .. vseki si govori razli4no,poradi pri4inata,4e ne jiveem si4ki v edin grad ...a i te moje da mi se draznaqt na moq dialekt,nali?
glupavo e da ne haresvam naprimer nqkoi hora samo,za6toto govorqt na "mieko"
po princip da si priznaq hi4 ne haresvam geiovete,lesbiikite i kurvite(osobeno poslednite ),no ako ne mi pre4at na men i po nikakuv na4in ne mi se burkat v jivota..nqma da ima problemi.. nqma da gi mrazq,prosto 6te sa mi bezrazli4ni
za debelite hora ne,ne se podigravam .. 4oveka s kakvo e vinoven,4e organizma mu e takav,4e ne moje da ima idealnite merki?ili,4e naprimer e bolen ot ne6to i za tova e tolkova debel?da ne bi da e hubavo da se podigravame na bolni hora ?!
da kaje6,4e toi moje da napravi ne6to - da,ama ne vseki 4ovek moje da otslabne tolkova,kolkoto iska .. vsi4ko si zavisi ot organizma
Spored men horata trqbva da sa toleranti i da se suobrazqvat s razli4iata na ostanalite Iskame ili ne,ne moje vsi4ki da sme ednakvi!