Ами нз за хората тук,но повечето от хората които ме заобикалят понякога са наистина жестоки към по-различните от тях ... А моето лично мнение е следното:Значи нямам нищо против нито лесбийки,нито гейове нито каквито и да е хора с различно сексуално влечение тъй като живеем в свободна страна и всеки има право на избор.Освен това едни от най-добрите приятелства м/у момиче и момче са когато да речем момчето е гей или момичето е лесбийка тъй като м/у тях няма сексуално привличане и те са истински приятели а в повечето случаи иначе момчетата и моми4ета птриятели завършват с връзка и след това дори приятелството липсва....но..какво да се прави така е устроен света
А за останалите хора които са дебели или каквито и да е за мен няма никво значение само да не ми се месят в живота щото честно казано повечето такива хора са озлобени от отношението на света към тях и започват да се държат отвратително към всички...което понякога наистина ме дразни но се старая да съм толерантна...Най-важното за мен е приятелите ми да ме уважат и да ме ценят такава каквато съм,а в един човек най-малкото което ме касае за да ми е приятел е физическото му състояние...