Цитирай Първоначално написано от scorpiass
Ъммм мисля,че да ...
Към цигани-те са долни мръсни гадни неработещи и още какво ли не....
И турците презирам...
Иначе,за дебелост не,специално например ме дразни,когато някой по-дебел ,нещо си приказваме, и изведнъж му кажа ,че е дебел и требва да отслабне,и веднага почва да се сърди.Всъщност даже си мисля,че по-дебелите са доста комплексирани(нищо лично),сега примерно вчера викам на един да отслабне малко ,че е свиня(което си е съвсем вярно) ,а пък ония се разсърди веднага.Това според мен не може да се вчита за нетолерантност.Иначе има много точни хора (по-дебели)
За гейовете -не могат да разберат,че това е разболяване на мозака ,че даже отричат до дупка,Представете си дори искат да осиновяват деца.Я си представете че вашите родители бяха от мъжки пол!!!...

И примерно за музика ако става на въпрос,презирам феновтете на някои музиканти (говоря за рапа),то наистина,че всеки може да слуша каквото си иска,ама не и да твърди,че примерно 50Стотинки,е най-добрия рапър на всички времена.пфу.
2PAC RULS!

Дааааааа, даааааааааа пич ти си най-толерантния на света. Май първо някой трябва да ти разясни какво е толерантност (а ако си достатъчно пораснал може и сам да направиш справка с тълковния речник, така се прави по принцип с непознатите думички) и тогава пробвай пак да отговориш на въпроса.

Ае бягай за речника...