.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: tae bo

az:)
    Guest

tae bo

hi znaete li ne6to za tozi sport?nqkoi ot vas trenira li?dovolni li ste?kajete mi kude moga da idaznam,4e po-dobri mesta sa na spartak,maleevi,boevski i toq noviq gym
    ako nqkoi go interesuva-v gym e 4lv za 1 put i v maleevi su6to
    a v spartak i na stadiona kolko e???pls ako nqkoi znae da kaje
    ne6to mn sum se zapalila i mislq da hodq
    dosta kaloriiki se izgarqt i tqloto se stqga-a nai-hubavoto e 4e moje da si hodi6 kogato si poiska6 smisul ne e nqkfo anhajira6to

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    емимн е яко аз ходя от време на време на "славия-спортес" отиди веднъж и съм 100%сигурна че мн ще ти хареса

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Аз съм ходила при малееви и много ми хареса. Има е други подобни занимания. Отиди и пробвай! Повече информация можеш да откриеш на този адрес: http://www.maleevaclub.com/groups.html
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Guest
    mi az hodq v sportnata palata..i mn me kefi)az polzvam karta za 8pyti koqto struva 20lv a bilet4e za 1pyt e 3lv..

Голям фен
    Ami trenirala sam 2 godina ama s prekasvaniq de .. sq opredeleno nqmam vreme za sajelenie , inache e qk sport .. no i da vi kaja kade sam trenirala nqma znachenie prosto ne sam ot sf

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Тренирала съм само 2 месеца...
    иначе е яко зарибяващо..

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Това лято като бях в Турция и имаше там уроци по тае-бо.Интересно е.Аэ съм от Русе.Тук энам ,че има,но не съм се интересувала допълнително,эащото за жалост нямам време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си