.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    всичко, което не се оправя с бой се оправя с много бой!!!
    пребиий ги и двамата! само това заслужават! дебаа мамицата деееба!
    и на мене ми го правиха тоя номер тва лятО!
    лелелееее

Най-голямото отмъщение е прошката. На мен ми се е случвало .. даже два пъти.
    Първият път много харесвах едно момче .. той също, но се скарахме за някаква глупост. Той започна да ме дразни като зарибяваше пред очите ми най-добрата ми приятелка. Накрая тръгнаха. И понеже бяхме в една компания аз се подлагах ежедневно на болката да ги гледам как се целуват пред мене. Накрая скъсаха.
    2 месеца след това същото това момче ми предложи да ходим. Знаех че приятелката ми все още го харесва и изпитва нещо към него. Всеки нормален на мое място би и ебал майката, както и тя постъпи с мен и би тръгнала с момчето. Но понеже съм си сбъркана по природа го отрязах. Така на него му беше адски кофти, а приятелката ми две седмици не можеше да ме погледне от срам. Това беше наказанието за нея - да се чувства гузна.
    Лошото е, че на другата година отново направи същата грешка с друго мое бивше гадже. И отново скъсаха. И отново тя се чувства гузна пред мене и не може да ме погледне...
    ... Бих казала че съм адски глупава ... но .. просто съм си такава.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    не не си глупава...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Mi ignore i na dvamata ...
    =D> /ignore
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Еми спокойно и двамата могат да забравят за мен. Късам всякакви контакти с тях. Това е Тежко ще ми е, но ще го направя.

mnogo im zdrave i lubov! Da 6tastlivi zaedno.Pe4elqt se dvamata,no gubqt teb.Taka e v krugovrata na jivota,ediniq trugva s gajeto na drugiq,taka sledva6tiq trugva sus sledva6tiq,taka kakto nqkoe momi4e 6te skusa s gajeto i sled vreme ti 6te trugne6 s nego...i ty.n.

Няма да правя нищо, за да ги разделя, просто ще забравя, че са съществували за мен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София

Re: Използвана или ......

Цитирай Първоначално написано от crazy_butterfly
    Как бихте се почувствали, ако бившото ви гадже тръгне с най-добрата ви "приятелка" . Това беше най-гадното нещо, кеото някой можеше да направи за мен . Но сега вече не ми пука за тях :P .
    Абе на мен не ми се е случвало, ама ще ми стане кофти. Обаче не съм такъв човек, че да тръгна да се правя на луда и да се мъча да ги разделя. Просто ги игнорирам и ги оставям да си трошат главите. Няма да им се ядосвам много ясно.

Мега фен Аватара на koalka
    Това е супер гадно по този начин да те наранят!Просто ще ме наранят естествено,но ще ми е ясно той колко ме е обичал и тя каква приятелка ми е била.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    nie s Reich_06 im pojelavame mng mgn mgn 6tastie i dano imat 2000 de4ica!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Голям фен
    Град
    София
    Заебаваш ги и двамата и тва е

Град
    NePoStoQnNo
    emi na men mi se slu4i dokato az sam hodila s priqtelq mi i bqh za malko izvan grada toi e tragnal s "nai-dobrata mi prqtelka"...kogato razbrah se otkazah i ot dvamata ,kolkoto i da me bole6e ,kolkoto i da darjah i na dvamata, na neq nai-ve4e.Ne sam pravila opiti da im go varna prekaleno mnogo me bole6e za da mislq za otma6tenie...

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami ti sama si go kaza 4e e nai-gadnoto!!!!o6te po-gadno e ako pri4inite da trugne s neq sa prosto da te podrazni a takiva priqtelki koito 6te trugnat s biv6oto mi po-dobre da nqmam

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    i na men mi se e slu4valo...beshe otdavna no se se6tam 4e kato razbrah 4e hodat se po4ustvah tolkova izpolzvana...sega s mom4eto sme skarani,a s momi4eto samo zdr si kazvame!mi az ne sam mislila za nikakvo otmashtenie,dostatachno im beshe tova 4e nishto ne stana mejdu tqh.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Използвана или ......

Цитирай Първоначално написано от crazy_butterfly
    Как бихте се почувствали, ако бившото ви гадже тръгне с най-добрата ви "приятелка" . Това беше най-гадното нещо, кеото някой можеше да направи за мен . Но сега вече не ми пука за тях :P .
    Правилно си сложила "приятелка" в кавички. Ако все още имаш чувства към това момче, а тя е тръгнало с него...е не може да не е предполагала, че ще те нарани.

Преди време имах сьщия проблем,не се сдьржах и я прибих от бои после имах ебати наказанието за тва,но просто беше ужасно,"най-добрата" ти приятелка да ти свие мом4ето,за тия к*4ки нема по6тада бой бой и пак бой,сега като я видя тая и я гладам злобно хах не 4е толкова ми пука но ми се приисква пак да я бия А за да й го вьрне6 по4ни да го сваля6 отново това мом4е тя 6те побеснее и може и да скьсат заради теб , а ако това стане трьгни пак с него и го зарежи по най-гадния и най-унизителен на4ин,ВЬРНИ МУ ГО ТЬПКАНО ,никой няма правото да си играе с 4увствата на другите безнаказано,тьи 4е успех

Ами браво на теб ...

Обичам те , мили мой Гого !

Пфф.. много добра приятелка си си намерила.Нито тя,нито той заслужават вниманието ти.Просто забрави,че съществуват и не се опитвай да им отмъщаваш,защото ако наистина успееш после няма да изпитваш никакво удоволсвие от това.Повярвай ми!От личен опит ти го казвам.Иначе на тях така или иначе ще им се върне,рано или късно, по един или по друг начин
    Айде горе главата и не се занимавай повече с тапири;] Ще си намериш някое друго момче,което наистина да те заслужава.
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си