.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 144
    Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami 4esno da ti kaja i az sum go zabelqzala-ima ne6to vqrno.Iskat vse da bude tqhnoto, vuob6te ne se suobrazqvat s drugite(ne kazvam 4e pri vsi4ki e taka, no v pove4eto slu4ai)dokato ako ima6 brat/sestra trqbva postoqnno da misli6 za neq/nego ne moje za teb da ima ne6to pove4e, ne 4e tova e nqkakuv probled-dori naprotiv taka formira6 i 4uvstvo za otgovornost.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Excuse_me
    Guest
    ne ne sa egoisti az sam samo dete i se razdavam maksimalno na priqtelite si za6toto mnogo iskah da imam po golqma sestra ili na moite godini oba4e nqmam i tova se otrazqva na priqtelite mnogo vnimanie im obra6tam na tqh toest na nqkoi priqtelki sqkash te sa mi sestri mnoo e gadno da si samo dete i ne mi se obra6ta koi znae kakvo vnimanie prosto bih predpo4ela roditelite da mi obra6tat po malko vnimanie no da si imam sestra otkolkoto pove4e vnimanie no da nqmam

Град
    my hell
    Aми аз попринцип съм единствено дете, но цял живот съм живяла с доведени братя и сестри и не мисля, че съм егоист, въпреки че в общи линии нищо не съм делила с тях- моето- мое, тяхното- тяхно и толкова.
    And i give it all away
    just to have somewhere to go to
    give it all away
    to have someone to come home to...
    This is my december

Град
    ako kaja kade jiveq si4ki macki 6e se preselat v moq grad
    direktno po temta:
    az sam edinstveno dete i nikoga ne mislq 4e sam bil egoist

nz kakvo razbirate pod egoist no az ne sam
    Dominator !!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    че аз не съм единствено дете, и пак съм си егоистка..
    зависи от много други неща.
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Град
    ako kaja kade jiveq si4ki macki 6e se preselat v moq grad
    ama pod egoist kakvo to4na razbirate ??
    Dominator !!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Re: Егоисти ли са единствените деца ?

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    Как мислите?
    не е вярно!
    Когато нямаш брат или сестра си свикнал да получаваш всичко което искаш веднага на секундата
    е не е вярно. аз съм единствено дете и не получавам всичко, което искам на секундата, всичко зависи от поведението ми и от други фактори...
    и ако не стане се сърдиш.
    повтарям казаното преди малко
    точно!
    що пък тряя да се дърдя , тва са тъпи детски прояви...
    а кво става , когато родителите ти са богати и сте 3 деца и когато са бедни и си 1 дете ???

Голям фен
    Град
    Sofia
    Не, не си свикнал да получаваш всичко. Това си зависи от родителите. Може да си 5-то дете и пак да са те свикнали така. Това според мен няма отношение към това дали си единствено дете или не.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

:)

Az sam samo momi4e i nikoga kogaty poiskam ne6ty nemrynkam ako nego polu4a vednaga.Daje nemislq 4e 4esto kato kaja iskam tova go polu4avam na minutata
    Nqkoi den nie shte bydem zaedno...,zashtotosi obeshtahme che shte bydem.{}

Град
    София
    Аз съм единствено дете. И мисълта, че може да трябва да разделям личното си пространство с някого просто ми се вижда непоносима. Относно егоизма, не мога да кажа, че при единствените деца той е кой знае колко по-изострен. Аз примерно когато си реша нещо правя всичко, но го постигам. Не мисля, че това може да се нарече егоизъм. Таа, чувствам се прекрасно, имам си собствена стая, която подреждам както АЗ пожелая, имам даже две легла на които да лежа, както и компютър с който разполагам 24 часа в денонощието и използвам само аз ( Понякога има тежки наранявания по нашите, когато се допрат до клавиетурата ми ). Самостоятелността е много важно нещо за мен и в общи линии не мога без да разполагам с тишината си, със спокойствието да бъда насаме.Никога няма да усетя тръпката от това да споделяш живота си с брат или сестра за добро или зло, но така се чувствам идеално
    I HAVE IT ALL!

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Zavisi.. Ako jiveqt zle i sa vidqli 4ernata strana na jivota estestveno 4e ne sa.No obiknoveno tiq koito sme edinstveni ni glezqt pove4e,no i obratnoto-karat ni se pove4e-koga se pribirame kakvo pravim,vsi4ko e vajno 6toto ako ima6 po-golqm brat ili sestra i toi te gled i izliza6 s nego togava roditelite ne se grijat vuob6te.Aili pul ima bogati edinstveni razglezeni deza,ama ima i brat i sestra pak bogati i pak razglezeni.Taka 4e ot ni6to ne zavisi a samo ot sredata v koqto si.Tva 4e si edinstven ne zna4i ni6to

Фен
    Град
    Варна
    Определено сме егоисти колкотои да не си го признаваме
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Супер фен
    Сигурно..аз не съм единствено дете..
    Ма все пак сте свикнали да получавате повечето неща "на готово" ...докато аз тряя да деля с брат ми и съм свикнала.
    И повечето ми познати дето си нямат братя и сестри са адски егоисти
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Аз си имам сестра и пак съм егоистка...Сега се опитвам да преодолея това,но на драго сърце бих си споделила нещо с някоя приятелка отколкото с нея...Може би,защото се караме,но не знам....Но определено не съм глезена!

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    Град
    София
    О да определено егоисти са!
    Никой приятел не може да замени брат или сестра!
    КОгато имаш брат или сестра се научаваш да се бориш малко или много!
    Научаваш се на малко отговорност!
    Просто съвсем друга е психиката на тези отраснали сами!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Фен
    Град
    вкъщи
    Тва са глупости...все едно да кажеш,че всички,които имат братя или сестри са себераздаващи се,невзискателни,търпеливи ...То си е до човека и до възпитанието,не до това дали е единствено дете или не.

She-Devil
    Guest
    Да се хваля или да се натъжа....и аз сЪм едничко дете на мама и тати.Всичко правят само за мен.Обаче ми е гадно,ако имах сестра или брат щях да споделя преживяванията си,впечатленията си или просто като ми е гадно щях да си го/я гушна...ама ми е кофти.Освен котарачето няма кого да гушна,за да ми стане по-лесно на сърцето...и така сама.
    Но от друга страна реших да експериментирам със себе си и на морето мама взе и брачедка ми, за да ми прави компания....и какво стана?!Още на 2-я ден се скарахме,макар че тя беше виновна...аз си го отнесох...Лошо!
    А за егоизма...не мисля,че едничкото дете таи в себе си повече егоизЪм,отколкото 2 или 3 деца в семейството!Не зависи от бройката деца,а от това как родителите ще възпитат децата си.В някои случаи сЪм егоистка,поне така казва мама.....макар,че бих дала всичко на непознати....
    ИзводЪт е ,бъни себе си и давай всичко от себе си,а пък другите каквото искат да си мислят за теб!!!

Град
    Нарния
    Чесно казано май да...малко съм си егоистче. Може би е от това, че съм само дете и съм свикнала така, може би от друго...и аз не знам.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ох.. аз ще си призная единствено дете съм.. и съм голяма егоистка и сръдла..когато искам нещо то трябва да си е мое.. свикнала съм да ми се угажда..
    Но.. това да си само дете не определя това дали ще хленчиш и ще се стискаш..смятам че в ранна възраст родите определят това.. защото угаждат на малките си сладки деца.. и не мислят какви ще станат като пораснат.. не мислят че те ще свикнат всичко на готово да имат .. и че тогава няма да има кой да им дава (освен ако не си хванат някой богаташ..) и дават всичко само и само малките да са щастливи..
    Вече пораснали пък те искат да усъзнаят това че може би "тежът" на някой с прищявките си и не искат да се променят..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Там, където е сърцето...
    То зависи от човека, но все пак съм забелязала, че тези които са единствени, и които са получавали всичко за себе си не са свикнали да делят с някой друг. Просто когато не получат нещо почват да се сърдят и така. Но пак казвам всичко е до човека, познавам хора който не са единствени деца, а са такива егоисти...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Всички единствени деца, които познавам, може би не са егоисти, но са свикнали да си е все на тяхното. Да не говорим, че съквартирантката ми е само дете и въобще не се съобразява, че живее с още някого. Кофти е за околните.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Не всички могат да бъдат наречени егоисти. Някои просто са свикналио всичко да е за тях, така са научени от родителите. Това обаче не означава, че са лоши хора, мислещи единствено за себе си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ne, az poznavam mnogo hora ,koito nqmat bratq ili sestri i sa mnogo svqsni hora. Dobri priqteli daje..Ama nali deteto kato e edno i saotvetno pove4e vnimanie,pove4e griji ..vsi4ko v pove4e i ponqkoga se polu4avat "mamini detenca"...Ima pak nqkoi ot tqh s mega samu4ustvie i iskat vse pove4e i pove4e ot tqhnite a nishto ne pravqt po vaprosa...ae neznam, zavisi si ot choveka!
    ♥ ♥ ♥

Град
    Лапландия!?
    Аз мисля че са по скоро,по-глезени и лигави отколкото егоисти.Имам една позната която е 1 дете и няма по-голяма глезорана от нея ама е човек на място.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne mislq 4e kogato si idenstveno dete vinagi si razglezen.Zavisi ot nachina na vazpitanie.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си