- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Егоисти ли са единствените деца ?
zavisi kak sa vazpitani..po princip-DA,no moje da ima i edini4ni izklu4eniq
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не, мисля така. Приятелят ти е просто разглезен и лигав. И причината да е такъв, е в тези, които са го отгледали.Първоначално написано от Блейз Самър
i az imam mn blizki hora deto kato im otkaja da napravia ne6to i mi se sardiat pak taka za malko no go praviat inu4e sme super
az imam sestra i samn sviknala da delia vsi4ko drehi, 6okoladi,staia i tova ne mi pravi vpe4atlenie slu4valo se e zaradi neia da ne polu4avam ne6ta no goliama rabota su6toto e i pri neia ama imam mn fr koito prosto ne mogat da sviknat da se suobraziavat s okolnite
Аз съм единствено дете и с ръка на сърцето казвам - ДА , ЕГОИСТКА СЪМ!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Тва е тъпо клише мен ако питашХората стават егоисти в последствие...обикновено,ко гато са прекалено добри и другите им се качат на главата или просто ако са си злобнички
Както и да е,това дали си единствено дете или не не е показател!Аз съм единствено дете,а и имам мн нагледни примери и с братя и със сестри...
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
да
Малко странно зададена тема бих казъл,понеже факта че единствените деца са единствени и нз как биха били егоисти ако са единствени деца в семейството ако си замислите...Иначе децата егоисти са деца който не са били възпитани както подобава и родителите не са се постарали.Аз съм единствено дете и не мисля че съм егоист защото се опитвам да бъда полезен на хората и да помагам.Както се казва "Свят голям,Хора всякакви..." има и деца егоисти който са единствени деца,но има и такива които не са! Затова моля да не слагаме всички под общ знаменател!!!![]()
Според мен има разлицни случей някой деца който живеят сами наистина се лигави но не са виновни те а родителите им защото ги глезят например давам пресеин пример с едно съседце единствино дете е родителите му са адски разбрани хора майка му е инженер а баща му работи в Италия невероятно семейъство но детето е свикнало да получава всичко на момента онзи ден се разрева за кукла Барби и там някава кукла и трябваше да ходят да му купават в най-голямата жега.Но има и такива който не са егоисти наприме братовчедка ми страшно разбрано дете винаги ще подели нещо с някой щом майка и баща й кажат не знаци е не
Дам.От няколко години имам брат и определено усещам промяната![]()
тва си зависи изцяло и само от възпитанието
Аз нямам нито брат, нито сестра \/ Едната ми най-добра фр има сестра, а другата ми best фр имат брат и определено никоя от нас не е разглезена
![]()
po skoro to4no obratnoto
tezi koito imat brat/sestra sa po golemi egoisti ot tiq koito sa edinstveni deca(ne slagam vsi4ki pod ob6t znamenatel)za6toto trqbva kakvoto ima za ediniq takova i za drugiq.nemoje vsi4ko da e samo za ediniq.dokato pri edinstvenite deca vsi4ko si e za tqh i nqma za6to da badat egoisti
Еми много зависи от средата в която са израстнали.Лично аз не съм.Никога не съм мислила само за себе си.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
аз съм единствено дете и досега само дето вещите не съм си раздал. За всички останали ми пука и ме е грижба освен за самия себе си. Тва зависи от въпитание, не от броя деца в семейството
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment
зависи от самия характер на човека според мен:P
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
Нямам идея защото ние сме СЕДЕМ деца в семейството.Мисля че зависи от много неща!
Не предавай човека,когото обичаш!
ami i az sum edinstvenno dete \/ 4estno da vi kaja dosta sum si razglezena
i ponyakoga samata az se ose6tam 4e prekalyavam sus iskaniyata mi i prestavam
no vsi4ko e vupros na vuzpitanie
![]()
az pak shte si priznaq.Egoistka sam i to golqma![]()
Next Time I`ll be True...
Еми има нещо вярно, но не съвсем. Не всички единаци са еднакви, поради факта, че не всики родители имат възможността да угаждат винаги дори на единственото си дете!
Let The BEAT Control Your Body
Еми аз почти през цялото си време съм с братовчедите ми и съм свикнала да давам.
П.П.Аз съм единствено дете!!!!
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Не обичам да обобщавам,затова ще кажа само за себе си,защото аз също съм единствено дете.Не смятам,че съм егоистка.Сега,скоро ще правим ремонт и си разчиствам стаята и попаднах на доста нови дрехи и обувки,които въобще не са носени и естествено ги раздадох на хора,които страшно много им се зарадваха.Също така на няколко деца подарих и играчки,а пък на една жена и един фотоапарат.Освен това в училище винаги услужвам на съучениците си с каквото им трябва...Обичам приятелите си и доста често им угаждам за някои неща.Въобще не смятам,че мога да се нарека егоист.Според мен всичко идва от това как ще те научат родителите ти и от самия характер на човека.Пък и познавам един случай,в който една приятелка има сестра и сестра й сега,понеже преди като малки навсякъде са ходели заедно,не може да излезе сама навън,не е никак самостоятелна,което много ще й вреди занапред...Единствените деца,смятам,че са много по-самостоятелни,защото са свикнали да се справят с доста неща сами,нямат помощта на брат или сестра,пък и ако родителите им са по цял ден на работа,съвсем.
![]()
Предполагам не всички но тези които познавам да ..мислят само за себе си и за техните нужди..немогат да помогнат когато имаш нужда и не стават за най-добри приятели..а само за по кафе
Зависи от човека,характера му,възпитанието.Аз съм единствено дете и да си призная понякога съм се държала егоистично,но като цяло почти винаги мисля първо за другите.Една позната има 2ма братя и 1 сестра и е най-голямата егоистка на света,така че не мисля че далинякой е егоист или не зависи дали е единствено дете или има братя или сестри.