С риск да ме помислите за луда ще ви разкажа какво ми се случи днес. Сутринта една приятелка дойде в нас да изпушим по една цигара и през това време на вратата се звънна. Отворих вратата и гледам 2 циганки - искаха ми дрехи и обувки някакви, но аз им казах, че нямам. Едната си тръгна, а другата ме помоли поне за една цигара. Аз и дадох и тя предложи да ми гледа. Съгласих се, посипах си сол по ръката - както тя ми каза и започнахме. Позна ми адски мн. неща и естествено ми каза, че имам направена черна магия или някой ми мисли злото. Предложи ми да развали магията. Аз все още приемах всичко на шега и се съгласих. Донесох и едно яйце и парцал, както тя ми каза. Тя хвана яйцето, счупи го и ми го показа - беше си едно напълно нормално, читаво яйце. Изсипва го в парцала, задърна го и ме караше да повтарям разни работи след нея. Аз естествено го направих. След като свършихме отвори парцал и...вътре в яйцето (на мястото на жълтъка) имаше нещо черно, имаше 2 големи черни като прътчици свързани една със друга. Тогава вече ме хвана страх, почнах да плача, а тя казваше да се успокоя... После тя ме пита наще кога ще се приберат и аз и казах, че ще е след 30мин., а то всъщност имаше още час-час и половина и отидох да и дам някаква стара дрешка. Когато се върнах да и я занеса вече я намаше. Огледах нагоре и надоло по стълбите и тамън да заключа вратата видях, че майка ми си идва. Качи се за малко до нас да вземе нещо. И така...
Исках да ви питам какво мислите? На някой случвало ли му се е нещо подобно? Преди не вярвах в такива неща, но сега вярвам. И ме е страх. Ами ако ми е направила нещо лошо? Ами ако не е трябвало да казвам на никой за това, а аз казах на доста хора? (ето, че сега казвам и на вас).
Моля ви кажете ми какво да правя, отначалото приемах всичко на бъзик, но сега адски много ме е страх.