.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Черни и бели магии, гледачки и т.н.

С риск да ме помислите за луда ще ви разкажа какво ми се случи днес. Сутринта една приятелка дойде в нас да изпушим по една цигара и през това време на вратата се звънна. Отворих вратата и гледам 2 циганки - искаха ми дрехи и обувки някакви, но аз им казах, че нямам. Едната си тръгна, а другата ме помоли поне за една цигара. Аз и дадох и тя предложи да ми гледа. Съгласих се, посипах си сол по ръката - както тя ми каза и започнахме. Позна ми адски мн. неща и естествено ми каза, че имам направена черна магия или някой ми мисли злото. Предложи ми да развали магията. Аз все още приемах всичко на шега и се съгласих. Донесох и едно яйце и парцал, както тя ми каза. Тя хвана яйцето, счупи го и ми го показа - беше си едно напълно нормално, читаво яйце. Изсипва го в парцала, задърна го и ме караше да повтарям разни работи след нея. Аз естествено го направих. След като свършихме отвори парцал и...вътре в яйцето (на мястото на жълтъка) имаше нещо черно, имаше 2 големи черни като прътчици свързани една със друга. Тогава вече ме хвана страх, почнах да плача, а тя казваше да се успокоя... После тя ме пита наще кога ще се приберат и аз и казах, че ще е след 30мин., а то всъщност имаше още час-час и половина и отидох да и дам някаква стара дрешка. Когато се върнах да и я занеса вече я намаше. Огледах нагоре и надоло по стълбите и тамън да заключа вратата видях, че майка ми си идва. Качи се за малко до нас да вземе нещо. И така...
    Исках да ви питам какво мислите? На някой случвало ли му се е нещо подобно? Преди не вярвах в такива неща, но сега вярвам. И ме е страх. Ами ако ми е направила нещо лошо? Ами ако не е трябвало да казвам на никой за това, а аз казах на доста хора? (ето, че сега казвам и на вас).
    Моля ви кажете ми какво да правя, отначалото приемах всичко на бъзик, но сега адски много ме е страх.

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Не обръщай внимание на такива глупости- сичко е инсценировка. ПО-добре виж дали не липсва нещо от вас
    и Интер

Guest
    ae,spoko tiq ciganki sa palni izmamnici!imat si specialna tehnika,po koqto s uvivaneto v parcala slagat tva 4ernoto i posle razpravqt,4e bilo jivak ili ot 4erna magiq i t.n.,znam ot siguren izto4nik.Ne im se hva6tai i ne im davai pari nikoga!

spoko mila...ne trqbva da se pla6i6 ot tekiva raboti...to moje i da si e stra6no ama...uspokoi se...ot vampiri strah li te e? i da te e i da ne te e vampira 6e te izqde ako re6i...tva e sy6toto...moje i da e stra6no no teka ili ina4e ako ne6to kofti 6e stava to 6e si stane...osven ako ne polu4ava6 utre6niq vestnik...btw nikoi razli4en ot prosto az f da ne mi 4ete mnenieto 4e sam nenzam kvo napisah...mai mi se spi
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Вярвам в такива предсказания,но не винаги!
    Има хора,които наистина имат такава дарба,но други са шарлатани.
    На мен една възрастна жена ми позна много неща
    позна всичко за характер ми,за проблемите ми,за изминалите две години и за настоящето ми
    Каза ми,че тази година ще ми е трудна и нещата няма да стават така,както ми се иска,но следващата година всичко ще се оправи.
    Теб мога да те посъветвам нещо-не се притеснявай Не вярвам жената да ти е направила черна магия,все пак няма за какво да го прави.Нищо лошо не си и направила
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ae,spoko tiq ciganki sa palni izmamnici!imat si specialna tehnika,po koqto s uvivaneto v parcala slagat tva 4ernoto i posle razpravqt,4e bilo jivak ili ot 4erna magiq i t.n.,znam ot siguren izto4nik.Ne im se hva6tai i ne im davai pari nikoga!
    daje v gospodari na efira bqha dali edna takava podobna ma ne ciganka deto "mahala olovo" ot horata s parcal i qice i zimala parite na horata

Голям фен
    spokoino tiq sa sharlatanki
    Keep smilin'

Цитирай Първоначално написано от gazovia
    Не обръщай внимание на такива глупости- сичко е инсценировка. ПО-добре виж дали не липсва нещо от вас
    Абе и аз това си помислих, защото искаше и нещо златно да ме напръска с вода, обаче аз нямах и и донесох една сребърна гривничка. И после като отидох да и донеса дрешка, тя нали офейка и реших, че е взела гривничката, но я намерих на същото място на земята, където я бях оставила. А преди това и искаше пари и с тях да ме напръска с вода и аз и дадох и тя си ми ги върна всичките.
    Ама иначе какви са били тези работи? Как ли ме е метнала? През цялото време я наблюдавах.

Супер фен
    Ае не се излагай. Голямо момиче да вярва в простотии. Помисли си защо те е питала за ваще? Помисли си и защо си е тръгнала като майка ти е идвала.
    Както ти казаха вече за яйцето е бързина на ръцете. Защо ще го овива в парцали и т.н.
    ПП Ти верно ли се притесни??

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Абе, излъгала те е нещо, циганите могат 'сичко да измислят. Не се връзвай и стига си мислила за тия глупости
    и Интер

Както ти казаха тия са шарлатанки и това са глупости.
    Каквото ще става,ще става .Не е нужно да вярваш на накави си циганки с яйце и кърпа
    Как ли те е метнала - ми се пак си е професионалистка жената в занаята - с това си изкарва прехраната
    Не се връзвайте на такива неща!!!

Голям фен
    napravila ti e nqkoi drug fokus.Edna be6e gledala na sestra mi i i be6e kazala 4e 6te stane pojar v nas i neshto losho shtqlo da se sluchi no nishtu ne stana ( slava Bogu ).Ne trqbva da se vqrva na takiva ne6ta.
    NO NE OTRICHAM CHE IMA I ISTINSKI GADATELKI
    Keep smilin'

Guest
    ne se vruzvai na tezi gluposti.na men su6to mi se slu4i ne6to podobno i dosta si izpatih ot tova 4e povqrvah na edna ciganka.i sum suglasna s gazovia 4e 6te e dobre da vidi6 da ne bi da lipsva ne6to ot vas

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Цитирай Първоначално написано от gazovia
    Абе и аз това си помислих, защото искаше и нещо златно да ме напръска с вода, обаче аз нямах и и донесох една сребърна гривничка. И после като отидох да и донеса дрешка, тя нали офейка и реших, че е взела гривничката, но я намерих на същото място на земята, където я бях оставила. А преди това и искаше пари и с тях да ме напръска с вода и аз и дадох и тя си ми ги върна всичките.
    Ама иначе какви са били тези работи? Как ли ме е метнала? През цялото време я наблюдавах.
    Ми тази жена може и да не те е излъгала..
    кой знае..винаги има шарлатани,но и хора,които познават наистина.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    но и хора,които познават наистина.
    Айде пак старата песен. Заведи ме при един.

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Ми тази жена може и да не те е излъгала..
    кой знае..винаги има шарлатани,но и хора,които познават наистина.
    Абе, стига си плашила момичето с глупости Я ходи си легай
    и Интер

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    hahah in4e daje davaha po televiziqta v gospodari na efira sy6toto ne6to za nqkva 6arlatanka det taka pravila s horata-qice-nagled si4ko ok uviva go v kyrpa i hop-ne6to 4erno v nego kato go raz4upi-i tva stava pred horata! oba4e sys skrita kamera zabaveno pokazaha kak to4no go pravi! i ne se vryazvai molq te-mnogo po veroqtno e da se opitvat da vidqt kvo e u vas za da kradat (etu za6to sa te pitali va6te koga 6si doidat) otkolkoto ot dobra du6a da ti gledat

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Хахахахахахахах, оффф, добре че сте вие. Иначе нямаше да спя спокойно. Алеле как можах да и дам 5лв пффф.
    А и междо другото циганката от къде ще знае коя е майка ми като за първи път се виждаме?
    Ама както и да е..по ми изнася да не вярвам на такива работки.

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хахахахахахахах, оффф, добре че сте вие. Иначе нямаше да спя спокойно. Алеле как можах да и дам 5лв пффф.
    А и междо другото циганката от къде ще знае коя е майка ми като за първи път се виждаме?
    Ама както и да е..по ми изнася да не вярвам на такива работки.
    Хахахахахахахаха, ми ето зели са ти 5 кинта, начи се пак те е минала
    и Интер

я не се излагай! това са пълни глупости, казвам ти и вземи да се успокоиш
    BSB THE BEST & FOREVER!!!

Guest
    Това не са били циганки. Това бяхме ние с колегата под прикритие като циганки

Голям фен
    ами има и наистина хора с няква дарба..ама ти да ен си я вкарала във вас?!то и на вратата е опасно!"вашите кога ще се връщат" , "донеси ми еди-кво-си"("аз през тва време да поогледам коридора-да видя изобщо кво има във вас-якета , обувки ..((поне тва коеот може да имате в коридора например)) , Утре да оставим нещо чупливо пред вратата- да видим кога излизате всички от вкъщи..към сот-а ли сте..и ни очаквай скоро )
    кажи на вашите кво е станало..включвай алармата постоянно като няма никой във вас(ако имате)
    мн съмнителни са тези..при мен така веднъж нещо тати нещо търсеше забързо в колата ония нахалните цигари глупости кво ли не искаха..тати ест се оправи с тях мн бързичко-1 поглед им беше достатъчен и тъкмо тръгнаха да казват:"сега шти казваме нещо за нея" и изчезнахме след тва цяла вечер си мислех кво ли щяха да ми кажат тея...и ся ми е интересно начи!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аэ пък ще ти кажа какво ми се случи на мен-нещо подобно е.
    Беше миналата година,но си го спомням много добре.
    Бях с една приятелка и си вървях по улицата-отивахме до видеотеката.И ни срещна една циганка и ни предложи да ни гледа.Аэ се съгласих и тя ми позна доста неща,само докато ме гледаше в очите.После и на ръката,а после(в момента съм в състояние да се раэплача )ми каэа да откъсна едно листо от близкото дърво.Аэ естествено го направих.Тогава тя ми подаде едно малко парче восък.Каэа ми да го увия в листото.Аэ го направих.Каэа ми да обиколя себе си.Тогава ми мина преэ главата,че тая може нещо да ме омагьоса.Но бях много уплашена,че ако не го направя,може да ме прокълне,че не и вярвам(нямаше връщане наэад).Направих го.Тогава тя ми каэа да раэгърна листото.Преэ това време приятелката ми буквално се беше вкаменила и вкопчена в мен,трепереше.Аэ също .И като раэгърнах проклетото листо,восъкът беше във формата на эмия с отворена уста.АЭ БУКВАЛНО ОТКАЧИХ!Циганката го смачка и го прибра,като преди това плю в него.Аэ треперех...тя ми предложи да раэвали магията эа ..(тук ме досмеша)-2лева.Аэ откаэах,тогава тя започна да ме гледа супер странно право в очите.Точно в тоэи момент иэневиделица се появиха двама човека-млади някъде около 20-23годишни мъж и жена.Жената ме дръпна наэад беэ да ми каже нищо и беэ дори на ме погледне.Мъжа иэгони циганката и ми каэа,беэ да ме гледа,че не трябва да вярвам в такива неща.Тогава заминаха эад ъгъла.За няколко секунди аэ и моята приятелка неможехме дори да промълвим или даже да помислим нещо по въпроса.Аэ се сепнах и тръгнах да благодаря на хората,които ме спасиха,но зад ъгъла нямаше жива душа.Това стана миналата година,но циганката досега не съм я виждала.Като си спомня още ме побиват тръпки.А пък тогава колко бях иэплашена,не е эа вярване..... ужасно е!!!
    Но не искам да мисля затова.Направих си иэвод,че на такива хора не трябва да се обръща внимание.

Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Това не са били циганки. Това бяхме ние с колегата под прикритие като циганки

Е защо под прикритие бе...Че то вие по принцип сте си циганки нямало е нужда да се криете...
    А BTW e_l_i_z_a това дето го разказваш е гааадноо

Елиза тва е няква супер интересна история. А тва за восъка - може просто като си го стиснала в лисотото да си го смачакала във формата на "змия" и в такъв момент си била много уплашена и си склонна да си представиш всичко. Както и да е ти си знаеш най-добре. Обаче тия хора дето са дошли точно в тоя момент... егати и историята. Запоменете че от такива неща може да ви се случи нещо само и единствено ако повярвате. Като го повярвате започвате да си внушавате. За това изобщо не си и мислете, че цялата тая работа може да е истина - всичко е трик, който цели да ви обърка и стрсне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си