- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Черни и бели магии, гледачки и т.н.
Da, tova e cqlata istina a i v mnogo knigi go pi6e! Taka 4e - nedei da vqrva6Първоначално написано от Блейз Самър
![]()
Ами давам ти съвета да отидеш на истинска врачкаЗащото тази циганка може да ти е направила магия
![]()
![]()
Послушай ме и отиди
Няма да сбъркаш
![]()
![]()
ДА , преди около година сестра ми се беше шсшнала така. Тя отивала на концерт (тренираше балет), една такава циганка я спряла и и подвикнала "како черна магия имаш направена, , ела да ти разваля магията!" ПОсле продължила и направо я втрещила " Да ти са живи и здрави, две сестрички имаш" и някви такива (верни) предположения. Когато сестра ми се опитала да отмине, оная се разкрещяла "Ти си танцйорка, представление имаш, олово да имаш в краката, да се спъваш само, и т.н." Сестра ми така се уплаши, че цяла вечер се спъва и въобще не се представи добре на концерта... И това не беше черна магия, а самовнушение. ПО- късно установихме, че палците и се подавали от торбата (ето откъде знае циганката къде отива сестра миПървоначално написано от Блейз Самър
)
Така че - не се шашкайте- те така печелят пари, ако познават, значи са просто по-наблюдателни.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от girlpower
![]()
![]()
Какви са тея глупости... Как може да вярваш в такива неща??? Ехоооо, събуди се!
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Tiq sa super zle be.Na men slava Bogu ne mi sa se sluchvali takiva raboti.No ako ne dai si Boje se sluchi tva shte prizova Bog da prokudi zlite sili i da ustoq na situaciqta.
Ami Vanga leka i pryst e primer za izstinski priroden talant za gadatelstvo.A tiq deto sega i se pi6at za naslednici da si gledat rabotata-6arlatani.
Не мога да кажа,че ми става смешно като чуя поредната история...Просто невярвам в циганките!По-скоро вярвам САМО НА МОИТЕ КАРТИ!Но иначе да ви кажа,много вярвям в гадания с карти и с други предмети...Дори и да имаш черна магия....можеш да се обърнеш към сърквата.Не знаете колко е приятно да се отпуснеш и да не мислиш за нещо конкретно в сърквата....страхотно е усещането!Аз не съм набожна,но понякога се налага да се откъснеш от прекаленото много хорски приказки.
Майка ми е ходила на таква гледачка...преди няколко месеца,тя й е казала,че ми е направена черна магия.От тогава майка ми само чете библията и се моли.Пък аз да ви кажа не вярвам.Верно че понякога все едно дявол живее в мен,ама все пак съм си АЗ!