.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    Запоменете че от такива неща може да ви се случи нещо само и единствено ако повярвате. Като го повярвате започвате да си внушавате. За това изобщо не си и мислете, че цялата тая работа може да е истина - всичко е трик, който цели да ви обърка и стрсне.
    Da, tova e cqlata istina a i v mnogo knigi go pi6e! Taka 4e - nedei da vqrva6

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ами давам ти съвета да отидеш на истинска врачка Защото тази циганка може да ти е направила магия Послушай ме и отиди Няма да сбъркаш

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    Запоменете че от такива неща може да ви се случи нещо само и единствено ако повярвате. Като го повярвате започвате да си внушавате. За това изобщо не си и мислете, че цялата тая работа може да е истина - всичко е трик, който цели да ви обърка и стрсне.
    ДА , преди около година сестра ми се беше шсшнала така. Тя отивала на концерт (тренираше балет), една такава циганка я спряла и и подвикнала "како черна магия имаш направена, , ела да ти разваля магията!" ПОсле продължила и направо я втрещила " Да ти са живи и здрави, две сестрички имаш" и някви такива (верни) предположения. Когато сестра ми се опитала да отмине, оная се разкрещяла "Ти си танцйорка, представление имаш, олово да имаш в краката, да се спъваш само, и т.н." Сестра ми така се уплаши, че цяла вечер се спъва и въобще не се представи добре на концерта... И това не беше черна магия, а самовнушение. ПО- късно установихме, че палците и се подавали от торбата (ето откъде знае циганката къде отива сестра ми )
    Така че - не се шашкайте- те така печелят пари, ако познават, значи са просто по-наблюдателни.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от girlpower
    Ами давам ти съвета да отидеш на истинска врачка Защото тази циганка може да ти е направила магия Послушай ме и отиди Няма да сбъркаш
    Какви са тея глупости... Как може да вярваш в такива неща??? Ехоооо, събуди се!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Tiq sa super zle be.Na men slava Bogu ne mi sa se sluchvali takiva raboti.No ako ne dai si Boje se sluchi tva shte prizova Bog da prokudi zlite sili i da ustoq na situaciqta.
    Ami Vanga leka i pryst e primer za izstinski priroden talant za gadatelstvo.A tiq deto sega i se pi6at za naslednici da si gledat rabotata-6arlatani.

She-Devil
    Guest
    Не мога да кажа,че ми става смешно като чуя поредната история...Просто невярвам в циганките!По-скоро вярвам САМО НА МОИТЕ КАРТИ!Но иначе да ви кажа,много вярвям в гадания с карти и с други предмети...Дори и да имаш черна магия....можеш да се обърнеш към сърквата.Не знаете колко е приятно да се отпуснеш и да не мислиш за нещо конкретно в сърквата....страхотно е усещането!Аз не съм набожна,но понякога се налага да се откъснеш от прекаленото много хорски приказки.
    Майка ми е ходила на таква гледачка...преди няколко месеца,тя й е казала,че ми е направена черна магия.От тогава майка ми само чете библията и се моли.Пък аз да ви кажа не вярвам.Верно че понякога все едно дявол живее в мен,ама все пак съм си АЗ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си