- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: С какво и как да се отворя сама?
iskam da se otvoria sama molia pomognete mi kazete s kakvo i kak
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
mi spored men momche trqbva da te otvori,no shtom si izbrala sama..vibrator,pryst...
Ами намери си момче, това е най-сигурната система... Доста гадно е тава,което искаш да направиш. Няма смисъл от това. Наистина най-добре би било да си намериш момче.
Ми нз...Питай майка си.Те най-добре знаят![]()
[quote="dsdfsdf"]iskam da se otvoria sama molia pomognete mi kazete s kakvo i kak
с краставица![]()
4e ko mu e gadnoto be....iska da bude opitna v o4ite na nqkoi selqk kat go prai za purvi put))).s edna krastavica ...kude banan,pa i s morkov stava samo da e po golqm
,a 6tqh da zabraq kremvir6ite sa4iii
))))))) puk ko iska6 i s prust moje ama nqma trupka tui
![]()
![]()
Първоначално написано от Arsenal`FC
И все пак е тъпо да се отвори сама...
мъжете са затфа.
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ami porazgledai drugi podobni temi,tam momi4eta kato teb spodelqt opita si v teq raboti i ot tam moje da ti doide nqkoq ideq.s dezodorant,plod ili koi znae o6te s kakvo![]()
![]()
![]()
И някой ден децата ти като започнат да се интересуват от секс и те питат "Мамо,а на теб кой ти беше първия" и ти да им кажеш една много симпатична краставица 16 см....Мъжете са за тая работа...Така ли искаш да си запомниш първия път...Да не би да те е страх от болката???С предмет ще те боли къде къде повече...Намери си някой,който си разбира от работата и да направи първия ти път НЕЗАБРАВИМ (то предполагам и с някой курнишон ще си е голяма емоция ахахаха )
*ThE~WorLd~Is~MinE*
za bogaaaaa osyznaite se ve hora!!!! tolkova li nqma nqkoe mom4e det da iska da te chuka che iskash sama.Nabutai si tam ena krastavica ili banan i radvai!samo uspeh moga da ti pojelaq!
Първоначално написано от Анонимко
Явно толкова няма кой да иска да прави секс с нея...
Ми , с пръстче, но е тъпо да го правиш...Все пак, ако си решила, гледай да е чисто...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
s vibrator,6ot taka edna patka se be6e otvorila sus zamraznalo kebap4e!
no naistina nqma smisul se ma4i6 taka,za kvo sa majete??!
The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
My LifE iS PerFecT
,BuT i STilL lifE in HelL,
yes ,i lOve The DeviL
една съученичка се опита да се отвори с кремвирш и той се пречупил наполовина и останал в нея.да видиш после как се ходи на гинеколог с кремвирш между краката и как после обяснява на майка си какво е правила с кремвирша![]()
На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!
Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
ARNOLD SCHWARZENEGGER
според мен това,което иска6 да направи6 е ли6ено от всякакъв смисъл![]()
I spored men e taka,a da te pitam za6to iska6 da go napravi6 sama![]()
Nqmai doverie na nikogo,dori i na sebe si!
e ai pone ni obqsni za kvo tolko iska6 sama da se otvori6???
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
mi ko e nqkoi tupa selska muf4a det vohda na pe6terata i e obrasnal s gusta rastitelnost, tui 4e i svetlina da ne moje da ogree tam,koi 6i iska da go prai s takavaПървоначално написано от dudeto_sy
)))
Може би си прав, но определено не е редно да си позволяваме да обиждаме останалите.
to ne za drugo mi 6tot puskat nqkvi super tupi temi i ma nervi!posledno vreme na edna svqstna tema ne sum popadnal mi samo na nqkvi bezmislici!nakraq ti pisva!
Първоначално написано от Arsenal`FC
Прав си че в последно време темите са повтарящи се и доста тъпи, но това не ни дава прави да обиждаме тези, които ги пускат, нека поне ние не падаме на нивото им и да запазим добрия тон.
mhm prava si, 6te se postaraqПървоначално написано от dudeto_sy
![]()
Радвам се![]()
Е мн ти мерсиПървоначално написано от An`Ji_l4
Ние да не сме играчка!И ние и имаме чувства
![]()
НЕ се отваряй сама!Хората ти дадоха мн причини, но на пинк_бейби ми хареса най-мнТи какво, да не би да се страхуваш от болката?То пак ще си има болка!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE