.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 112
    dsdfsdf
    Guest

Moderated: С какво и как да се отворя сама?

iskam da se otvoria sama molia pomognete mi kazete s kakvo i kak

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

GubqTe
    Guest
    mi spored men momche trqbva da te otvori,no shtom si izbrala sama..vibrator,pryst...

...

Ами намери си момче, това е най-сигурната система... Доста гадно е тава,което искаш да направиш. Няма смисъл от това. Наистина най-добре би било да си намериш момче.

HowWeDo
    Guest
    Ми нз...Питай майка си.Те най-добре знаят

Re: Moderated: С какво и как да се отворя сама?

[quote="dsdfsdf"]iskam da se otvoria sama molia pomognete mi kazete s kakvo i kak

с краставица

4e ko mu e gadnoto be....iska da bude opitna v o4ite na nqkoi selqk kat go prai za purvi put ))).s edna krastavica ...kude banan,pa i s morkov stava samo da e po golqm ,a 6tqh da zabraq kremvir6ite sa4iii ))))))) puk ko iska6 i s prust moje ama nqma trupka tui

...

Цитирай Първоначално написано от Arsenal`FC
    4e ko mu e gadnoto be....iska da bude opitna v o4ite na nqkoi selqk kat go prai za purvi put ))).s edna krastavica ...kude banan,pa i s morkov stava samo da e po golqm ,a 6tqh da zabraq kremvir6ite sa4iii ))))))) puk ko iska6 i s prust moje ama nqma trupka tui

И все пак е тъпо да се отвори сама...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    мъжете са затфа.
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Guest
    ami porazgledai drugi podobni temi,tam momi4eta kato teb spodelqt opita si v teq raboti i ot tam moje da ti doide nqkoq ideq.s dezodorant,plod ili koi znae o6te s kakvo

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    И някой ден децата ти като започнат да се интересуват от секс и те питат "Мамо,а на теб кой ти беше първия" и ти да им кажеш една много симпатична краставица 16 см....Мъжете са за тая работа...Така ли искаш да си запомниш първия път...Да не би да те е страх от болката???С предмет ще те боли къде къде повече...Намери си някой,който си разбира от работата и да направи първия ти път НЕЗАБРАВИМ (то предполагам и с някой курнишон ще си е голяма емоция ахахаха )

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Guest
    za bogaaaaa osyznaite se ve hora!!!! tolkova li nqma nqkoe mom4e det da iska da te chuka che iskash sama.Nabutai si tam ena krastavica ili banan i radvai!samo uspeh moga da ti pojelaq!

...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za bogaaaaa osyznaite se ve hora!!!! tolkova li nqma nqkoe mom4e det da iska da te chuka che iskash sama.Nabutai si tam ena krastavica ili banan i radvai!samo uspeh moga da ti pojelaq!

Явно толкова няма кой да иска да прави секс с нея...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ми , с пръстче, но е тъпо да го правиш...Все пак, ако си решила, гледай да е чисто...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

s vibrator,6ot taka edna patka se be6e otvorila sus zamraznalo kebap4e!
    no naistina nqma smisul se ma4i6 taka,za kvo sa majete??!
    The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
    My LifE iS PerFecT
    ,BuT i STilL lifE in HelL,
    yes ,i lOve The DeviL

една съученичка се опита да се отвори с кремвирш и той се пречупил наполовина и останал в нея.да видиш после как се ходи на гинеколог с кремвирш между краката и как после обяснява на майка си какво е правила с кремвирша
    На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!

Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
    ARNOLD SCHWARZENEGGER

според мен това,което иска6 да направи6 е ли6ено от всякакъв смисъл

I spored men e taka,a da te pitam za6to iska6 da go napravi6 sama
    Nqmai doverie na nikogo,dori i na sebe si!

Супер фен
    Град
    Sofia
    e ai pone ni obqsni za kvo tolko iska6 sama da se otvori6???
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Явно толкова няма кой да иска да прави секс с нея...
    mi ko e nqkoi tupa selska muf4a det vohda na pe6terata i e obrasnal s gusta rastitelnost, tui 4e i svetlina da ne moje da ogree tam,koi 6i iska da go prai s takava )))

...

Може би си прав, но определено не е редно да си позволяваме да обиждаме останалите.

to ne za drugo mi 6tot puskat nqkvi super tupi temi i ma nervi!posledno vreme na edna svqstna tema ne sum popadnal mi samo na nqkvi bezmislici!nakraq ti pisva!

...

to ne za drugo mi 6tot puskat nqkvi super tupi temi i ma nervi!posledno vreme na edna svqstna tema ne sum popadnal mi samo na nqkvi bezmislici!nakraq ti pisva!

Прав си че в последно време темите са повтарящи се и доста тъпи, но това не ни дава прави да обиждаме тези, които ги пускат, нека поне ние не падаме на нивото им и да запазим добрия тон.

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy

Прав си че в последно време темите са повтарящи се и доста тъпи, но това не ни дава прави да обиждаме тези, които ги пускат, нека поне ние не падаме на нивото им и да запазим добрия тон.
    mhm prava si, 6te se postaraq

...

Радвам се

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от An`Ji_l4
    za kvo sa majete??!
    Е мн ти мерси Ние да не сме играчка!И ние и имаме чувства
    НЕ се отваряй сама!Хората ти дадоха мн причини, но на пинк_бейби ми хареса най-мн Ти какво, да не би да се страхуваш от болката?То пак ще си има болка!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си