.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112
    Цитирай Първоначално написано от CROWFISH ^_^
    според мен това,което иска6 да направи6 е ли6ено от всякакъв смисъл
    Както и самата тема...
    Що въобще се хабите да обяснявате на накъф малоумник, че не трябвало сам и т.н..
    Щом e достатъчно лишена от мозък да пуска такава тема и е решила да действа сама => ще е достатъчно тъпа да си измисли и най-тъпото средство за целта...макар че темата пак си е ебавка..
    Eй, деца не си намерихте смислен начин с който да си убивате времето...
    But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!

kika
    Guest

темата

Вземаш парникова краставица,презерватив,въз буждаш се сама или с помощни средства/списание,тв/и действаш,щом така искаш да го запомниш?!

znam,4e sega moje da izpitva6 nekav srah ,no povqrvai mi 6te te e sram ot postupkata t sled vreme!
    The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
    My LifE iS PerFecT
    ,BuT i STilL lifE in HelL,
    yes ,i lOve The DeviL

Guest
    Абе според мен няма да стане с краставица или морков, не за друго, а само защото са много неравни...А това с кремвирша е тъпо, явно е била доста тъпичка...Останал и бил вътре, ЗА ТАЯ ЦЕЛ ИМА ПРЕЗЕРВАТИВИ БЕ! Нахлузваш един презерватив на кремвирша и действаш! То иначе е ясно, че ще се отчупи! Мда, и според мен това е най добрия начин ако искаш сама...Кремвирш и презерватив, защото си е по равен...А с пръст според мен не може, не са ли прекалено малки пръстите!?!??!!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    мъжете са затфа.
    И аз съм на т'ва мнение!
    Голяма простотия ми се струва да се отвориш сама! И въобще за к'во да го правиш сама при положение, че може да го направи някой пич?!

Град
    ako kaja kade jiveq si4ki macki 6e se preselat v moq grad
    po teamta :
    moje da probva6 s 6ilo ...
    Dominator !!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от d3m0n@
    po teamta :
    С шило ли?! Чакай малко мацката не е тръгнала да се самоубива, а да се отваря! Не давай такива идеи, че току виж някой те послушал!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от d3m0n@
    po teamta :
    а с трион не щеш ли?
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Град
    hahahahahahahahahahaha
    nqma be

nedei me slu6a az malko ludi4ak
    Dominator !!

...

Не е ли крайно време да бъде заключена тази тема...???

Guest
    Край!

яж само месо и се отвори с лайното след това.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Град
    Цитирай Първоначално написано от expl0de
    hahahahahaa qko
    Dominator !!

Фен
    Град
    plovdiv
    i sq ne razbrahh otvorena li si veche ili oshte moaa se nadqvam
    КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
    ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
    ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
    АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
    ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ

DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
    DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM

Град
    аз ли къде живея бе ??? е нема да ви кажа !!!
    Цитирай Първоначално написано от expl0de
    хахаха добре бе !!!!!!
    хахаахха а стига бе !!!!

za kvo ti e da se otvarq6 sama?! tva spored men e mnogo tapo!otvoti se s k*r ebati

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    И някой ден децата ти като започнат да се интересуват от секс и те питат "Мамо,а на теб кой ти беше първия" и ти да им кажеш една много симпатична краставица 16 см....
    AXAXAxaxa
    sega seriozno-mom4etata sa za taq rabota!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

...

Ма тая тема още не е затворена...

Guest
    Kak s kvo s otvara4ka mnogo qsno

Guest
    Цитирай Първоначално написано от riddick
    една съученичка се опита да се отвори с кремвирш и той се пречупил наполовина и останал в нея.да видиш после как се ходи на гинеколог с кремвирш между краката и как после обяснява на майка си какво е правила с кремвирша
    HAHahahAHaHa

Ояма
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    една съученичка се опита да се отвори с кремвирш и той се пречупил наполовина и останал в нея.да видиш после как се ходи на гинеколог с кремвирш между краката и как после обяснява на майка си какво е правила с кремвирша
    HAHahahAHaHa
    Бате тва е нищо, аз като бех в пирогов (тва съм го казвал вече ама аре пак..) и ми правеха операцията на крака, и нали си лафехме там с сестрите и те ми казаха как неква била яко загорела да се чука ама била яко сдухана и я хващало ужас при мисълта да погледне момче в очите камо ли да говори с него кмоли да го чука.... Та кой й дошъл на помощ - 90 килограмовата й немска овчарка как кой та кецала се яко с кученцето ама кучетата нали си издуват пишките и се заклещват за да не може друго куче да кеца кучката им - та и тука станало така, заклещили се и тая се мъчила да си го изкара от путката няколко часа докато не се прибрала баба й и оттам в пирогов и ареее. Най тъжното е че отрязали на горкото животно чурката заради тая малолетна курва. Ама тя па след тва изпаднала в такъв шок и ужас че станала неква ненормална . Успех девственици в състезанието "Коя ще се спука първа" ама а знаеш че с краставица не се брои и аз ще те считам за девствена както и тоя льохман на който искаш да му се изфукаш че не си девствена - ама повярвай ми ТОЙ ХИЧ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ние мъжете не сме толко интелигентни колко вас .

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от Ояма
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    HAHahahAHaHa
    Бате тва е нищо, аз като бех в пирогов (тва съм го казвал вече ама аре пак..) и ми правеха операцията на крака, и нали си лафехме там с сестрите и те ми казаха как неква била яко загорела да се чука ама била яко сдухана и я хващало ужас при мисълта да погледне момче в очите камо ли да говори с него кмоли да го чука.... Та кой й дошъл на помощ - 90 килограмовата й немска овчарка как кой та кецала се яко с кученцето ама кучетата нали си издуват пишките и се заклещват за да не може друго куче да кеца кучката им - та и тука станало така, заклещили се и тая се мъчила да си го изкара от путката няколко часа докато не се прибрала баба й и оттам в пирогов и ареее. Най тъжното е че отрязали на горкото животно чурката заради тая малолетна курва. Ама тя па след тва изпаднала в такъв шок и ужас че станала неква ненормална . Успех девственици в състезанието "Коя ще се спука първа" ама а знаеш че с краставица не се брои и аз ще те считам за девствена както и тоя льохман на който искаш да му се изфукаш че не си девствена - ама повярвай ми ТОЙ ХИЧ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ние мъжете не сме толко интелигентни колко вас .
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kat tolko iska6 da se otvori6 sama dai s nqkoi dezodorant , sve6tnik , gsm ili ne6to podobno.....
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

spored mene mai dobre e s nekoi suh 6pek, sudjuk, lukanka i kakvoto drugo se seti6 ama zaduljitelno s prezervativ, krenvir6a moje da se s4upi kakto i si4ko ostanalo, vklu4itelno i krastavicata
    ako q beh videl taq tema predi 2 meseca 6teh ti dam tel-a mi kato re6i6 da se otvarq6 da ti pomogna, ama sa ve4e sum zaet
    a za taq s krenvir6a nemam dumi prosto, tolko li e tesna ta ne moje da si go izvadi ebati ta trea na genekolog da hodi
    tva s ku4eto pa naprao me razbi, gorkoto ku4e, ama i na neq ne i bilo lesno, i kak taka ne moje da go izvadi, ne mi se vqrva da e ne e bila vlajna, prosto se durpa napred (predpolaga se 4e sa go praili na zadna) i gotovo pa mainata mu na bolkata 6e turpi

mene mi e jal za ku4eto 4ove4e
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си