- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: С какво и как да се отворя сама?
С отварачка за консерви![]()
Гарантирам ти 100% отваряне. УСПЕХ!
e pa zadaljitelno li e sama da se otvarq6? tolkos mom4eta nema li v taq darjava xaxaxaxax
[color=green]sled vsi4ko koeto pro4etoh po temata se 4udq kak ne sa q zakliu4ili o6te!!! na4ini za otvarqne hilqdi,samo ti trqbva vuobrajenie! no nqma smisul,[/color]TOVA E NAI-GLUPAVOTO NE6TO KOETO EDNA JENA MOJE DA NAPRAVI!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Mnogo filmi gledashПървоначално написано от riddick
![]()
XAXAXAXXAXAXAXXA poslednite dva otgovora...mn mi xaresaxa!XAXAXXAXA
ama.... 4eta samo za vibratori i vidive xrana.....EIMOMI4E Q SE ZAMISLI! dezodoranta ti e pod raka!(....ili ponese nadqva....ako ne e...qsno za6to togava nikoi ne6te da ti se varje)
![]()
malko e tupo tva ama ako iska6 da znae6 s tampon i da si navre6 prusta do polovina sled kato si navrqla tampona \/
Хората му викат вибраторПък и може да избереш подръчни материални като краставици, банани etc. Ако не си поддръжничка на терапията "Плод - зеленчук" бих ти препоръчала с предмети от кухнята некой парфюмче на мама.. мое и на тати ама те обикновено са по-тумбести
мое да боли мн... също така.. гърлото на някоя бутилка и всичко по дълго от 5см... и което не би останало в "женския ти полов орган"
PI6I OTKADE SI 6TI NAMRQ SE NQKOI TA OPUNE IMA MN ZAGORELI XORA A AKO SI OT VARNA PI6I 6TA OTVORQ BEZ PROBLEMI I PO NEJNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e to purviq i put se she e s momche tq prosto shte se otvori tva e savsem razlichno ot da go napraish s nqkoi!A i btw tupo e da se otvarqsh sama...ima momcheta za taq rabota \Първоначално написано от pinK_Baby
/
e edna dr beshe si zavirala krenvirsh ama tupata go obelila predi tva i toi se razkusal vytre i posle sa q vodili po bolnici da i go vadat...Първоначално написано от An`Ji_l4
![]()
hahahaha nai-dobre s bormashinaПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
![]()
![]()
пробвай с бутилка "Искра" (шамшанско) , може и сдръжка на чук намазана с маргарин "Големия Томи" ! \/
Като отидеш в банята, заври си душа - той няма да се счупи![]()
![]()
mi s otwara4ka za konserwi,s kwo drugo?nali za twa e otwara4ka
s huq mi
Пробвай с пръчка динамит(задължително със запален фитил!!!),ако с това не успееш, дулото на някой танк, зенитно оръдие ще те отвори цялата! Само се промъкни на някой военен полигон.![]()
![]()
![]()
с бормашина
тук при нас имаше един такъв случай как една взела да се отваря с кренвирш обаче преди да го пухне в ....... го обелила и тои се счупил в нея цтцтцтцт.... хаххХАХАХххаххахХХАХАХХхх ахахПървоначално написано от Arsenal`FC
баси идЕотското... ако искаш нормално отваряне си легни с некое момче и готово! а иначе сама... е тъпа идея!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
пробвай с бейзболна бухалка![]()
![]()
![]()
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
ako naistina si re6ila da q pravi6 taq prostotiq probvai s vibrator![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)