.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 112
    i na mene taka, az ako beh 6teh da raspora momi4eto, za kvo trea mu rejat gordosta na ku4eto, ama i to si e vinovno, kato si go puha kade ne mu e rabota

Град
    Sliven
    С отварачка за консерви
    Гарантирам ти 100% отваряне. УСПЕХ!

Guest
    e pa zadaljitelno li e sama da se otvarq6? tolkos mom4eta nema li v taq darjava xaxaxaxax

[color=green]sled vsi4ko koeto pro4etoh po temata se 4udq kak ne sa q zakliu4ili o6te!!! na4ini za otvarqne hilqdi,samo ti trqbva vuobrajenie! no nqma smisul,[/color]TOVA E NAI-GLUPAVOTO NE6TO KOETO EDNA JENA MOJE DA NAPRAVI!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от riddick
    една съученичка се опита да се отвори с кремвирш и той се пречупил наполовина и останал в нея.да видиш после как се ходи на гинеколог с кремвирш между краката и как после обяснява на майка си какво е правила с кремвирша
    Mnogo filmi gledash

Guest
    XAXAXAXXAXAXAXXA poslednite dva otgovora... mn mi xaresaxa!XAXAXXAXA
    ama.... 4eta samo za vibratori i vidive xrana.....EIMOMI4E Q SE ZAMISLI! dezodoranta ti e pod raka!(....ili ponese nadqva....ako ne e... qsno za6to togava nikoi ne6te da ti se varje)

psychosis
    Guest
    malko e tupo tva ama ako iska6 da znae6 s tampon i da si navre6 prusta do polovina sled kato si navrqla tampona \/

Хората му викат вибратор Пък и може да избереш подръчни материални като краставици, банани etc. Ако не си поддръжничка на терапията "Плод - зеленчук" бих ти препоръчала с предмети от кухнята некой парфюмче на мама.. мое и на тати ама те обикновено са по-тумбести мое да боли мн... също така.. гърлото на някоя бутилка и всичко по дълго от 5см... и което не би останало в "женския ти полов орган"

6i6e ot kola ot 2l bi svur6ilo rabota
    ama nai-dobre da mine6 prez magazina za plod i zelen4uk i da si haresa6 ne6to ot tam
    setih se s kakvo moga da te otvora, tuka imam edna aifelova kula (stuklena) tva ne6to e prefekno za taq rabota

Guest
    PI6I OTKADE SI 6TI NAMRQ SE NQKOI TA OPUNE IMA MN ZAGORELI XORA A AKO SI OT VARNA PI6I 6TA OTVORQ BEZ PROBLEMI I PO NEJNO

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    има много видео материал

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    И някой ден децата ти като започнат да се интересуват от секс и те питат "Мамо,а на теб кой ти беше първия" и ти да им кажеш една много симпатична краставица 16 см....Мъжете са за тая работа...Така ли искаш да си запомниш първия път...Да не би да те е страх от болката???С предмет ще те боли къде къде повече...Намери си някой,който си разбира от работата и да направи първия ти път НЕЗАБРАВИМ (то предполагам и с някой курнишон ще си е голяма емоция ахахаха )
    e to purviq i put se she e s momche tq prosto shte se otvori tva e savsem razlichno ot da go napraish s nqkoi!A i btw tupo e da se otvarqsh sama...ima momcheta za taq rabota \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от An`Ji_l4
    s vibrator,6ot taka edna patka se be6e otvorila sus zamraznalo kebap4e!
    no naistina nqma smisul se ma4i6 taka,za kvo sa majete??!
    e edna dr beshe si zavirala krenvirsh ama tupata go obelila predi tva i toi se razkusal vytre i posle sa q vodili po bolnici da i go vadat...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    Цитирай Първоначално написано от d3m0n@
    po teamta :
    moje da probva6 s 6ilo ...
    а с трион не щеш ли?
    hahahaha nai-dobre s bormashina

аннонимус
    Guest
    пробвай с бутилка "Искра" (шамшанско) , може и сдръжка на чук намазана с маргарин "Големия Томи" ! \/

Guest
    Като отидеш в банята, заври си душа - той няма да се счупи

Guest
    mi s otwara4ka za konserwi,s kwo drugo?nali za twa e otwara4ka

Guest
    s huq mi

qwertyuiopasdfghjk
    Guest
    Пробвай с пръчка динамит(задължително със запален фитил!!!),ако с това не успееш, дулото на някой танк, зенитно оръдие ще те отвори цялата! Само се промъкни на някой военен полигон.

сдаадсдса
    Guest
    с бормашина

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от Arsenal`FC
    4e ko mu e gadnoto be....iska da bude opitna v o4ite na nqkoi selqk kat go prai za purvi put ))).s edna krastavica ...kude banan,pa i s morkov stava samo da e po golqm ,a 6tqh da zabraq kremvir6ite sa4iii ))))))) puk ko iska6 i s prust moje ama nqma trupka tui
    тук при нас имаше един такъв случай как една взела да се отваря с кренвирш обаче преди да го пухне в ....... го обелила и тои се счупил в нея цтцтцтцт.... хаххХАХАХххаххахХХАХАХХхх ахах
    баси идЕотското... ако искаш нормално отваряне си легни с некое момче и готово! а иначе сама... е тъпа идея!
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Guest
    тъпачка грозна сигурно си на 20 фраш с комплекси и няма кой да ти се навие пфууууууууууу!

Фен
    Град
    върху облаците;)
    ахаха на такова нещо до ся не бях попадала...макар че една от нашето село,се отворила с бутилка от лимонада...ограничени хора...
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

пробвай с бейзболна бухалка

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Фен
    Град
    plovdiv
    ako naistina si re6ila da q pravi6 taq prostotiq probvai s vibrator
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си