Цитирай Първоначално написано от Ояма
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от riddick
една съученичка се опита да се отвори с кремвирш и той се пречупил наполовина и останал в нея.да видиш после как се ходи на гинеколог с кремвирш между краката и как после обяснява на майка си какво е правила с кремвирша
HAHahahAHaHa
Бате тва е нищо, аз като бех в пирогов (тва съм го казвал вече ама аре пак..) и ми правеха операцията на крака, и нали си лафехме там с сестрите и те ми казаха как неква била яко загорела да се чука ама била яко сдухана и я хващало ужас при мисълта да погледне момче в очите камо ли да говори с него кмоли да го чука.... Та кой й дошъл на помощ - 90 килограмовата й немска овчарка как кой та кецала се яко с кученцето ама кучетата нали си издуват пишките и се заклещват за да не може друго куче да кеца кучката им - та и тука станало така, заклещили се и тая се мъчила да си го изкара от путката няколко часа докато не се прибрала баба й и оттам в пирогов и ареее. Най тъжното е че отрязали на горкото животно чурката заради тая малолетна курва. Ама тя па след тва изпаднала в такъв шок и ужас че станала неква ненормална . Успех девственици в състезанието "Коя ще се спука първа" ама а знаеш че с краставица не се брои и аз ще те считам за девствена както и тоя льохман на който искаш да му се изфукаш че не си девствена - ама повярвай ми ТОЙ ХИЧ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ние мъжете не сме толко интелигентни колко вас .