Аз това лято бачках за трети сезон на Златни пясъци. Не е вярно че под 18 никой не взима на работа. Първото лято бях на 16 и пак ме взеха, миналата година пак бях при първите си шефове. Продавах бижута и чанти на Златните в едно магазинче. Първото лято ми даваха 10лв на ден, второто 15, но с лъгане и мазане си правех двойно повече .Но работното време беше убийствено- 12-14 часа всеки ден, почти нямах почивки, ходех всяка вечер на диско и като почнах даскало берях вече душа...С колегите там се разбирах доста добре.
Тва лято бях сервитйорка в един хотел пак на Златни и беше супер яка работата, вече имах договор, всичко точно, работа- три часа сутрин, после 4 часа вечер, 250 лв и колкото бакшиш вземеш. Имахме и по 2 почивни дни абе супер. Колегите... нямам думи за тях, тълпа пишлемета на моята възраст, от луди по- луди, абе беше супер догодина пак Единственото кофти беше че имахме униформи http://img.photobucket.com/albums/v1...i/S4021388.jpgтука съм втората(с късата коса)а другата е Гал (ако я помните)

Оф , сега тряа пак да си търся работаааа...