q kajete 2 ne6ta:
1. ima li nqkoi ot sofiq
2. kakvo mislite za malkoto grad4e sofiq![]()
Dominator !!
1.Аз съм от София
2.Харесвам го!
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
1. Има доста хора от София.
2. Прекалено голямо и претъпкано е това градче за мен, не ме кефи.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
1.От София съм
2.Точно факта,че има повече хора и е претъпкано ме кефи.Макар в моя квартал да не е така
![]()
Освен това в София покучавам клаустрофобия- късето и да погледна- планини, и някакво усещане, че ще започнат да се движат една към друга и ще ме смажаттт![]()
i az sum ot S O F I A
-mnogo e qko tuk, ima mn. interesni mesta, awe vsi4ko si ima![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
hahah
qko ima i macki ot sofia
e da i az sam ot sofia i to v samiq centar(kadeto e nai pretupkano s gluposti)
nz dali znaete kade e "plo6tad slaveikov" ama az sam na 1 ulica i vi kaam dosta e pretupkano
no we all love SF !!!!
Dominator !!
хаха ама аз не съм от софия а от благоевгради тука нема кво да се прай и за тва по цел ден съм на компа
![]()
хахаахха а стига бе !!!!
az sum ot Sofia![]()
emi sviknala sam si tuk i adski mnogo me kefi ..
radva me fakta,4e tuk ima adski mnogo hora ..
po veselo e taka,a ne nekvo tiho i spokoino kato
v po malkite grad4eta![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
От София съм, но града не ми харесва.
Все пак градско чедо съм, селата не ги понасям, не ми е удобно там. Факт е, че в София има неща /и то доста/, които ги няма в никой друг град. Но това не го прави по-добър.
Стара Загора и Варна са много по-приятни градове за мен.
Особено хубави ако си пенсионер. Варна само летото става!Първоначално написано от machoka
Death gotta be easy, 'cause life is hard
1. От София съм
2. Еми, роден град ми е и много си го харесвам![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
1. От Сф съм
2. Ами кефи ме като цяло.
"Hominem te esse memento"
Пенсионер? Хм не бих искала да споря отностно нощния живот във Варна и София, но определено не съм пенсионер а не се оплаквам... Има доста места да се ходи и зимата... А лятото си е супер- от 8 сутринта до 6 на другата нонстоп движвние по центъра, дискотеките затварят в 7.Първоначално написано от Неактивния
Но за всяко нещо има две мнения. Моите съученици които заминаха в София да учат не са особено доволни от нощния живот там...
п.с И се казва ЛЯТО.
Ако нощния живот в София е кофти през зимата то във Варна напрао нема.Първоначално написано от rosskata
И т'ва за летото, че е лято не го знаех! Мерси!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
И на теб мерси, че ме осведоми за нощния живот на града в който живея от 19 години. Не съм съгласна, но мерси все пак за информацията. Чао че отивам на диско да се насладя на несъществуващия нощен живот на града си... Халюцинирам си нещоПървоначално написано от Неактивния
![]()
hahaha![]()
Dominator !!
Ohooo, sused4eee! I grada si e super! Taka ili ina4e jiveq v BG, pone dobre, 4e sum ot Sf!Първоначално написано от d3m0n@
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
1.От София съм
2.Определено не е върха на сладоледа,хубаво е,но мисля че другаде може да ми е много по-хубаво![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
1.От София съм.
2.Обожавам града,приемам всичко-тълпата,боклуците.София за мен е ненадмината и много я обичам.
Tazi godina dekemvri mesec zapo4vam osma godina, otkakto sym tuk..Tova naistina e mnogo vreme..Pone za moeto semeistvo - nie sme se mestili edinaiset pyti i po-golqmata 4ast ot tqx e v razli4ni gradoveSofiq e xubav grad, naistina.Nai mi xaresva da q gledam ot kopitoto - s brat mi i nai-dobriq mu priqtel xodim s kolata dotam ve4erta kysno i gledkata e edna prekrasna..
Neveroqtna..No ima mnogo ne6ta, koito mrazq u grada, no smqtam da spestq podrobnostite - ne sa za forum
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
И аз съм от София и страшно много си харесвам града!Няма нещо, което да не му харесвам- шумния живот, осветените булеварди, многото хора ... Обичам София защото е това, което другите градове не са
И ако София не беше толкова шумна и голяма, тя просто нямаше да бъде София. А и не напразно от толкова много време е столица
И мисля че ако всички се навием да я почистим ще успеем, а не само да се оплакваме че ни е мръсен града
![]()
Първоначално написано от focus
Моя си град Велико Търново адски много си го обичкам!!Ма многооооои мацките си обичкам и дискотекитееее и кафетата и кво ли неееееее...блаааааааа
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras