Цитирай Първоначално написано от nema da kaja
Цитирай Първоначално написано от Неактивния
Цитирай Първоначално написано от Yordan88
Хей хора помагайте!Имам куче от 2-3 седмици и не знам как да го науча да ходи по нужда, където трябва.Направих му едно сандъче с пясък на терасата ама неще да ходи там.А му правих и първата имунизация и ветеринарката не дава да го вадя вънка15 дена,след това има още една и за нея нетрябва да го вадя 15 дена .А това е доста време и затова искам да го науча да си ходи на терасата или в банята.
кучетата не са котки начи не пикая в "сандаци, сандаци". Каот почнеш да го изкарваш навън само ще се научи да не пишка вътре!
ABE TI SI MNOGO SMOTAN MOJE DA IMASH 470 MNENIA AMA SI e** SI PROSTAKA I NITO EDNO OT TEZI MNENIQ NE E SMISLENO TUP SI MOITO MOM4E ZEMI SE MAHNI 4E DRAZNISH VSI4KI VIJ EDNO PRAVILNO MNENIE NE MOJESH DA DADE6 AMAN OT TAKIVA GLUPACIIIIII
не мисля, че някъф задръстен гост ще казва на който и да било от форума да се маха. като те дразни - цъкаш Х-чето в горния десен ъгъл и ти е решен проблема.
и както забелязваме в момента не помагаш с нищо повече от неактивния така че си го заври отзад и млъкни изроде!!