.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Повече от фен Аватара на air_wisp
    ех гъзарииИиИИиИАИиии!
    маа фака

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Ма вие сички сте някво брутално тъпи за да не цепнете ,че темата е бъзик.
    ОмФг
    И тва ми дойде на ум...но как може...щом не искаш кои те кара???
    Немам Подпис...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Оллеее абе ти на колко си 12,13? как може да правиш нещо , което не ти харесва за да се харесаш на другите. Това е супер смешно, защото който те харесва ще те харесва такава квато си! Кво излиза че те хареват щото пушиш ли?!!! Пфф имай малко достойнство и смелост и им покажи, че си решаваш сама кво да правиш! Пък и нали си уж лидерка как ща изгонят те диктувай им малко на тях да не пушат дай им примерче и ще направиш нещо полезно А АКО ВСИЧКО ТОВА Е ИСТИНА (в което се съмнявам) просто си зарежи хубавката компанийка, защото по този начин се паказваш като супер слаб характер или се откажи да правиш нещо което не ти харесва!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    In^The^Hell
    Osaznai se,we mila,kak taka 6e pu6i6 zaradi drugite basi,mi kato ne ti xaresva-nedei,tva e napravo sme6no,az sa6to pu6a,no nqkoi ot fr mi ne pu6at i ko -da gi zareja,6toto ne sa s cigarata v usta...da ne misli6 4e te ne xodqt po kafeta i diskoteki vse pak xorata ne se delqt na pu6a4i i ne pu6a4i...i tva 4e pu6i6 ne te prai ne6to pove4e ot drugite
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

пуши умри
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Guest

Re: Ne iskam a trqbva da pu6a!!

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
    Xora ne mi xaresva da pu6a-naprotiv-otvra6tava me,4uvstvam se ujasno sled kato pu6a-zamaivam se i napravo mi se povra6ta.oba4e trqbva da pu6a-tapo ako otida na biat bez da piq kafe i da zapalq cigara...ili pak na vselenata-bez cigara ne moje.Cqlata mi kompaniq pu6i i az sam dlajna 6tot ina4e sam zagubena-6te me otcepqt.oba4e organizma mi ve4e ne izdarja i ne znam....
    povqrvai minqma da te "otcepi kompaniqta" v kompaniqta deto sam sa6to ima nepo6a4i i sa tolkova vajni kokoto i tezi koito ne pu6at ... ! ako ne ti se pu6i ..nep pu6i ..imah edna poznata deto i tq samo se prai6e ...i be6e sme6no samo habe6e fasovete 6oto nito galta6e nito ni6to ...i toga si be6e dosta sme6no naistina .... moq savet kam vsi4ki e sledniq NE PU6ETE !!!!! 6oto 1 godina gazariq i posle cql jivot .... ot li4en opit vi go kazvam ! prosto idva moment v koito si misli6 4em oi6 gi spre6 ..no ne e taka !

Град
    In^The^Hell
    Ama kompaniqta mi e noy qkaa i ima adskite pi4ove i pi4ki vatre.te ma napraixa tova koeto sam i az gi nadminax ve4e i sq az sam im voda4a i ne moje ba6 qkata da ne pu6i -kav primer 6a davam??
    MOLQ abe q xodi da se pregleda6
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Guest_F
    Guest
    виж сега малката.. това което правиш е адски тъпо, ама страшно много. Тея лапешки изпълнения ги знам, все пак не съм много по-голяма от теб, само на 14 съм, но смятам, че съм го надживяла тоя момент - пушачите - гъзари, другите - не струват. Тва са абсолютно глупости. Аз пушех някъде година и половина, от около 2 седмици вече не. Точно за това приятелите ми ме уважават, защото те всички са пушачи, а аз съм минала през това и съм го надминала. Истински приятели сме, уважаваме се много и това е най-важното. Ако твоите "приятели", пък така като гледам и ти сте на мнение пушачите са THE BEST, другите са смотани.. еми скъпа.. това са лапешки глупости. Пораснете бе майка му стара!!!

Пф ... ш те отцепят ако наистина държат на теб ще те приемат такава каквато си.Всеки има свои мнения и предпочитания.ако са ти приятели абсурдно е да почнат да странят от теб само заради някви си цигари кат не ти харесва просто не го прави
    This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You

Xora ne mi xaresva da pu6a-naprotiv-otvra6tava me,4uvstvam se ujasno sled kato pu6a-zamaivam se i napravo mi se povra6ta.oba4e trqbva da pu6a-tapo ako otida na biat bez da piq kafe i da zapalq cigara...ili pak na vselenata-bez cigara ne moje.Cqlata mi kompaniq pu6i i az sam dlajna 6tot ina4e sam zagubena-6te me otcepqt.oba4e organizma mi ve4e ne izdarja i ne znam....
    Зле ти става защото пушиш от скоро
    не сменяй компанията,а и пуши слаби цигари.
    След като минат 2-3 седмици няма да ти се гади,само когато неколко дни си на едни цигари и после минеш на други ама това не е проблем
    2 т. системно

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ama kompaniqta mi e noy qkaa i ima adskite pi4ove i pi4ki vatre.te ma napraixa tova koeto sam i az gi nadminax ve4e i sq az sam im voda4a i ne moje ba6 qkata da ne pu6i -kav primer 6a davam??
    Баси и дилемите бе, момиче! А къв пример им даваш, ако пушиш? Добър? Айде моля ти се. И ти като си готина, кво ти пука за мнението на другите? Аз да не мислиш, че пуша, щото другите ме карат. Просто така стана, че достъп до алкохол нямах всяка вечер и в коридора като излезех, и като почна да рева за простотиите, и пропуших, щото ми олекваше. А ти хич, ама хич недей се притеснява. Ако пък толкоч искаш да пушиш, което си мисля, че е тъпо, пробвай Карелия лайт, това дето се вика, е чист планински въздух. Всичката отрова е 1, 0.1, 1.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    Sofiq
    Да..щом държиш чак толкова да пушиш..вземи си супер леки цигари и така ще си вредиш най-малко.Лично аз мисля ,че е тъпо да пушиш заръди компанията.

Голям фен

bla bla bla
    pusheneto rulzz XD
    nika ti nakraia se e otzepil XD

E ti kakvo o4akva6 da ti kajem?!? Estestveno e da ti kajem,4e trqbva da gi otkaje6,6tom ne ti haresva da pu6i6.No vsa6tnost samo ti edinstveno moje6 da si preceni6.Poprincip e taka-6tom ne iska6 i organizma ti tolkova zle gi priema-ne pu6i!Vse pak ogledai se po kafetata-ne vsi4ki pu6at.Znae6 li,4e mnogo ot gotinite momi4eta i mom4eta ne pu6at? Taka,4e spoX.Po-dobre spri!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Guest
    Ami kvo!Prai kakto iska6!

mi spored men ti ve4e si re6ila da pu6i6 taka 4e nqma kakvo da kaja ......

На това да правиш нещо, само защото другите го правят, му се вика простотия.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Яко тъпо.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Mislq,4e e mnogo tupo da pravi6 tova koeto pravqt i drugite pri polojenie,4e ti ne iska6.A taq Elitooooo da ne se otvarq mnogo 6toto si e edno leke.Egati tupoto su6testvo,no kvo da prai6 i takiva hora za jalost o6te su6testvuvat...

hahah moje li da si tolkova glupava.4e tolkova li e vajno da ide6 v "biat" basi.mi ako drugite se ebat za bez pari - i ti s tqh,ako drugite se drusat-i ti s tqh,ako drugite tragnat goli-i ti s tqh !taaka li?q se osaznai malko !!!da ti imam problrma!ebi im maikata i si tarsi drugi friends.ako te darjat na tebe izob6to nema6e sq da si izpravena pred tazi glupava DILEMA.trqbva da si hora ,koito te kefqt,s koito se 4uvstva6 dobre vinagi i na vsqko mqsto!!!
    jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!

offf...ebati ebati. taq tema e nerealno zle. kvi sa tiq strahove be hora - 4e 6e vi otritnam ot ob6testvoto...kvo ob6testvo be??? tolko li e vajno da si ovca ot nqkvo stado. budete individualisti i opravete skapanoto ob6testvo, a ne ostavqite to vas da opravq :P
    Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.

Повече от фен
    1. Темата е стара.
    2. Ебавка е.
    3. Хич не се усещате да ви иба в ушите!

green eyes
    Guest
    E tva e vyrha,akak moje da te precenqt horata po tova dali pu6i6 ili ne,i v moqta kompaniq vsi4ki pu6at,ama ne ot gyzariq ,a ot pristrastqvane.Edinstveno az ne pu6a i vsi4ki mi se radvat,za6toto ne se trovq.samo edno moga da ti kaja-TVOQTA KOMPANIQ NE STRUVA!!!!

Супер фен
    Представям си в какво обкръжение си. Вместо да ти помогнат,те карат да пушиш,даже те заплашват с отцепване. Зарязвай ги по-скоро

Guest
    abe chovek ne iskam da te obijdam ama si mn tupa chesno....kak moesh da pushish zarad nekva tuppa moda i zarad tva che shte otcepqt ot kompaniqta qvno takava ti e kompaniqta i takiva sa ti priqtelite shtom si izbirat tezi s koito da drujat po tva dali pushat ili ne...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си