- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ne iskam a trqbva da pu6a!!
Ти ме разби. Кво те спира да спреш. Тва дето ти требе за да ги спеш е воляПървоначално написано от BABY_SEXY_GAY
Абе на сила може да се земе но не може да се даде.![]()
Момченце, не си интересно. А ако си момиче, си голяма курвичка.
Tctctctc momi4e... neznam prosto... oba4e sporedmen tova koeto go pravi6 e mnogo tupo. Pu6eneto e super vredno i samo se trovi6 i dori ne ti haresva.Zatova re6enieto e edno: Ne pu6i!!!
Въпреки, че темата е стара това е доста често явление. Някой пуши, защото компанията или гаджето пушат.
Е, питам аз, ако те те ценят достатъчно ще се интересуват ли от толкова нелепо и смешно нещо като това дали пушиш? И какъв пример ще даваш?
Не знаех, че пушенето е даване на пример. Не, просто нямам думи...
ne trqbva da ou6i6 ako ne iska6
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
tova emn glupavo!Ot kav pa zor 6e pu6i6!kato ne ti se pu6i,nqma da pu6i6,vse pak tova si e li4no tvoe mnenie i te nqmat pravo da te nasilvat![]()
![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
Не е казано,че трябва да пушиш!!!BE DIFFERENT!!!Компанията няма да те остави!!!
abeee nqmam dumi napravo...Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
tova e mnogo typo
q se osyznai! te za ko sa ti priqteli ve malkata? 6toto si trovi6 drobovete zadrujno s tqh ili za6toto te haresvat kato 4ovek?
ako e pyrvoto ...ne si struva
em moito momi4e kat ne se vliqe6 ot modata togaa ko 6e mi goori6 ...we ae....![]()
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
Да пушиш или да не пушиш - това е въпросът .. но да се замислим реално .. защо хората пушат .. нима се чувстват по-жизнени и щастливи, нима са по-секси държейки цигара в ръка .. повярвай ми мила, ужасно отблъскващо е дъха ти да мирише на цигарен дим .. още по-отблъскващо е когато цялата си напоена с тази миризма(дрехите и косата ти) .. а колкото до компанията ти .. този, който ти дава или те подтиква към употребата на отрова било то под формата на дрога или цигари НЕ ТИ Е ПРИЯТЕЛПървоначално написано от BABY_SEXY_GAY
![]()
ПП:Замисли се кое е най-добре за теб самата .. помисли за себе си![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
hahahhaha abe q se zemi f race be momi4e.tazi kompaniq ne e za tebe 6tom trqbva da pu6i6 na sila...az iskam mn da gi otkaja,no ne6to ne stava.mahai gi tez cigari samo si razvalq6 organizma...misli6 li 4e s tiq "priqteli"6te ste o6te mn vreme zaedno.ebi im maikata i tva e...![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
щом ще те зарежат ако не пушиш значи не са ти приятели
4estno da ti kaja neznam kakvi sa tiq tvoite priqteli,no qvno ne sa ti nikakvi priqteli 6tom ako ne pu6i6 6te te ''otcepqt''.Ami ako iska6 ili se strahuva6 dali nqma da te zarejat prosto im spodeli 4e ne moje6 da pu6i6 i tva e puk da stava kakvoto 6te.
Е не.....тая тема утрепа коня! Кво ли не видех - не можела да спре щото спряла да си развали фигурата....трябвало да пуши щото била "водач"....малееее! Ного сте зле бе!
За авторката: Мила, ако се кланяш на вкусовете на другите, значи не си хич водач! Лидера в една група не се съобразява с правилата - той ги създава. Ако наистина си толкова "готина", за колкото се описваш, няма да се притесняваш да спреш да пушиш, заради некви си "подчинени"....хаха! Виж, аз спрях цигарите от Нова Година и да ти кажа още не са ме изритали в ъгъла! Напротив - всички знаят, че пушенето е вредно...
ПС: Ще кажеш ли кой клас си?Или на колко си...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
mi kato ne iska6 ne pu6i i se sdobii s nqkva dryga kompaniq.6toto ne moje nqkoi da te zadaljava da py6i6![]()
phahahahПървоначално написано от BABY_SEXY_GAY
shtoto sichki go praeli . mi are zardi nekfa kompaniq umri na 40 bavno i machtelno .
![]()
![]()
ne si zaslujava da si sasipvash organizma i tfa deto praish e super glupavo
Момиченце, прекалено много се надуваш щом се имаш за "баш яката", а ако съдя по подписа ти, едва ли си толкова "яка" и готина .. а колкото до примера, който да даваш, минавайте на хероин(венозно), това е супер модерно и "яко"Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
Леле мана,т'ва е брутално тъпо...
Ш,момиче ти нещо яко си се бъгнала^^Как ше пушиш заради некой друг?Ку ти харесва пуши,ама иначе...
_FroZeN_TeaRs_ а така,виж момичето к'ъф як пример може да даде,леле..как ли е пропуснала!![]()
![]()
![]()
abe tova e golqma prostotiq da pushish samo zaradi figurata tiПървоначално написано от Стеснителната
ima super mn` na4ini da q podurjash!! cigarite dori i da q podurjat ti namalqt jivota momi4e osuznai se!!!! ubivate se s tiq prostotii davate pari za da se ubiete po burzo tova li iskate? nqma li da e po bezbolezneno ako vzemete pistolet i se grumnete
![]()
![]()
![]()
![]()
ОТКАЖИ ГИ МАА МУ СТАРА АКО СА С ТЕБЕ ЗАРАД ТФА ЧЕ ПУШИ ДА ГО ДУХАТ!!!ТОВА ЧЕ СЕ ЧУВСТВАШ ТАКА Е ЗАЩОТО ТИ ПАДА КРЪВНОТО НЕДЕЙ НАЙ МНОГО ДА ВЛЕЗЕШ В БОЛНИЦА!Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
".... so ... can we move on?!!!"
Click