.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96

Re: Ne iskam a trqbva da pu6a!!

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GAY
    Xora ne mi xaresva da pu6a-naprotiv-otvra6tava me,4uvstvam se ujasno sled kato pu6a-zamaivam se i napravo mi se povra6ta.oba4e trqbva da pu6a-tapo ako otida na biat bez da piq kafe i da zapalq cigara...ili pak na vselenata-bez cigara ne moje.Cqlata mi kompaniq pu6i i az sam dlajna 6tot ina4e sam zagubena-6te me otcepqt.oba4e organizma mi ve4e ne izdarja i ne znam....
    Ти ме разби. Кво те спира да спреш. Тва дето ти требе за да ги спеш е воля
    Абе на сила може да се земе но не може да се даде.

Мега фен
    Момченце, не си интересно. А ако си момиче, си голяма курвичка.

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Tctctctc momi4e... neznam prosto... oba4e sporedmen tova koeto go pravi6 e mnogo tupo. Pu6eneto e super vredno i samo se trovi6 i dori ne ti haresva.Zatova re6enieto e edno: Ne pu6i!!!

Въпреки, че темата е стара това е доста често явление. Някой пуши, защото компанията или гаджето пушат.
    Е, питам аз, ако те те ценят достатъчно ще се интересуват ли от толкова нелепо и смешно нещо като това дали пушиш? И какъв пример ще даваш?
    Не знаех, че пушенето е даване на пример. Не, просто нямам думи...

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    ne trqbva da ou6i6 ako ne iska6

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    tova emn glupavo!Ot kav pa zor 6e pu6i6!kato ne ti se pu6i,nqma da pu6i6,vse pak tova si e li4no tvoe mnenie i te nqmat pravo da te nasilvat
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Супер фен

Xora ne mi xaresva da pu6a-naprotiv-otvra6tava me,4uvstvam se ujasno sled kato pu6a-zamaivam se i napravo mi se povra6ta.oba4e trqbva da pu6a-tapo ako otida na biat bez da piq kafe i da zapalq cigara...ili pak na vselenata-bez cigara ne moje.Cqlata mi kompaniq pu6i i az sam dlajna 6tot ina4e sam zagubena-6te me otcepqt.oba4e organizma mi ve4e ne izdarja i ne znam....

Не е казано,че трябва да пушиш!!!BE DIFFERENT!!!Компанията няма да те остави!!!

abeee nqmam dumi napravo...
    tova e mnogo typo
    q se osyznai! te za ko sa ti priqteli ve malkata? 6toto si trovi6 drobovete zadrujno s tqh ili za6toto te haresvat kato 4ovek?
    ako e pyrvoto ...ne si struva

em moito momi4e kat ne se vliqe6 ot modata togaa ko 6e mi goori6 ...we ae....
    Олигофренията е най-сладкото нещо на света

Град
    Черният замък на нощта

Да пушиш или да не пушиш - това е въпросът .. но да се замислим реално .. защо хората пушат .. нима се чувстват по-жизнени и щастливи, нима са по-секси държейки цигара в ръка .. повярвай ми мила, ужасно отблъскващо е дъха ти да мирише на цигарен дим .. още по-отблъскващо е когато цялата си напоена с тази миризма(дрехите и косата ти) .. а колкото до компанията ти .. този, който ти дава или те подтиква към употребата на отрова било то под формата на дрога или цигари НЕ ТИ Е ПРИЯТЕЛ

ПП:Замисли се кое е най-добре за теб самата .. помисли за себе си
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Фен
    Град
    ahtopol
    hahahhaha abe q se zemi f race be momi4e.tazi kompaniq ne e za tebe 6tom trqbva da pu6i6 na sila...az iskam mn da gi otkaja,no ne6to ne stava.mahai gi tez cigari samo si razvalq6 organizma...misli6 li 4e s tiq "priqteli"6te ste o6te mn vreme zaedno.ebi im maikata i tva e...
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Guest
    щом ще те зарежат ако не пушиш значи не са ти приятели

Guest
    4estno da ti kaja neznam kakvi sa tiq tvoite priqteli,no qvno ne sa ti nikakvi priqteli 6tom ako ne pu6i6 6te te ''otcepqt''.Ami ako iska6 ili se strahuva6 dali nqma da te zarejat prosto im spodeli 4e ne moje6 da pu6i6 i tva e puk da stava kakvoto 6te.

Голям фен
    Е не.....тая тема утрепа коня! Кво ли не видех - не можела да спре щото спряла да си развали фигурата....трябвало да пуши щото била "водач"....малееее! Ного сте зле бе!

За авторката: Мила, ако се кланяш на вкусовете на другите, значи не си хич водач! Лидера в една група не се съобразява с правилата - той ги създава. Ако наистина си толкова "готина", за колкото се описваш, няма да се притесняваш да спреш да пушиш, заради некви си "подчинени"....хаха! Виж, аз спрях цигарите от Нова Година и да ти кажа още не са ме изритали в ъгъла! Напротив - всички знаят, че пушенето е вредно...

ПС: Ще кажеш ли кой клас си?Или на колко си...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен

............

mi kato ne iska6 ne pu6i i se sdobii s nqkva dryga kompaniq.6toto ne moje nqkoi da te zadaljava da py6i6

phahahah shtoto sichki go praeli . mi are zardi nekfa kompaniq umri na 40 bavno i machtelno . ne si zaslujava da si sasipvash organizma i tfa deto praish e super glupavo

Град
    Черният замък на нощта
    Ama kompaniqta mi e noy qkaa i ima adskite pi4ove i pi4ki vatre.te ma napraixa tova koeto sam i az gi nadminax ve4e i sq az sam im voda4a i ne moje ba6 qkata da ne pu6i -kav primer 6a davam??
    Момиченце, прекалено много се надуваш щом се имаш за "баш яката", а ако съдя по подписа ти, едва ли си толкова "яка" и готина .. а колкото до примера, който да даваш, минавайте на хероин(венозно), това е супер модерно и "яко"
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Леле мана,т'ва е брутално тъпо...
    Ш,момиче ти нещо яко си се бъгнала^^ Как ше пушиш заради некой друг?Ку ти харесва пуши,ама иначе...
    _FroZeN_TeaRs_ а така,виж момичето к'ъф як пример може да даде,леле..как ли е пропуснала!

Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Аз пуша от 14 годишна и искках да ги откажа ама просто не мога защото ще си разваля фигурата .
    abe tova e golqma prostotiq da pushish samo zaradi figurata ti ima super mn` na4ini da q podurjash!! cigarite dori i da q podurjat ti namalqt jivota momi4e osuznai se!!!! ubivate se s tiq prostotii davate pari za da se ubiete po burzo tova li iskate? nqma li da e po bezbolezneno ako vzemete pistolet i se grumnete

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!

ОТКАЖИ ГИ МАА МУ СТАРА АКО СА С ТЕБЕ ЗАРАД ТФА ЧЕ ПУШИ ДА ГО ДУХАТ!!!ТОВА ЧЕ СЕ ЧУВСТВАШ ТАКА Е ЗАЩОТО ТИ ПАДА КРЪВНОТО НЕДЕЙ НАЙ МНОГО ДА ВЛЕЗЕШ В БОЛНИЦА!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Хаха, 11 точка от правилника!
    Защо все още продължавате да пишете по тази тема, бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си