.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    all moito momiche predi okolo 1 godina i az bqh v sushtoto polojenie kato tebe ma trqbva da si nqkoq mnogo kuha za da propushish zaradi nqkuv piklio nedei da pravish taq gluspost prosto ne si zaslujava , az ne q napravih i sega sum super dovolna ot sebe si ... ma ako si tupa deistvai posle shte sajalqvash
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен
    Оле да си скъсяваш живота заради някой друг????!мн тъпи хора има на тоя свят..особено ти ...си уникална
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Ми малката аз пропуших на 12 защото един много готин пич (тогава той беше на 17) ми беше казъл че съм неква мъничка ама като ме видя да се връткам с цигарка и веднага ме покани на среща. Вече 3 години ходиме и сме супер щастлеви .
    Радвам се , че сте така щастлЕви.и ти като почна да пушиш на 12 на 22 няма да мясаш на нищо!няква с жълта кожааа..иииииилл! косата може да ти служи да чистиш пода с нея!и т.н. и т.н...и беше казала , че се било отслабвало...ц ц ...тва дз не го кажеш в някоя тема за диети , че някой може да пропуши заради твоите изказвания!по темата ти казах- не си заслужава да си скъсяваш живота заради някой явно не чак толкова голям пич щом като има условие гаджето му и то да пуши..мисли за себе си , щото той ще те зареже все някой ден, а здравето ти е нужно..и е много по-важно от който и да е друг.

А ако ти каже, че ще те хареса най-много размазана, след като си скочила от 18-ия етаж ще скочиш ли?

Тъпанарка!

Re: Трябва да пропуша!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Трябва да пропуша! Един много готин пич, в когото съм много влюбена пуши! Той е казал, че съм сладка ама щом не пуша не съм за него! И си мисля да пропуша заради него! Какво да правя???
    НАМЕРИ СИ СЕКСИ НЕГЪР С 20 САНТИМА ХОЙ ДА ТЕ ПЛЮЩИ МЕЖДУ БУЗИТЕ. ей такива смислени възпрости въпроси обичам. Най-хуу мини директно на хероин, ше си по готина

Guest
    abe vie ste unikalno tapi we za kvo ste protiv pu6eneto kato nito ste sportisti nito ni6to a pa i da ste sportisti kat ne pu6ite po 2 kutii na den nema da vi stane ni6to ako e hubav koza samo hubavo 6e ti stane ebati tapacite to pu6eneto se1 se bocka6 i ve4e si zavisim debi zdravepazitelite 6i6lqci tapi

Фен
    Град
    taina maina
    Нищо няма да стане, о да, ама ти откъде разбра, че тук няма спортисти.
    Миличка, просто е уникално унижение да пушиш заради друг, иначе като ти е кеф - пуши.
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

ми че то и аз затва почнах да пуша на 14,щото да съм як гъзар.Сега много се кефа,щото наще като знаят и яко ми дават давидоф,а не като ония тъпаци,дето 1 седмица събират кинти за да се направят на гъзари пред някоя мацка.Който си ги има,си ги има(кинтите)
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Ти си много тъпа ма "трябва" да пропуша тц тц да му са невеиди и децата ми пуши бе за ко тряя да ни занимаваш с тъпи неща?!Кат мислиш че тряя да се водиш по мнението на другите прави го ...много ме е яд на такива хора "той казал" "тя кзала" баба яга казала" и ся аз тряя да пропуша щот "той казал" ми кат ти харесва...аз ти казвам че тряя да се грънеш
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Guest
    emi tva 4e iska6 da propu6i6 samo zaradi nekakav si tam govori mnogo lo6o za samata teb.NE SI PREEBAVAI ZDRAVETO ZA TUPANAR KATO TOQ '"PI4"

Guest

Трябва да пропуша! Един много готин пич, в когото съм много влюбена пуши! Той е казал, че съм сладка ама щом не пуша не съм за него! И си мисля да пропуша заради него! Какво да правя???

Guest

abe ti nadrusana li si ili si super tupa kak 6te propu6i6 zatva 4e mom4e e kazalo 4e ako ne pu6i6 ne si za nego e tva e super tupo mi 4e toi aako ti kaje 4e ako ne po4ne6 da se bocka6 nqma da te pogledne i narkomanka li 6te stava6 tvae super tupo

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Ми малката аз пропуших на 12 защото един много готин пич (тогава той беше на 17) ми беше казъл че съм неква мъничка ама като ме видя да се връткам с цигарка и веднага ме покани на среща. Вече 3 години ходиме и сме супер щастлеви .
    божее...и кво кефиш ли се

Голям фен
    Lele maIKO DO kade se stiGNA XAIxiaxa.. pa toq nekav maloumniIK 6tom nema da tragne s teb zaradi ednite cigari XYaxyxyaX
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Виж са...аз пуша-отвратително е ,щото почнеш ли Има спиране ама много трудно....престори се ,че пушиш....навъртай се около местата за пушене ,излъжи ,че пушиш...като те питат къде-веднага ги заведи някъде ,за да не се осъмнят...обаче има работи дето може да те издадат....примерно пушачите ,някой като пафка покрай тях ,вдишват изкарания дим..
    Освен това един огромен съвет:Ако те пита дали пушиш ,казваш ДА и толкова...нищо повече!Защото като кажеш да,пуша еди кви си,копувам ги от едикъде си...много навътре навлизаш....прави се че ппушиш ,ма не си запалена пушачка....като ти предложи,кажи ,че скоро си пушила....освен тва...ти си се дръж готино и той може да тръгне стеб даже и да не пушиш
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Guest
    ЧЕСТНО ТОА АКО ТИ Е КАЗАЛ ДА ПРОПУШИШ ИНАЧЕ НЕ СИ ЗА НЕГО ПО СКОРО ТОЙ НЕ Е ЗА ТЕБ, КЪФ Е ТОЯ ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН ДА ТИ КАЖЕ ТАКОВА НЕЩО, АБСОЛЮТЕН ГЛУПАК Е , НЕПРАВИ ВЪОБЩЕ ТАКОВА НЕЩО БЕ ТЕГЛИ МУ МАЙНАТА , НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ПРОСТО , БАТИ ГЛУПАКА Е ТОЯ

П.П. СИГУРНО СИ ИГРАЕ С ТЕБ НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙ АМА ХИЧ, НЕКА ТОЙ ТИЧА СЛЕД ТЕБ НЕ ТИ СЛЕД НЕГО ОК?

Голям фен
    Град
    София
    TI SI ZLE AKO NEISKASH DA PUSHISH NEDEI KFO ZARADI EDNO MOMCHE SHE PROPUSHISH OF BOJEEEEEE!

Lelee toq trqbva da e golqm maloumnik..za da haresva edno momi4e samo zaradi tova 4e pu6i...Horata se 4udqt kak da otkajat cigarite puk taq hubavica se 4udi kak da si zapo4ne za da se haresa na nqkakav prostak...

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята

Ако имаше някоя мозъчна клетка можеше да помислиш,но това само ако имаше....
    Наистина не си много умна.Аз дори и за любимия човек не бих си променил дори и нокъта на левия пръст.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ти не си добре !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Град
    VCHC
    Много ще съжаляваш за тая глупост... В никакъв случай не го прави

Повече от фен
    trqbva da si naistina mn zle za da propu6i6 zaradi mom4e ta ako 6te to da e poslednoto
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

НЕ МОЕ ДА ПРОПУ6И6 ЗАРАД НЕКЪВ ДРИСЛИО!
    Виж ако тоя бе6е като мен, 6те6е да има друг въпрос... Дали да пропие6!!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Супер фен Аватара на _donna_
    Кво да правиш?!
    Ами..пуши?!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Хахаха баси само на мен ли ми се струва, че темата е доста успешна ебавка Пък вие налапахте въдиците, шарани с шарани

Guest
    ТОЙ ЯВНО НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!АКО НАИСТИНА ТЕ ХАРАСВАШЕ ИЗПИТВАШЕ НЯКАКВИ ЧУВСТВА КЪМ ТЕБ,ТОВА ЩЕШЕ ДА Е НАЙ9МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ ,ЗА ДА БЪДЕ С ТЕБ!ТОВА МОМЧЕ МОЖЕ БИ ТЕ ИСКА ЗА ДЕН-ДВА,НЕ ПОВЕЧЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си