.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Tova e mnogo glupavo,da propushish,zashtoto nqkoi taka iska-NIKOGA,ne mislish li,che trqbva da si sebe si,a ne kakvato drugite iskat vse pak ne mojesh da se haresash na vsichki puk kakvo ostava da izpulnqvash na nqkoi prishtevkite ...

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

Мега фен Аватара на koalka
    Е,това вече е супер тъпо.Ти мислиш ли,че той се интересува от теб.Ще си съсипваш здравето заради някакъв мухльо.Това,ако го направиш няма да има по-тъпа от теб.

Град
    BOURGAS
    Никои нормален човек няма да тръгне с друг при такова условие,освен ако става въпрос за някои лапе?Пушенето е изключително гаден навик,които малко хора успявът да оставят след като почнат,аз пуша от 4 години и сега знаиш ли колко съжалявам че изобщо съм ги почнала някога.А това момче или иска да те направи на шматка и лимонка,или ти се ебаваш с тая тема
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Голям фен Аватара на I_ve7o

ti si zle!

MOGA DA KAJA SAMO EDNO MNOGO SI ZLEEE!lyda li si da propy6i6 zaradi nqkyv drislio..posle ako se pristrasti6 i ne moje6 gi spre6?!MISLI BE 4OVEK ne si stryva..prosto sled tova mom4e 6te ima mnogo drygi a ako se pristrasti6..nqma spirane!taka 4e vnimavai

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    Lele maIKO DO kade se stiGNA XAIxiaxa.. pa toq nekav maloumniIK 6tom nema da tragne s teb zaradi ednite cigari XYaxyxyaX
    absolutno!

Супер фен
    какфо да пропушиш че не става ясну поне не на мен хаха пф

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    софия
    Napalno saglasna sam s I_ve7o. =D> O macka 6te te posavetvam da porazmarda6 moza4eto si i da ne pravi6 detin6tini .VNIMAVAI
    Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Ти си няква тъпа шибла,честно
    Спирам до тук,че и без тва сигурно ша папам баннан
    i az sam na sa6toto mnenie ma ni6to poi4e nqma da kaja 6toto ve4e sa me bannvali vednaj
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    струва ми се че има няква надпревара кой ще пусне по тъпа тема

=D> tochno kazano

Sinchec
    Guest

glupavo e

abe hora na kolko ste? izvinqvai no ako ti se struva,che tova,koeto govorqt za cigarite sa si izmislici-togava pushi i ako iskash 20 kutii na den,no da propushish zaradi edno momche,dori da e liubovta na jivota ti,koeto izvinqvai ,no se symnqvam da e taka na tezi godini,trovi se-jivotyt si e tvoi,nali?
    No se zamisli ako toi pushi i iska da propushish tova kakvo oznachava?Spored men tova momche ne e dostatychno umno da go kajem po meko,zada te kara da se torvish,a ti shte se proqvish kato po typa i ot nego ako propushish za vnimanie-samo shte se trovish....tozi navik trudno se otkazva-kazvam ti go ot lichen opit....nakraq shjte stane nai-loshoto i shte sujalqvash,che zaradi edna mimoletna zabejka
    POMISLI SI SAMA

Град
    na nai_qkoto mqsto...
    tova nz kak moje dori i da ti mine prez glavata....toi ako naistina te xaresava nqma da te kara da pu6i6
    Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men

ХаХАхАХХАхХХАХАХх абе деграденце.... МНОО СИ ЗЛЕ!!!!!!!!!
    Sm0ke WeEd EvErY daY!!!

АТАКАБГ
    Guest
    Тоя е мн тъп щом това му е определящ фактор дали да ходи с теб,но ти си още по-тъпа,че си готова да почнеш да го правиш.

Там
    Guest

Re: Трябва да пропуша!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Трябва да пропуша! Един много готин пич, в когото съм много влюбена пуши! Той е казал, че съм сладка ама щом не пуша не съм за него! И си мисля да пропуша заради него! Какво да правя???
    Пуши ве на мен кво ми пука ? Макар, че ако питаш мене ти си много тъпа ве ! Аз бих пропушил и без да тези условия!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Oleeeeee boje tctctc....abe ti na kolko godini si ta ima6 takova stranno i nz kak da go nareka naprao mislene To tva e nz kak da se izrazq-da propu6i6 zaradi mom4e i to 6tot toi e postavil tva uslovie...A ne misli6 li,4e kato propu6i6 pak 6te kaje i dr da naprai6 6tot ne si mu ot klasata tctctc

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ТцТцтцЦцц.........Ти не си добре
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

da ti kaja...ako tolko mn go obi4a6 toq i ima6 nekaf 6ans ne go izpuskai az si izpusnah 6ansa s edno momi4e i posle super mn sujelqqh i se sduhfah zaradi tfa 6tot edva li ne q obi4ah....kfo da ti kaa ako e tolko do cigarite moje da drupva6 po edna pred nego uj 4e pu6i6 ili da mu obqsni6 4e ne pu6i6 ama ne si protif cigarite...nz ama 1voto mi predlojenie po mi haresva...dano se polu4i ne6to s toq...USPEH!!!

Повече от фен
    И защо като той пуши и ти трябва да пушиш?! Много си тъпа, честно.

omfg

I da pu6i6 i da ne pu6i6 nqma zna4enie tolkowa mnogo ne6ta ni trowqt 4e si nqma6 i na predstawa a i da si pasiwen pu6a4 su6to e opasno taka4e ti si re6awa6

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стара тема.

Пушенето вреди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си