- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by BSG:Ако харесваш най-добрата си приятелка какво
Това ми е парвата тема а това 4естито ми.Но се пак да се варна на вапроса HELP Харесвам най-добрата си приятелка .Неискам да питам какво да правя, а как да го направя
.С две думи имали на4ин и какво то4но да и кажа за да запазим приятелството си и в двата слу4ая. Т.е. ако отношенията станат по сериозни то ще се запази и все пак.
П.С.Проблема ми е там ,4е немога да разбера тя дали има по сериозни 4увства към мен ,защото се държи много мило с вси4ки прияте ли.Разбира се много по 4есто се докосва до мен от колкото до тях ,но това не е при4ина за изводи. Дано да ми ХЕЛПНеТЕ
Точка 7 от правилника.
Благодаря![]()
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
i az predi 6 meseca se vlubix v nai-dobriq si priqtel i mu kazax i se okaza 4e i toi ima silni 4uvsva kam men taka 4e i kaji...i togava nie ne trygnaxme s nego oba4e priqtelstfoto ni se zapazi i sega xodim i sme happy taka 4e opitai da govori6 s neq...Kasmet!![]()
IsTiNaTa BoLi, No PoVeChE BoLi LyJaTa!!!
Съветвам те да изчакаш малко.Да се увериш,че това не е само временно увлечение.Ако не е така,говори с нея.
Не изпитва ли същото към теб е възможно да си остнете приятели.Ако ли пък не,поне няма да те гризе съвестта,че не си опитал
Никога Не казвай Не мога Няма Нищо Невъзможно!
In vino veritas! /Във виното е истината/
znam za riskovete i rabotata e tam 44e ne e vremenno ako 2 mes. evremenno de. no vaprosa mi e kakvo da i kaja za da iobqhnq tova .zashtoto nz kak da zapo4na da govorq za tova ,trudno e na4aloto zashtoto dr. e inprovizaciq
mn. se radvam za uspelite v tova polojenie
Ами започни с това:"Виж,ти си страхотен човек.И с времето когато те опознавах,разбрах,че съм се влюбил в теб.Аз...аз не те харесвам само като приятелка.
Никога Не казвай Не мога Няма Нищо Невъзможно!
In vino veritas! /Във виното е истината/
Много добре си го измислила.Добра ти е идеята като начало.Може и нещо от сорта на "С времето успях да те опозная много добре може би дори и прекалено добре.Ти наистина си страхотна приятелка и знам че винаги мога да разчитам на теб но с това време и успях и да се влюбя в теб (ако наистина не е временно увлечение).Незнам дали и ти изпитваш нещо към мен но искам да си останем и приятели независимо от всичко.Първоначално написано от RaZbiVa4ka
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
I az sym w nqkwo takowa polojenie i ne mi e mnogo dobre da ti kaja 4estno,no mnogo si zawisi ot momi4eto.Mislq,4e ako naistina dyrji6 na neinoto priqtelstwo,po-dobre gowori s neq i bydi iskren,za6toto ako ti e naistina priqtelka 6te te razbere i 6te naprawi wsi4ko wyzmojno da zapazite priqtelstwoto si.Ako se odrypne ot teb-ne syjalqwai!Znai,4e taka ti e bilo pisano i 6te ima6 ne6to po-dobro[garanciq]!A aako ti otwyrne.....6te e edna prekrasna wryzka!
Pi4...probwai,wse pak wednyj se jiwee i ako ne opitwa6 i ne poema6 riskowe,moje6 da zagubi6 mnogo ne6ta,za koito posle da syjelqwa6!!!!!!!!!!!![]()
Uspeh!!!
P.S Kaji ni posle kakwo e stanalo!![]()
ами ще зачакам подходящия момент за да и кажаи ще чакам отговора
![]()
Не е ли странно как върви анкетата, а вижте какво ми препоръчваха в мойта тема![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...F2%E5%EB%EA%E0
АЗ СИ МЪЛЧА ДА НЕ РАЗВАЛЯ ПРЕКРАСНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Parvo iskam da se izvinq na "morsmordre" za tova 4e moqta tema se doblijava mnogo do negovata no stava vapros za dve razli4ni raboti.Dano da si opravil otnosheniqta m/u vas.
Da prodalja po temata .Parvo da blagodarq za tova 4e ima hora koito sa pisali po neq i osobeno na edin 4ovek koito mi pomogna super mnogo s tova kak da zapo4na.![]()
Za jalostnes nemojahme da se vidim zashtoto se pribrah kasno ot ba4kane i izlqzah samo do plaja da si otpo4ina na "shuma" na moreto
.Za smetka na tova se vidqh sas edin 4ovek na koito bih si doeril jivota .Ta toi mi kaza samo 2 izre4eniq .Parvoto beshe dali q haresvam ,a vtoroto dali sam zabelqzal 4e kam men se dorji mnogo po razli4no ot kolkoto s drugite i blizki priqteli.Tova me u4idi samo zaradi nqkolko neshta ,ne sam opovdigal vaprosa pred nego za tova kolko q haresvam i t.n. i vtoroto e zashto ne sa m govoril oshte s neq
![]()
![]()
hmmm jivot.
P.S. RaZbiVa4ka BLAGODARQ za dobriq savet![]()
![]()
![]()
Ами общо взето седиш на здравия отъпкан път... Винаги имаш възможност да свиеш на дясно(да и кажеш), но дали този път ще те отведе някъде... Знаеш, че връщане няма нали?!
Е са кво се впрягаш...
Живота е песен!
Ебеш я здраво!Първоначално написано от patco
Death gotta be easy, 'cause life is hard
HmMmmM.... Ot strani e mnogo lesno da se kaje-govori s neq..Bila sum v su6toto polojenie i e mn trudno- No naistina trqbva da govorish s neq i to vuzmojno nai-skoro.Az otlagah 1 god. i do nikude ne stignah sega daje ne sme zaedno-kato priqteliKusMet
![]()
Someone told me love will ALL save us.
But how can that be, look what love gave us.
Admin-Coki:
При още един аватар с размерите на последния, няма да имаш право да ползваш такъв!
Абе ти разби представите ми за големината на аватара... баси мамата!?Първоначално написано от WiLd RoSe
Точка 9 от правилника.
Благодаря.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Death gotta be easy, 'cause life is hard