Stesnitelna:
1.Ne sym momiche
2.Fredi Merkiuri ne e bil v metal banda,sled tova toi e bil obraten,no sigurno ne go znaesh tova,kakto i da e.
3.Sled kato "ima oshte mnogo no ne seshtam" kato tolkova mnogo izbroi mi nqkoi de,vse nqkoi pomnish
4.Stranno vsichki vikat,che textove na chalgite sa glupavi,a samo ti ne.Nedei mi izrejda pesni s "hubavi" textove ili sys "smisleni" molq te.I da ima takava sa okolo 5 i sigurno sa kradeni.
5 Ne mi otgovori za kradeneto?
6 Izbroi mi textove na metal pesni koito ne sa smisleni,ne poveche ot 2% sa ot vsichki,a v chalgata e obratnoto!
7 Nedei se pravi na ostroumna,nai gi mrazq takiva devoicheta.
8 Spora e vechen,no i qsen,moje chalgata da e moderna,no e typa.Metal vinagi e imalo i shte ima.Slushai si muzikata,koqto q znaqt samo v BG i tuk tam na balkanite,az slusham muzika,koqto e priznata navsqkyde dori i v BG,ne q odobrqvat samo hora kato teb.Vyrvi v USA ili na zapad i gi pitai dali slushat amet,azis,gloriq..i ko shte ti kajat mislish ? ako ima bylgari moje i da ti kajat,che slushat,no kydeto i da pitash za metallica navsqkyde shte ti kajat "da".Pravi si izvodite,slushai prostashtina i selqndurshtina..aide..!! "Palish,palish.." naish li kak shta podpalq?! sys `se cici sha ta podpalq i shta dam za qdreni opiti !