.

Виж резултатите на анкетата: Наркоман ли е такъв човек

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,наркоман е

62 72,09%
  • Не,не е

24 27,91%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Фен
    Град
    sofia
    [quote="FucK^IT"]
    Наркоманът е пристрастеният.Тва,че човекът 'х' е употребявал и преждевременно употребява амфети,ексове,тревица etc. в никакъв случай не го прави наркоман...
    много ясно че не е наркоман та нали един приятел е така и ви гарантирам че не е наркоман нито мисли да става това че от време на време(мм рядко даже на 2 седмици веднъж)взима амфети не го прави по-различен,само дето си прекарва яко и настроението му е на 6+ но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е НАРКОМАН ако си мислите че сички дето пафкат са наркомани.....сте доста заблудени с извинение

Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Е и ? Ако ще и морфологическа зависимост да е, - зависим си, пък и е вредно за здравето, кво повече - НАРКОМАННН .
    АХахАХ...ако искаш кажи че тва не е човек...не ми дреме,а на мен и на него и на си4ки останали като нас ще си ни е гот...аре беги си сложи розовите очила...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

ГАНДЖА
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    MNOO IASNO 4E NE E!!!kfo i az pusha seki den daje po niakoga i mnooogo pove4e ot dva puti i kfo...a za amfetkite mi da...gore dolu taka stoiat neshtata...vednuj sedmi4no...
    Мнооо си права мацка и аз така,ама просто тука има и некви пубери дето не разбира а говорат...деба децата четох доста работи и напрао умрях да се смея кви глупости може да роди децкия акъл...

Guest
    ae tva e super typo moa da vi kaja!I ko kato zima amfeti i to 1 pat na sedmica ili pushi ?!Az sashto zimama no nakroman e chovek koito vzima seki den po nqkolko pati koito se drusa i samo kogato e nadrusam moje ad misli normalno da govori samo za nakrotici i svveta mu da se varti okolo narkotici,za da se zabavlqva da se drusa..Ei tva e narkoman.Ae vii ne ste vijdali narkoman sas liniite ili na pompa da kajete kvo e taka che nedeite mn da sa praite na kompetentni kvo e narkoman i kvo ne e !

Фен
    Град
    anywhere but here
    da rechem az se bockam s heroin (naprimer!) i otnachalo go pravq zaradi udovolstvieto, koeto mi nosi - priliva na shtaste, energiq, chuvstvoto che sam gospodarka na sveta i t.n. sled vreme tqloto mi e priviknalo kum dozata, koqto vzimam obiknovenno i az trqbva da q uvelicha ako iskam da postigna po-ranshniq efekt... az ve4e sum pristrastena, ako ne se bockam na vseki 12 chasa (naprimer) zapochvam da poluchavam ujasni krizi i sam gotova na vsichko za da nakaram bolkata da spre i ima samo edin nachin - da si biq edna doza...
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Цитирай Първоначално написано от Oue Maue - Piue Sus Zeue
    Гадни наркози.
    Ай спри травата де, айде да ви видя
    1.човек който пуши коз НЕ Е наркоман
    2.млъквай и си гледай сънчо и да си лягаш че стана кусно...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

ГАНДЖА
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от S8K
    Гадни наркози.
    1.човек който пуши коз НЕ Е наркоман
    2.млъквай и си гледай сънчо и да си лягаш че стана кусно...
    БРАО МАЦКА САМО ТАКА

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ae tva e super typo moa da vi kaja!I ko kato zima amfeti i to 1 pat na sedmica ili pushi ?!Az sashto zimama no nakroman e chovek koito vzima seki den po nqkolko pati koito se drusa i samo kogato e nadrusam moje ad misli normalno da govori samo za nakrotici i svveta mu da se varti okolo narkotici,za da se zabavlqva da se drusa..Ei tva e narkoman.Ae vii ne ste vijdali narkoman sas liniite ili na pompa da kajete kvo e taka che nedeite mn da sa praite na kompetentni kvo e narkoman i kvo ne e !
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Цитирай Първоначално написано от FucK^IT
    NE SI NARKOMAN AKO NE SI ZAVISIM OT DROGATA KOQTO VZEMASH! NE MOJESH DA SE PRISTRASTISH KAM TREVATA!!!!!!!!! Zashto ne slushate kat vi sa govori, vinagi sha si ostanete samo s misleneto v kutiqta no ne i navan!
    Abso-fuckin'-lutely!!!

Аре само да ви кажа кво пише в тълковния речник,шот вие май не сте мноу наясно[тез,които са гласували ДА]:

Наркоман - лице,което страда от наркомания.

Наркомания - Болестно състояние на пристрастяване на наркотични вещества.

==>ИЗВОДЪТ

Наркоманът е пристрастеният.Тва,че човекът 'х' е употребявал и преждевременно употребява амфети,ексове,тревица etc. в никакъв случай не го прави наркоман...Наркоман би го направил фактът,че и физически,и психически се нуждае от дрога...
    Аз си взимам амфети,когато ходя на диско,партита etc. и то не винаги.Пуша си когато ми е кеф...но не прекалено често,шот се губи кефа според мен.Преди пушех по мн пъти на ден,но ся намалих и мисля,че така ми е мн по-добре...
    Въпросът е,че употребявам наркотици,но когато АЗ искам...ако днес няма - ок,отивам на парти без...
    УПОТРЕБАТА НЕ ТЕ ПРАВИ НАРКОМАНЧЕ,степента на зависимост го прави...Поне според мен...

PEACE...LOVE...RESPECT....& WEED...
    Не си права, щом пафка секи ден - начи има нужда от тва и не може да спре следователно е НАРКОМАН - а ти си от неговото стадо щом го защитаваш. И аз смъркам ама само от най скъпото и само за много специални случаи (веднъж в месеца)
    О извинете всезнайко...1.не е наркоман,а тревоман(има разлика)
    2.затваряй си тъпата миризлива уста шот компа ти ше се разкисне
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FucK^IT
    NE SI NARKOMAN AKO NE SI ZAVISIM OT DROGATA KOQTO VZEMASH! NE MOJESH DA SE PRISTRASTISH KAM TREVATA!!!!!!!!! Zashto ne slushate kat vi sa govori, vinagi sha si ostanete samo s misleneto v kutiqta no ne i navan!
    Abso-fuckin'-lutely!!!

Аре само да ви кажа кво пише в тълковния речник,шот вие май не сте мноу наясно[тез,които са гласували ДА]:

Наркоман - лице,което страда от наркомания.

Наркомания - Болестно състояние на пристрастяване на наркотични вещества.

==>ИЗВОДЪТ

Наркоманът е пристрастеният.Тва,че човекът 'х' е употребявал и преждевременно употребява амфети,ексове,тревица etc. в никакъв случай не го прави наркоман...Наркоман би го направил фактът,че и физически,и психически се нуждае от дрога...
    Аз си взимам амфети,когато ходя на диско,партита etc. и то не винаги.Пуша си когато ми е кеф...но не прекалено често,шот се губи кефа според мен.Преди пушех по мн пъти на ден,но ся намалих и мисля,че така ми е мн по-добре...
    Въпросът е,че употребявам наркотици,но когато АЗ искам...ако днес няма - ок,отивам на парти без...
    УПОТРЕБАТА НЕ ТЕ ПРАВИ НАРКОМАНЧЕ,степента на зависимост го прави...Поне според мен...

PEACE...LOVE...RESPECT....& WEED...
    Не си права, щом пафка секи ден - начи има нужда от тва и не може да спре следователно е НАРКОМАН - а ти си от неговото стадо щом го защитаваш. И аз смъркам ама само от най скъпото и само за много специални случаи (веднъж в месеца)
    oooo ti shmurkala samo skupo hahaha
    niama nishto...tati she ti kupi kokain4e niama niama....hah

hhhahah po taq logika sm ebasi drogata

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    наркоман е.

Цитирай Първоначално написано от Eric Draven
    да бе и за сапун не стават даже.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Eric Draven, Johny`3, Стеснителната - точки 9 и 10 от правилника! Eric Draven & Стеснителната - можете да не обръщате всяка тема на чат! Ако имате нещо да си кажете помежду си или с някой друг ЛС! Стеснителната - 2 точка от правилника! gazovia - 12 точка от правилника! S8K - 2 точка от правилника! Гостите - 2 и 6 точка от правилника!
    нхаахахахахаххаха
    тва ме изкефи , ^npocTo^a3^f^ наказва сички

i po edin pat na mesec da zima6 amfetamin pak si shit(narko)...
    No comment

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Тва се вика тревоман уе.
    Наркоман е херцата. Си4ко друо може да откажеш,стига да поискаш. И трева,и амфетки,та даже и кока. А и кат зимаш от време на време (да ре4ем един път в седмицата) тва не те прави зависим. Ти просто зимаш амфетки,кат отидеш на парти,за да си напраиш кефа още по-голям. А ако не земеш примерно няма да изпаднеш в абстенция. Някои просто не сте виждали кво е наркоман и за тва говорите. А и то4но към амфетките рядко се пристрастяваш наистина. Те просто един вид те стимулират.
    tva enapulno vqrno taka si e mmm taka e 4oveka za koito e anketata ne e narkoman koito kaazva 4e e zna4i izob6to ne e zapoznat s ne6tata xaxax [-o< [-o< [-o< [-o<
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Повече от фен
    хмм...самия факт ,че повечето мислят.че е наркоман е много жалък и смешен ... е извинявайте...някой дори не са взимали и не знаят за кфо стаа въпрос...просто жакият им изботр е продиктува от омразата към сякфи наркотици И коза...първо най-елементарно е ад се провери значението на думата както е наоравил някой...ма вие сте смешници всички бе...докато не изпадаш в абстиненция към даден наркотик то ти НЕ си наркоман...за тфа ,че се друса всеки ден и е некъф асоциален и аморален тип мене кфо ме ебе...изпаднал е ше си пържи мозъка,ше се друса с тъпите шитове(амфетите) и ше си скапва организма-некова работа...но това не го прай наркоман...и не знам що изобщо включваш марихуаната във въпроса...къф ти е случая...жалкооооо...много жалко ,че обществото ни е тооолкова неинформирано и вие сте бъдещето на тая държава...боже опази некфи ограничени хейтъри,който са си набили тъпите мнения в главата и единственото нещо което праат е да хранят ...отворете се към света !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    ...А и кат зимаш от време на време (да ре4ем един път в седмицата) тва не те прави зависим....
    Именно.

Не, не е наркоман.

Мързи ме да споря.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Не,не е наркоман !!!
    Наркомани са тези които почнат да ми абстинират и да немогат да ми живеят без дрога !
    Аз като съм била на екстази и амфетамин да не би да съм наркоманка ?
    Всичко трябва да си има мярка , и секи да си знае сам за себеси , кога и колко.....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    хмм...самия факт ,че повечето мислят.че е наркоман е много жалък и смешен ... е извинявайте...някой дори не са взимали и не знаят за кфо стаа въпрос...просто жакият им изботр е продиктува от омразата към сякфи наркотици И коза...първо най-елементарно е ад се провери значението на думата както е наоравил някой...ма вие сте смешници всички бе...докато не изпадаш в абстиненция към даден наркотик то ти НЕ си наркоман...за тфа ,че се друса всеки ден и е некъф асоциален и аморален тип мене кфо ме ебе...изпаднал е ше си пържи мозъка,ше се друса с тъпите шитове(амфетите) и ше си скапва организма-некова работа...но това не го прай наркоман...и не знам що изобщо включваш марихуаната във въпроса...къф ти е случая...жалкооооо...много жалко ,че обществото ни е тооолкова неинформирано и вие сте бъдещето на тая държава...боже опази некфи ограничени хейтъри,който са си набили тъпите мнения в главата и единственото нещо което праат е да хранят ...отворете се към света !
    ahahhahaha dobre 4e horata ot va6to stado sa bade6teto na d1rjavata vie pone ste informirani,rovite se v re4nici ala bala ama ne mi se spori s teb ili s koito i da e dr kato teb vseki sam pravi svoq izbor....
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    ММм... Два пъти дневно... Бая си е. Трудно е да се даде точно определение за "наркоман", но тоя твоя човек не е много далеч от моята представа... Много ясно би станало, ако пробва да спре да пуши или да иде на купон без амфетки... Ако не му стане номера, значи не е много добре. Стигала съм до момент, в който пушех почти всеки ден и... После като реших, че "няма повече", хич не беше лесно...
    зави си си от човека аз сам пушел по 6-7 на ден и след това спирам без никакъв проблем сега не пуша от месец и половина . А по темата не според мен не е наркоман наркоман е херца

Цитирай Първоначално написано от crazymen
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    ММм... Два пъти дневно... Бая си е. Трудно е да се даде точно определение за "наркоман", но тоя твоя човек не е много далеч от моята представа... Много ясно би станало, ако пробва да спре да пуши или да иде на купон без амфетки... Ако не му стане номера, значи не е много добре. Стигала съм до момент, в който пушех почти всеки ден и... После като реших, че "няма повече", хич не беше лесно...
    зави си си от човека аз сам пушел по 6-7 на ден и след това спирам без никакъв проблем сега не пуша от месец и половина . А по темата не според мен не е наркоман наркоман е херца

Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 10:13 pm Заглавие: Наркоман ли е....

Що я вдигна тази тема с малоумният си коментар?

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Гадни наркози.

Мега фен Аватара на SonataArctica

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Пушачи ли са тези които пушат отвреме навреме? Да,нарко е

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

наркоман ставаш точно тогава, когато почнеш да си правиш партия и да си взимаш сам

Мега фен
    Град
    <3
    Стара тема.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си