- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наркоман ли е....
[quote="FucK^IT"]Наркоманът е пристрастеният.Тва,че човекът 'х' е употребявал и преждевременно употребява амфети,ексове,тревица etc. в никакъв случай не го прави наркоман...много ясно че не е наркоман
![]()
та нали един приятел е така и ви гарантирам че не е наркоман нито мисли да става
това че от време на време(мм рядко даже на 2 седмици веднъж)взима амфети не го прави по-различен,само дето си прекарва яко и настроението му е на 6+ но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е НАРКОМАН
ако си мислите че сички дето пафкат са наркомани.....сте доста заблудени с извинение
![]()
![]()
![]()
![]()
АХахАХ...ако искаш кажи че тва не е човек...не ми дреме,а на мен и на него и на си4ки останали като нас ще си ни е гот...аре беги си сложи розовите очила...Първоначално написано от Стеснителната
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Мнооо си права мацка и аз така,ама просто тука има и некви пубери дето не разбира а говорат...деба децата четох доста работи и напрао умрях да се смея кви глупости може да роди децкия акъл...Първоначално написано от marusha
![]()
![]()
![]()
ae tva e super typo moa da vi kaja!I ko kato zima amfeti i to 1 pat na sedmica ili pushi ?!Az sashto zimama no nakroman e chovek koito vzima seki den po nqkolko pati koito se drusa i samo kogato e nadrusam moje ad misli normalno da govori samo za nakrotici i svveta mu da se varti okolo narkotici,za da se zabavlqva da se drusa..Ei tva e narkoman.Ae vii ne ste vijdali narkoman sas liniite ili na pompa da kajete kvo e taka che nedeite mn da sa praite na kompetentni kvo e narkoman i kvo ne e !
da rechem az se bockam s heroin (naprimer!) i otnachalo go pravq zaradi udovolstvieto, koeto mi nosi - priliva na shtaste, energiq, chuvstvoto che sam gospodarka na sveta i t.n. sled vreme tqloto mi e priviknalo kum dozata, koqto vzimam obiknovenno i az trqbva da q uvelicha ako iskam da postigna po-ranshniq efekt... az ve4e sum pristrastena, ako ne se bockam na vseki 12 chasa (naprimer) zapochvam da poluchavam ujasni krizi i sam gotova na vsichko za da nakaram bolkata da spre i ima samo edin nachin - da si biq edna doza...
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
1.човек който пуши коз НЕ Е наркоманПървоначално написано от Oue Maue - Piue Sus Zeue
2.млъквай и си гледай сънчо и да си лягаш че стана кусно...![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
БРАО МАЦКА САМО ТАКАПървоначално написано от S8K
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
О извинете всезнайко...1.не е наркоман,а тревоман(има разлика)Първоначално написано от Стеснителната
2.затваряй си тъпата миризлива уста шот компа ти ше се разкисне![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
oooo ti shmurkala samo skupo hahahaПървоначално написано от Стеснителната
niama nishto...tati she ti kupi kokain4e niama niama....hah![]()
hhhahah po taq logika sm ebasi drogata
наркоман е.
нхаахахахахаххахаПървоначално написано от Eric Draven
тва ме изкефи , ^npocTo^a3^f^ наказва сички![]()
i po edin pat na mesec da zima6 amfetamin pak si shit(narko)...
No comment
tva enapulno vqrno taka si e mmm taka e 4oveka za koito e anketata ne e narkoman koito kaazva 4e e zna4i izob6to ne e zapoznat s ne6tata xaxaxПървоначално написано от wan`a`doo
![]()
![]()
![]()
[-o< [-o< [-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
хмм...самия факт ,че повечето мислят.че е наркоман е много жалък и смешен ... е извинявайте...някой дори не са взимали и не знаят за кфо стаа въпрос...просто жакият им изботр е продиктува от омразата към сякфи наркотици И коза...първо най-елементарно е ад се провери значението на думата както е наоравил някой...ма вие сте смешници всички бе...докато не изпадаш в абстиненция към даден наркотик то ти НЕ си наркоман...за тфа ,че се друса всеки ден и е некъф асоциален и аморален тип мене кфо ме ебе...изпаднал е ше си пържи мозъка,ше се друса с тъпите шитове(амфетите) и ше си скапва организма-некова работа...но това не го прай наркоман...и не знам що изобщо включваш марихуаната във въпроса...къф ти е случая...жалкооооо...много жалко ,че обществото ни е тооолкова неинформирано и вие сте бъдещето на тая държава...боже опазинекфи ограничени хейтъри,който са си набили тъпите мнения в главата и единственото нещо което праат е да хранят ...отворете се към света !
Именно.Първоначално написано от wan`a`doo
![]()
Не, не е наркоман.
Мързи ме да споря.
Не,не е наркоман !!!
Наркомани са тези които почнат да ми абстинират и да немогат да ми живеят без дрога !
Аз като съм била на екстази и амфетамин да не би да съм наркоманка ?
Всичко трябва да си има мярка , и секи да си знае сам за себеси , кога и колко.....
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
ahahhahaha dobre 4e horata ot va6to stado sa bade6teto na d1rjavata vie pone ste informirani,rovite se v re4nici ala bala ama ne mi se spori s teb ili s koito i da e dr kato teb vseki sam pravi svoq izbor....Първоначално написано от sWeEt_SeEd
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
зави си си от човека аз сам пушел по 6-7 на ден и след това спирам без никакъв проблем сега не пуша от месец и половинаПървоначално написано от rosskata
![]()
. А по темата не според мен не е наркоман наркоман е херца
Първоначално написано от crazymen
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 10:13 pm Заглавие: Наркоман ли е....
Що я вдигна тази тема с малоумният си коментар?![]()
Първоначално написано от Oue Maue - Piue Sus Zeue
Пушачи ли са тези които пушат отвреме навреме?Да,нарко е
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
наркоман ставаш точно тогава, когато почнеш да си правиш партия и да си взимаш сам![]()
Стара тема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.