Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
Цитирай Първоначално написано от FucK^IT
NE SI NARKOMAN AKO NE SI ZAVISIM OT DROGATA KOQTO VZEMASH! NE MOJESH DA SE PRISTRASTISH KAM TREVATA!!!!!!!!! Zashto ne slushate kat vi sa govori, vinagi sha si ostanete samo s misleneto v kutiqta no ne i navan!
Abso-fuckin'-lutely!!!

Аре само да ви кажа кво пише в тълковния речник,шот вие май не сте мноу наясно[тез,които са гласували ДА]:

Наркоман - лице,което страда от наркомания.

Наркомания - Болестно състояние на пристрастяване на наркотични вещества.

==>ИЗВОДЪТ

Наркоманът е пристрастеният.Тва,че човекът 'х' е употребявал и преждевременно употребява амфети,ексове,тревица etc. в никакъв случай не го прави наркоман...Наркоман би го направил фактът,че и физически,и психически се нуждае от дрога...
Аз си взимам амфети,когато ходя на диско,партита etc. и то не винаги.Пуша си когато ми е кеф...но не прекалено често,шот се губи кефа според мен.Преди пушех по мн пъти на ден,но ся намалих и мисля,че така ми е мн по-добре...
Въпросът е,че употребявам наркотици,но когато АЗ искам...ако днес няма - ок,отивам на парти без...
УПОТРЕБАТА НЕ ТЕ ПРАВИ НАРКОМАНЧЕ,степента на зависимост го прави...Поне според мен...

PEACE...LOVE...RESPECT....& WEED...
Не си права, щом пафка секи ден - начи има нужда от тва и не може да спре следователно е НАРКОМАН - а ти си от неговото стадо щом го защитаваш. И аз смъркам ама само от най скъпото и само за много специални случаи (веднъж в месеца)
О извинете всезнайко...1.не е наркоман,а тревоман(има разлика)
2.затваряй си тъпата миризлива уста шот компа ти ше се разкисне