- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Sms към Globul
Най-накрая Globul също пусна дългоочакваните безплатни sms-иУслугата е достъпна за всички клиенти на Globul.
Това, което само трябва да направите е да изпратите sms на номер 5005(цената е според тарифния план) и да получите паролата си за достъп в MyGlobul.
В страницата
http://my.globul.bg/ въведете вашия мобилен номер, от който сте изпратили заявка за парола и получената като SMS парола. Остава само да попълните кратката форма за регистрация и вече сте част от семейството на MyGloBul! На ден всеки абонат на Globul ще може да изпраща по 20 SMS-а.
P.S. Мисля, че няма друга такава тема
ДА ви го накирилендза
ВИВАТЕЛ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗ
мтел и глобул SUX![]()
![]()
![]()
и Интер
da,znam go tozi sait,super oferta e![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i az go znam no qko :P![]()
da i az ve4e go znam, daje v4era polu4ih sms-4e ot tam.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
за мене глобул са егати глупацитеи ще кажа защо ... секи път верно испреварват мтел по цени и по разни оферти ама после мтел изведнъш пускат няква оферта дет е с 10 светлини години пред тея на глобул
:P
а сайта за смс-ите ... е толкова е супер прецакано !!! требе да пращаш смс айде тва не е болка за умиране но требе и да си на глобул ....
![]()
![]()
тва тотално вече ми развали мнението за глобул толкова много ми откраднаха на миналата карта че не е истина !
направо ... доказателство за тва дет казвам е тая новата оферта дет за 5 лева на месец говориш с 1 номер безплатно на месец .... а я погледнете новата оферта на мтел ....
[b]Съгласно новите тарифи на "М-Тел", обявени по време на Пловдивския технически панаир, всеки нов клиент на "Прима" между 26 септември и 31 октомври 2005 г. ще може да се възползва от новата услуга Free Prima Party, с която до 30 юни 2006 година ще може да говори безплатно между 21.00 и 05.00 час
само щото станаха спонсори на ЦСКА. ама ще почакаме и ще видим, ама покрай приватизацията бая далавери направиха, така че съм скептик. иначе и едните и другите прецакват, ама Мтел май по-малко.Първоначално написано от gazovia
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Супеееееееер, 10х за информацийката![]()
Регнах се и сега пращам смси като невидяла
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Честито да ни е![]()
А за без регистрация - има десетки сайтове, от които се пращат смс-и и до глобул![]()
Глобул рулз! Поне моя тарифен план![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
kaji nqkoi? :PПървоначално написано от Breakaway``
ahahaha
eeee gadost,trqbva da prati6 nekav sms,za da te registrirataz 6tqh da se registriram,vapreki 4e sam na mtel...
![]()
![]()
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
Ееее най-послеКрайно време беше и Глобул да направят нещо такова
![]()
Не е важно че за целия свят ти си един човек,важно е че за един човек ти може да си целия свят!!!
Услугата е достъпна за всички клиенти на GloBul.
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
am da popitam ko trqq pi6em v toq sms ili prosto trq izpratim prazen sms na 5005![]()
Напиши в него каквото си искаш, не е от значениеПървоначално написано от favi
Аз примерно написах sms
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
korn___
Абе не мога да разбера какво се вживяваш толкова сякаш си рекламно лице на Мтелот 6 месеца съм на сметка на ГлоБул и мога да ти кажа, че съм много по-доволна отколкото когато бях на Мтел наи-малкото е, че мога да говоря с всички от семеиството си без пари. Е не искам да те убеждавам коя фирма е по-добрата, защото тука 2 едни и същи мнения няма. Да наистина новата промоция на Мтел е адската даже ако трябва да съм честна след 21:00 и аз минавам на Мтел за да се обадя на разни аверчета и си лафим супер яко ама м/удругото ако говориш точно 1 час ти спират разговора
само, че наи-лесно е пак да набереш номера.
![]()
by the way отклоних се....![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ми айди кажи ни някой де ...Първоначално написано от Breakaway``
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...