.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Sms към Globul

Повече от фен
    Град
    Земния рай

Sms към Globul

Най-накрая Globul също пусна дългоочакваните безплатни sms-и Услугата е достъпна за всички клиенти на Globul.
    Това, което само трябва да направите е да изпратите sms на номер 5005(цената е според тарифния план) и да получите паролата си за достъп в MyGlobul.
    В страницата http://my.globul.bg/ въведете вашия мобилен номер, от който сте изпратили заявка за парола и получената като SMS парола. Остава само да попълните кратката форма за регистрация и вече сте част от семейството на MyGloBul! На ден всеки абонат на Globul ще може да изпраща по 20 SMS-а.

P.S. Мисля, че няма друга такава тема

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    ДА ви го накирилендза
    ВИВАТЕЛ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗ
    мтел и глобул SUX
    и Интер

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    da,znam go tozi sait,super oferta e
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    sofia
    i az go znam no qko :P

Голям фен
    Град
    S o F i A
    da i az ve4e go znam, daje v4era polu4ih sms-4e ot tam.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен

:)

за мене глобул са егати глупаците и ще кажа защо ... секи път верно испреварват мтел по цени и по разни оферти ама после мтел изведнъш пускат няква оферта дет е с 10 светлини години пред тея на глобул :P а сайта за смс-ите ... е толкова е супер прецакано !!! требе да пращаш смс айде тва не е болка за умиране но требе и да си на глобул .... тва тотално вече ми развали мнението за глобул толкова много ми откраднаха на миналата карта че не е истина ! направо ... доказателство за тва дет казвам е тая новата оферта дет за 5 лева на месец говориш с 1 номер безплатно на месец .... а я погледнете новата оферта на мтел ....

[b]Съгласно новите тарифи на "М-Тел", обявени по време на Пловдивския технически панаир, всеки нов клиент на "Прима" между 26 септември и 31 октомври 2005 г. ще може да се възползва от новата услуга Free Prima Party, с която до 30 юни 2006 година ще може да говори безплатно между 21.00 и 05.00 час

Цитирай Първоначално написано от gazovia
    ДА ви го накирилендза
    ВИВАТЕЛ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗ
    мтел и глобул SUX
    само щото станаха спонсори на ЦСКА. ама ще почакаме и ще видим, ама покрай приватизацията бая далавери направиха, така че съм скептик. иначе и едните и другите прецакват, ама Мтел май по-малко.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супеееееееер, 10х за информацийката Регнах се и сега пращам смси като невидяла
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Честито да ни е
    А за без регистрация - има десетки сайтове, от които се пращат смс-и и до глобул
    Глобул рулз! Поне моя тарифен план
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Град
    ............
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Честито да ни е
    А за без регистрация - има десетки сайтове, от които се пращат смс-и и до глобул
    kaji nqkoi? :P
    ahahaha

Град
    Sofiq
    eeee gadost,trqbva da prati6 nekav sms,za da te registrirat az 6tqh da se registriram,vapreki 4e sam na mtel...
    *nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*

Град
    Plovdiv
    Ееее най-после Крайно време беше и Глобул да направят нещо такова
    Не е важно че за целия свят ти си един човек,важно е че за един човек ти може да си целия свят!!!

Услугата е достъпна за всички клиенти на GloBul.

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

favi
    Guest
    am da popitam ko trqq pi6em v toq sms ili prosto trq izpratim prazen sms na 5005

Цитирай Първоначално написано от favi
    am da popitam ko trqq pi6em v toq sms ili prosto trq izpratim prazen sms na 5005
    Напиши в него каквото си искаш, не е от значение Аз примерно написах sms
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    korn___
    Абе не мога да разбера какво се вживяваш толкова сякаш си рекламно лице на Мтел от 6 месеца съм на сметка на ГлоБул и мога да ти кажа, че съм много по-доволна отколкото когато бях на Мтел наи-малкото е, че мога да говоря с всички от семеиството си без пари. Е не искам да те убеждавам коя фирма е по-добрата, защото тука 2 едни и същи мнения няма. Да наистина новата промоция на Мтел е адската даже ако трябва да съм честна след 21:00 и аз минавам на Мтел за да се обадя на разни аверчета и си лафим супер яко ама м/удругото ако говориш точно 1 час ти спират разговора само, че наи-лесно е пак да набереш номера.
    by the way отклоних се....
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Честито да ни е
    Ми айди кажи ни някой де ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си