Първоначално написано от lina15
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
THC ... венозно ??? аххахаха то не се усвоява от организма ти ако го приемеш венозно бе, братле.Първоначално написано от SkiT
Единствения вреден ефект на тревата е че преебава белия дроб, но го преебава много по-малко от тютюна.
Да се умре или "затъпее" е практически невъзможно.![]()
![]()
![]()
![]()
do kolkoto znam ne e vazmojno
I was lost and I'm still lost...
mneeeee![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
mneeee.....v jointa e bezsmyrtieto be hora!!!! btw 4ove6kiq mozak (VSEKI 4OVE6KI MOZAK) ima po rojdenie receptori za THC (za koito ne znae kvo e tva - emi priemete 4e e canabis prosto i tolkoz) . t.e. po rojdenie sme sazdadeni da se napu6vame. ina4e za kvo 6e sa ni tiq receptori a? everything happens for a reson. tai 4e - spox, gospod ni e dal ganjata, nie trqa si q izpolzvame, tq pone nikoga nqa svar6i...
mi az dokolkoto sam zapoznata ot treva e moje da se umre
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
ot joint ne mojesh dokolkoto znam,az pone oshte sam jiva![]()
ахахахахаха как ще умреш бе точно от пушенето не ама от рак на белите дробове или адска глупост и гладък мозък може ама тва след редовна и сериозна употреба в продължение на доста годинки
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
abe vii tuka mai ste mnogo kuhi kato pu6i6 treva mozaka ti se razlaga i sled vreme stava na kasha A kato pie6 alkohol se slu4va sy6toto s belite ti drobove
Maksimalnata doza mislq che beshe okolo 600 masura..priblizitelno..i nqkoi i da e sposoben da izpushi tolkova navednaj shte umre ne ot samata treva a ot nedostik na vuzduh v drobovete.. na praktika prosto spirash da dishash! A za zatupqvane..pff nqma takova neshto.. Pusha ve4e 6-ta godina i sum sushtiq kufto si bqh.. poznavam hora pushat ve4e 11-12 godini i pak sa si sushtite....pushete na volq..tva e nai qkoto neshto..
da jivee jointa!
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!
Лично ше дойда кат почнат да те показват в циркаПървоначално написано от MaCyPau
.
ne moje6 da umre6,stiga da ne si nqkyv zakuravql narkoman i tagav e vyzmojno![]()
[quote="Стеснителната"]не 600 масура а 600 грама 4ИСТ КАНАБИНОЛ,Първоначално написано от MaCyPau
а това си е пове4е от кило хашиш или няколко кила трева..
о4евАдно е, ЗАЩО никой досега не е умрял от трева.
пробвал съм да изям 300 грама трева на салата с лимон, марули и олио, епа мнго весело стана, цял ден ме държа, после заспах, после като се събудих още бях много нафращян..
ама
за свръхдоза и дума не може да става,
просто като ти дойде много заспиваш и това е..
помня в книхата бна Краджов за тревата имаше описан слу4ай на някакъв пи4 във френския 4уждестранен легион, дето решил да се самоубива с хашиш.. изял 3оо гр марокански хашиш, спал ден и половина и на следобяда се събудил... вкарцера![]()
Do sega NIKOI ne e umrial![]()
1-2 drupki zavisi kakva e trevata.Akoe drusana ot 1 cigara moe naistina da pukne6 6tot moe da si q napravil prekaleno silna ili tq da si e mnogo silna.6e ti se svari mozaka za tva vnimavaite kva treva pu6iteПървоначално написано от chupacabra:)
Първоначално написано от joint_ups
Ti kva glupost kaza we idiot ???? da umresh ot 1 cigara (1.20 dibela predpo4itam) povqrvai mi ako iskash moje da q testvam tuz treva det vikashsamo 6e ti sa xilq axaxxaxaxaxaXAAXxa
puk ima i mno po mo6ni maikikato naprimer ima nqkvo mnoo mo6no to4no 2 drupki i si mat za 4as 4as i ne6o puk ako izboham takaz cigara sam she sa prusna ot smqx
до 40 на ден съм стигал и още нищо ми няма ...
Първоначално написано от Absconding
e na kude pove4e ne govorq konkretno za neq aa poprincip daje az se vklu4vam
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
\/ Da JIVEEE BOB MARLEY
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
На тебе мозъка ти се е разложил, какво общо има алкохола с белите дробовеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
ххахахахаха да умреш от кеф или размазване да ...ама да гушнме букета до сега няма такиз случей....![]()
хахаха изключено е да умреш ве
аз веднъж мн яко се бях размазала първо с текили после некфи два масура, ма те бяха яко друсани иии некфа първо ебаси еуфорията и както се хилим изведнъж млъквам и почвам да разпраам как умирам.След около 5мин оплаквания от тфа, че ше се гътна тишина и 'ааа копеле от коз не мое да умреш' и пак хилеж хилеж
Може да пробваш ако искаш..![]()