.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84

Тема: Joint?

Цитирай Първоначално написано от lina15
    spens e moq BG idol

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SkiT
    Nepomnq kude bqh 4el maksimalnata doza THC koqto trqbva da poeme 4oveshkiq organizum za da umre...no tova beshe ne6to prakti4eski nevuzmojno...ili she pripadnesh ili she povurnesh...no da umresh...nqma na4in...trqa si biesh 50 igli sus THC hahah
    THC ... венозно ??? аххахаха то не се усвоява от организма ти ако го приемеш венозно бе, братле.

Guest
    Единствения вреден ефект на тревата е че преебава белия дроб, но го преебава много по-малко от тютюна.
    Да се умре или "затъпее" е практически невъзможно.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    do kolkoto znam ne e vazmojno
    I was lost and I'm still lost...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    mneeeee
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    mneeee.....v jointa e bezsmyrtieto be hora!!!! btw 4ove6kiq mozak (VSEKI 4OVE6KI MOZAK) ima po rojdenie receptori za THC (za koito ne znae kvo e tva - emi priemete 4e e canabis prosto i tolkoz) . t.e. po rojdenie sme sazdadeni da se napu6vame. ina4e za kvo 6e sa ni tiq receptori a? everything happens for a reson . tai 4e - spox, gospod ni e dal ganjata, nie trqa si q izpolzvame, tq pone nikoga nqa svar6i...

mi az dokolkoto sam zapoznata ot treva e moje da se umre
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    ot joint ne mojesh dokolkoto znam,az pone oshte sam jiva

ахахахахаха как ще умреш бе точно от пушенето не ама от рак на белите дробове или адска глупост и гладък мозък може ама тва след редовна и сериозна употреба в продължение на доста годинки
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Guest
    abe vii tuka mai ste mnogo kuhi kato pu6i6 treva mozaka ti se razlaga i sled vreme stava na kasha A kato pie6 alkohol se slu4va sy6toto s belite ti drobove

Град
    Plovdiv

.

Maksimalnata doza mislq che beshe okolo 600 masura..priblizitelno..i nqkoi i da e sposoben da izpushi tolkova navednaj shte umre ne ot samata treva a ot nedostik na vuzduh v drobovete.. na praktika prosto spirash da dishash! A za zatupqvane..pff nqma takova neshto.. Pusha ve4e 6-ta godina i sum sushtiq kufto si bqh.. poznavam hora pushat ve4e 11-12 godini i pak sa si sushtite....pushete na volq..tva e nai qkoto neshto..
    da jivee jointa!
    Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!

Re: .

Цитирай Първоначално написано от MaCyPau
    Maksimalnata doza mislq che beshe okolo 600 masura..priblizitelno..i nqkoi i da e sposoben da izpushi tolkova navednaj shte umre ne ot samata treva a ot nedostik na vuzduh v drobovete.. na praktika prosto spirash da dishash! A za zatupqvane..pff nqma takova neshto.. Pusha ve4e 6-ta godina i sum sushtiq kufto si bqh.. poznavam hora pushat ve4e 11-12 godini i pak sa si sushtite....pushete na volq..tva e nai qkoto neshto..
    da jivee jointa!
    Лично ше дойда кат почнат да те показват в цирка .

green eyes
    Guest
    ne moje6 da umre6,stiga da ne si nqkyv zakuravql narkoman i tagav e vyzmojno

Guest

Re: .

[quote="Стеснителната"]
    Цитирай Първоначално написано от MaCyPau
    Maksimalnata doza mislq che beshe okolo 600 masura..priblizitelno.
    не 600 масура а 600 грама 4ИСТ КАНАБИНОЛ,
    а това си е пове4е от кило хашиш или няколко кила трева..
    о4евАдно е, ЗАЩО никой досега не е умрял от трева.
    пробвал съм да изям 300 грама трева на салата с лимон, марули и олио, епа мнго весело стана, цял ден ме държа, после заспах, после като се събудих още бях много нафращян..
    ама
    за свръхдоза и дума не може да става,
    просто като ти дойде много заспиваш и това е..
    помня в книхата бна Краджов за тревата имаше описан слу4ай на някакъв пи4 във френския 4уждестранен легион, дето решил да се самоубива с хашиш.. изял 3оо гр марокански хашиш, спал ден и половина и на следобяда се събудил... вкарцера

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    mi mai ne......

Фен
    Град
    Plovdiv
    Do sega NIKOI ne e umrial

joint_ups
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    от 1-2 дръпки нищо няма да стане
    1-2 drupki zavisi kakva e trevata.Akoe drusana ot 1 cigara moe naistina da pukne6 6tot moe da si q napravil prekaleno silna ili tq da si e mnogo silna.6e ti se svari mozaka za tva vnimavaite kva treva pu6ite

Цитирай Първоначално написано от joint_ups
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    от 1-2 дръпки нищо няма да стане
    1-2 drupki zavisi kakva e trevata.Akoe drusana ot 1 cigara moe naistina da pukne6 6tot moe da si q napravil prekaleno silna ili tq da si e mnogo silna.6e ti se svari mozaka za tva vnimavaite kva treva pu6ite

Ti kva glupost kaza we idiot ???? da umresh ot 1 cigara (1.20 dibela predpo4itam) povqrvai mi ako iskash moje da q testvam tuz treva det vikash samo 6e ti sa xilq axaxxaxaxaxaXAAXxa
    puk ima i mno po mo6ni maiki kato naprimer ima nqkvo mnoo mo6no to4no 2 drupki i si mat za 4as 4as i ne6o puk ako izboham takaz cigara sam she sa prusna ot smqx

Guest
    до 40 на ден съм стигал и още нищо ми няма ...

Re: Joint?

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Цитирай Първоначално написано от gazarkata
    Zdraveite, moje i da se umre ot pushene na joint?
    Само се затъпява, не се притеснявай!
    e na kude pove4e ne govorq konkretno za neq aa poprincip daje az se vklu4vam
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

\/ Da JIVEEE BOB MARLEY
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe vii tuka mai ste mnogo kuhi kato pu6i6 treva mozaka ti se razlaga i sled vreme stava na kasha A kato pie6 alkohol se slu4va sy6toto s belite ti drobove
    На тебе мозъка ти се е разложил, какво общо има алкохола с белите дробове
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Guest
    ххахахахаха да умреш от кеф или размазване да ...ама да гушнме букета до сега няма такиз случей....

хахаха изключено е да умреш ве
    аз веднъж мн яко се бях размазала първо с текили после некфи два масура, ма те бяха яко друсани иии некфа първо ебаси еуфорията и както се хилим изведнъж млъквам и почвам да разпраам как умирам.След около 5мин оплаквания от тфа, че ше се гътна тишина и 'ааа копеле от коз не мое да умреш' и пак хилеж хилеж

Град
    Варна
    Може да пробваш ако искаш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си