- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- a6tan ku4ar
kak se pi6e po to4no imeto mu ...
Ashton Kutcher![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
mnogo mnogo blagodarq:]
Ushtan Ka4ar![]()
Браво! За да попиташ как се пише пускаш тема!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Следващият път като не знаеш на някой как му се пише името не е нужно да пускаш тема, а отиваш в http://www.google.com/ и пишеш името на български, от всичките страници, които ще ти се появят все на някоя ще е написано и на английски. Ето виж ТУК след като написах името на Аштън Къчър още на първия ред го има изписано и на английски!![]()
xaxaxa! nali se se6ta6 4e az akul ot idioti ne priemam...
не знам кой е идиота. по-скоро тоя кой не знае как да състави 1 име на английски.Първоначално написано от Lolitka
пфу..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ахаха АШТАН КУЧАР дееба неграмотните...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
mai ti si negramoten ama nqma zna4enie...
Първоначално написано от Lolitka
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Абе драга ми Lolitka ти като си толкова грамотна и умна кажи ми само що пускаш цяла тема та да питаш на някой как му се пише името?! Май не блестиш с ум! Не стига, че си толкова глупава и задаваш толкова дебилни въпроси и не стига, че тука хората ти помогнаха ми си тръгнала на важна да се правиш. Абе моме я се осъзнай малко и като се научиш да мислиш и пишеш пак се върни, до тогава не ни занимавай с простотии! Хем тъпо и не се сеща само, хем като му помагат се дърви!
бух се изпърдял на името му
leleee ... kvi mizernici ima v toq forum...tz tz tz Ei hora mnoo ste sduhani ... bahti kopeletata za ni6to ne staate
abe.... 6to ne si sloji6 penisa si v akalnika a ?Първоначално написано от Lolitka
Skateboarder for life
Авторката получи отговор, а темата приключва тук.