Onzi dne pushih treva i povurnah v taksito zashtoto karashe burzoq-normalno li e tva?
za kvo pu6i6 treva kato ne ti ponasia trevata vodi do![]()
![]()
i moita priqtelka povuena ot trevicata kat i dado no te beshe mnogo silna ''imdiski konop''
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Ми при някои хора е нормално.Значи че не ти понася.По добре недеи да пушиш повече.
Абе тва не зна4и задължително,4е не и понася. ПРосто сиурно нали,щот и е за първи път и не знае още по колко да пуши,4е да не прекали. Аз имам една приятелка първите пъти кат се беше напушвала и даже един път беше припаднала,ама ся си пуши супер мноо и нищо не и става. Тва е било просто,щот и е за пръв път.Няма нищо страшно. Тва,щот нали организма не е пробвал такова нещо...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
ami normalno e!!!az taka napu6eni s edna fr patuvame v reisa i tq pripadna i ot togava izbqgvame da se vozim napu6eni!!!xaxaxaxa ama to si zavisi,no ina4e da normalno e-nqma stra6no!!!!![]()
нз аз вобще не се возя на реис и на такси ходя си пеша ... и няма такива ефекти ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първия път трябвало да знаеш кво пушиш.. сигурно си пушила некфа силна.. не е трябвало.... по слабичката ще ти действа съвсем нормално .. Но не ти препоръчвам да го правиш повече
i az taka =D>Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
нормално е..зависи колко си пушила..пък има и вариант да е била друсана..имам приятел който беше в пирогов заради друсана трева с хероин..внимавайте от кого си взимате тревата..
Край !!! Значи ще умреш!!!!
nai6 li kolko me boli fara de si povurnala ma kranto
xax tva be6e dobroПървоначално написано от [Lucifer
=D> =D> =D> =D>
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Тва е единия вариант другия е джоинта да не е бил джойнт тоест да е бил яко друсан. А на всички разбирачи, които викат, че може да драйфаш от джойнт, щото си препушил ще им се изсмея в лицетоПървоначално написано от [Lucifer
ПП Тревата се е използвала против повръщане![]()
WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF!SwF
тревата не може да доведе до повръщане в никакъф случай.. единственото обяснение за мене е, ако си пила алкохол с козчето и немаш мн тренинг в тая област..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
то и само водка да е пак ше има драиф парти !Първоначално написано от [Lucifer
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
И аз съм виждал хора да повръщат от масе.. ама само, когато преди т'ва бяха пушили още масе.. макар, че и тва не обяснява мн добре нещата.. Никога не ми се е гадело от т'ва .. тряа си доста дефектен че да драйфаш от трева![]()