.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Treva

Treva

Onzi dne pushih treva i povurnah v taksito zashtoto karashe burzoq-normalno li e tva?

za kvo pu6i6 treva kato ne ti ponasia trevata vodi do

i moita priqtelka povuena ot trevicata kat i dado no te beshe mnogo silna ''imdiski konop''
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Ми при някои хора е нормално.Значи че не ти понася.По добре недеи да пушиш повече.

Абе тва не зна4и задължително,4е не и понася. ПРосто сиурно нали,щот и е за първи път и не знае още по колко да пуши,4е да не прекали. Аз имам една приятелка първите пъти кат се беше напушвала и даже един път беше припаднала,ама ся си пуши супер мноо и нищо не и става. Тва е било просто,щот и е за пръв път.Няма нищо страшно. Тва,щот нали организма не е пробвал такова нещо...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    ami normalno e!!!az taka napu6eni s edna fr patuvame v reisa i tq pripadna i ot togava izbqgvame da se vozim napu6eni!!!xaxaxaxa ama to si zavisi,no ina4e da normalno e-nqma stra6no!!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    нз аз вобще не се возя на реис и на такси ходя си пеша ... и няма такива ефекти ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Първия път трябвало да знаеш кво пушиш.. сигурно си пушила некфа силна.. не е трябвало.. .. по слабичката ще ти действа съвсем нормално .. Но не ти препоръчвам да го правиш повече
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    нз аз вобще не се возя на реис и на такси ходя си пеша ... и няма такива ефекти ...
    i az taka =D>
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    нормално е..зависи колко си пушила..пък има и вариант да е била друсана..имам приятел който беше в пирогов заради друсана трева с хероин..внимавайте от кого си взимате тревата..

Супер фен
    Край !!! Значи ще умреш!!!!

sdfb
    Guest
    nai6 li kolko me boli fara de si povurnala ma kranto

Повече от фен
    ami nz za men ne emnogo normalno osven ako ne si smesila trevata sus dobro koli4estvo vodka ... dogava stava draif party

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]ami nz za men ne emnogo normalno osven ako ne si smesila trevata sus dobro koli4estvo vodka ... dogava stava draif party
    xax tva be6e dobro =D> =D> =D> =D>
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Град
    Sofia
    ]ami nz za men ne emnogo normalno osven ako ne si smesila trevata sus dobro koli4estvo vodka ... dogava stava draif party
    Тва е единия вариант другия е джоинта да не е бил джойнт тоест да е бил яко друсан. А на всички разбирачи, които викат, че може да драйфаш от джойнт, щото си препушил ще им се изсмея в лицето

ПП Тревата се е използвала против повръщане
    WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF! SwF

Супер фен
    тревата не може да доведе до повръщане в никакъф случай.. единственото обяснение за мене е, ако си пила алкохол с козчето и немаш мн тренинг в тая област..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    то и само водка да е пак ше има драиф парти !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Pimperator
    Guest
    И аз съм виждал хора да повръщат от масе.. ама само, когато преди т'ва бяха пушили още масе.. макар, че и тва не обяснява мн добре нещата.. Никога не ми се е гадело от т'ва .. тряа си доста дефектен че да драйфаш от трева

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си