- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Направих го
Днеска пуших за пръв път докато правя секс и ми спадна паламарката, нормално ли е така че много се тревожа.
Еми възможно е, на мен ми се случва рядко, но става. Ама не стане ли, просо усещането си е нещо коренно различно от самия оргазъм, просо си е нещо друго, но пак си е готино. Аве тревата и секса рулез!
Drugs must be a food for the soul, not for the ego!
ami tova e napulno normalno be estestveno 4e shte se polu4i taka nezavisimo dali si pushil ili pil alkohol normalno e hahahhahahaha![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
kazvali sa mi che e mnogo qko da si napushen i da pravish seks.samoto useshtane e po-gotino.
e, ne sam go izjivqvala za da kaja sas sigurnost.
![]()
normalno e da ti spadne erekciqta no ne e strashno, ne se boi![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Мене пък ли4но,кат се напуша и ми е супер гадно да прая квото и да е от тоз род действия,щот по4вам да се вкарвам в баси филмите...е,ама аз съм моми4е. Примерно съм си представяла,4е на един му падат зъбите...![]()
![]()
Иначе знам,4е кат пушиш и мое да не ти стане,ама да не ти дреме. Да кажеш да имаш некъв проблем-добре,ама то тва нищо не е...в смисъл не е приятно,ама няма кво да се притесняваш.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.