- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя е най великата музика на света?
Коя е според вас? Аз мисля че е чалгата, след това метълайееееееее.
Най-великата е класическата музика и това е неоспорим фактТова е така, защото е гениална, писана от гениални хора, особено що се отнася до полифоничната/многогласната/ музика.
я УМРИ некаде в некоя кофа бе !!!!Първоначално написано от пънкарка
няма такова нещо като най-велика музика. навсякъде има както чудесни неща, така и пълни бъркочи.
не мога си влезна у профила, баси ...
пор
айде да мълчиш бе , на чалгар ли ше ми се правишПървоначално написано от korn___
Mi vsqka muzika e hubava-ne mislq che ima nai-hubava.To vseki chovek si e razlichen i ima razlichen vkus.Na nqkoi mu haresva edno na drugi ne...az lichno slusham vsichko...no nemoga da opredelq koe tochno e nai-hubavoto.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ретрото, ретрото, ретротооооооооо!!!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Na sa6toto mnenie sUm .. i az sUm teI.. ama li4no mn me kefqt tekstovete na Metala...Първоначално написано от GoLdEn`GirL
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Аз пък не мисля като теб. Не може една музика да е гениална, това значи да няма нито една лоша песен в тази музика. За мене самия факт, че има музика е нещо много велико обаче да кажеш, че един стил или вид музика е гениален си е пълна глупост. Естествено, че всеки ще каже музиката която харесва. Ми добре товага аз ще кажа хауса и мога да дам пример дори. Трибал хауса често е създаден от ударни елементи => древните хора са имали същия принцип за правене на музика така, че за мене това е гениалната музика просто, защото съхранява началното звучене на музиката въпреки, че тогава не е било точно музика, а може би просто удари в някакъв ритам. Темата е леко тъпа! Сега пак ще има война... едните харесват едно, другите друго...Първоначално написано от machoka
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
трябва да си супер тъп, за да кажеш подобно нещо.Първоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Офф според мен самата тема е изключително тъпа и безсмислена...Вие да сте чували за изрази от типа на "Свят като цвят" и "Разни хора - разни идеали" ??? Как може да кажеш коя е "най-великата" музика...тъпо...ся ще се водят безсмислени спорове...естествено че няма "най-велика", всеки слуша това което го кефи, то затова има и толкова стилове... иначе щеше да съществува само 1 стил - "най-великия"...което от своя страна моментално отхвърля логичното съществуване на останали стилове...>>>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Лека поправка тъпА. Ми съжелявам, че така си мислиш. Уважавам мнението ти не мисля, че съм тъпа просто изразих мнение.Първоначално написано от пор
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
не, не. не ме разбра. нямах предвид, че ти си тъпа. имах предвид, че хората, които казват "стила x е най-великия на света, другите да духат" са супер ограничени. говоря за онези коне с капаци, дето си знаят само своето и не приемат чуждото.Първоначално написано от aBeP4eTo
които отричат всяка друга музика.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ne 4e slusham mn no ne moga da sporia 4e ne e takaПървоначално написано от machoka
![]()
M2O Musica allo stato puro!
klasi4eskata muzika, makar i da ne mi haresva, naistina e velika
Така е обаче едно 90% от юзерите в тоя форум смятат, че това, което те слушат е най-доброто и най-якото само щото на тях им харесва, а от там следва, че ше е най-великото ебаси. Ограничени и глупави хора колко искаш, нема отърване батка!Първоначално написано от пор
![]()
чалгар е майка ти !Първоначално написано от дупе
![]()
Верно е.Първоначално написано от Анонимко
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Samo 4algaaaa! Kak mojete da mi q sravnqvate s toq smradliv metul, we???
Mi, kvo??? Pisna mi da pi6a edno i su6to otvovo i otnovo, i otnovo, i otnovo... (:
Ne moje da slu6a6 4alga i metul ednovremennoo! Az sum absolutno protiv!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Първоначално написано от Анонимко
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Ами хайде кажете ми едно, само едно класическо произведение, което да е 'бъркоч' или 'лоша песен'![]()
Не знаете за какво говорите, за какви гениални мозъци, писали тази музика.. но да кажеш, че има и 'некадърни песни' из този стил, започващ от барока, който затваря един огромен цикъл, през класицизма, романтизма та докато се стигне до Шостакович и Прокофиев си е направо безмислено, глуповато и наивно изказване![]()
А вече всички останали - метъл, рок, поп-фолк, естрада - бива.., но джаза е религия, джаза е начин на живот![]()
House,trance,dnb/jungle , абе аз слушам сяква без метъл общо взето...
метъл определено, в тая музика има супер мн живот и енергия, затова и ме кефи на махххххххххххх
offf nai velikataaaa muzika pasa li . .ne znam da e syzdadena .ama kato q syzdadat moje i da se obadq)
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise