.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София

Re: Коя е най великата музика на света?

Цитирай Първоначално написано от пънкарка
    Коя е според вас? Аз мисля че е чалгата, след това метъла йееееееее.
    verno li boje...4algata i metula sa dvete nai protivopolojni stila v muzikata,kakto se edno da kaje6 4e te kefi opera i GABBA-ne staa
    Ili slu6a6 metul ili 4alga
    aZ SUM ZDRAvo stupila i zaribila po GABBA,punk,techno,oii

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®

Цитирай Първоначално написано от lina15
    verno li boje...4algata i metula sa dvete nai protivopolojni stila v muzikata,kakto se edno da kaje6 4e te kefi opera i GABBA-ne staa
    tva tuka neshtu ne mi stana qsno shto puk da ne slusha i chalga i metal az slusham i dvete i kvo ot tva... ne vijdam shto kato slushash ednoto e nekvo stranno da slushash i drugoto

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll

Ne moje da slu6a6 4alga i metul ednovremennoo! Az sum absolutno protiv!
    Може, душице, ако не си ограничен кон с капаци, възхваляващ един стил и "Мразещ " другите. Аз слушам и двете. И въобще не ми пука дали си против
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Абе 'сичко е добро само не и прошлявият метъл!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Неактивния
    Абе 'сичко е добро само не и прошлявият метъл!
    That's right maannn

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Според мен няма най-добра музика...за всеки най-добра е тази която слуша...за мен трябва да е drum 'n bass шот тва слушам...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Хаха забелязвам че в тоя форум,във всяка тема се ше се намери някои които ше се изцепи с някоя подобна глупост

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P

Цитирай Първоначално написано от WannaBe
    Хаха забелязвам че в тоя форум,във всяка тема се ше се намери някои които ше се изцепи с някоя подобна глупост
    МНООО ЯКО ПИЧ...МНООО СИ ПРАВ...ПУБЕРИ КВО ИСКАШ
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

Може, душице, ако не си ограничен кон с капаци, възхваляващ един стил и "Мразещ " другите. Аз слушам и двете. И въобще не ми пука дали си против
    WOW! Ama ti verno li? Samo deto az haresvam i punk, i rock, i retro... Mn e qko, nali? Da slu6a6 rap i klasika, techno i razni operi... Super logi4no zvu4i! I da mi tvurdi, 4e 4algata e nay- velikata muzika i sled tva metula- i tva super umno, a? Ina4e da, da slu6a6 LP i Aneliq- razbiraemo! Ama da slu6a6 METUL i Aneliq, vij tuk ve4e govorim za suvseeem razli4no ne6to.

WOW! Ama ti verno li? Samo deto az haresvam i punk, i rock, i retro... Mn e qko, nali? Da slu6a6 rap i klasika, techno i razni operi... Super logi4no zvu4i! I da mi tvurdi, 4e 4algata e nay- velikata muzika i sled tva metula- i tva super umno, a? Ina4e da, da slu6a6 LP i Aneliq- razbiraemo! Ama da slu6a6 METUL i Aneliq, vij tuk ve4e govorim za suvseeem razli4no ne6to.
    Абе за да ми твърдиш такива глупости тряя да си някои яко ограничен човек...

Евала,мацка!!!

естествено че няма "най-велика", всеки слуша това което го кефи, то затова има и толкова стилове... иначе щеше да съществува само 1 стил - "най-великия"...което от своя страна моментално отхвърля логичното съществуване на останали стилове...>>>>
    е Тва е Истината,цялата ИстиНА и нищо друго,Освен ИСТИНАТА...брао!Мн добре казано...

Найш кво, аре само да не ме занимааш.
    Дедо Господ май нема да ми прости.
    Дай ми всичката пара на света, колега.
    (не ме занимавай с глупости бе)

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от WannaBe

Абе за да ми твърдиш такива глупости тряя да си някои яко ограничен човек...
    Koe po- to4no ne ti pobra glavicata... 4e e neestestveno da si fen na dva stila, koito sa na noj, ot kaktro su6testvuvat li?

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    Sofia

Това пък беше най-тъпото изказване до момента. На такива хора като теб им се вика "Closed minds".. прави си сметка какво имам предвид. Що пък да не може да слушаш чалга и метъл??? Аз чалга не слушам ама това не ми пречи да слушам от много хард неща до трип-хоп ако изобщо ти говори нещо това.. слушам alt. rock, reggae, techno, drum&bass, metal, jazz, ska, punk, hip-hop, r&b, lounge, house, disco, breakbeat, brazilectro.. и още к'во ли не.. и какво викаш? А между другото това, че чалгата и метъла са най-противоположните стилове музика е много относително и не можеш да направиш такова заключение. Защо.. класиката и метъла не са ли също толкова противоположни? Абе изобщоооо.. няма да коментирам повече. Всеки слуша каквото иска и не се съобразява с това кое на кое е било противоположно според някой си супер "компетентен" човек.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

аз съм напълно съгласен с Мачока. като се замисли човек какво са правили хора като се започне от Ренесанса и се стигне до върха на сладоледа - Класиката. на мен лично ми харесва най-много Романтизма, но цялата тази музика е велика. не може да сравняваш Преслава или Азис с Моцарт или Бетовен например. ако след 100, 200 или 300 години някой слуша Азис тогава ми говорете за велика чалга. от по-съвременните музики не мога да отлича нищо. а иначе и 20 век има своите музикални религии - джаз, рок, метъл и така нататък. но върха, най-доброто, най-великото това е Класиката.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    А вече всички останали - метъл, рок, поп-фолк, естрада - бива.., но джаза е религия, джаза е начин на живот
    Мечка, ако си мислиш,че за истинските рапари или истинските метъляги музиката им не е начин на живот начи си бахти заблудения.Нали за тфа металите се обличат металско уж са бунтари тва онва...Ф смисъл метъла оказва влияние в/у тях.Най-малкото което е на начина им на обличане.Рапа също-широките дрехи,хека дори тревата ако щеш и всички други части на хип-хоп културата.Ами регето и рагата?Те не са ли начин на живот?Супер глупаво беше тфа дето го каза.
    Та не виждам примерно как джаза е начин на живот ???

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Голям фен
    Най-великата е класическата музика и това е неоспорим факт

Мега фен Аватара на machoka
    Lil` Bow Wow, bro,

да видя да казах, че другите не са?

Та не виждам примерно как джаза е начин на живот ???
    .. не виждаш, защото си твъъъърде, твърде далеч от тази всеобхватна област, не познаваща граници.. А и никой не би претендирал, че го познава изцяло..

Lil` Bow Wow-ne reg.
    Guest
    А вече всички останали - метъл, рок, поп-фолк, естрада - бива.., но джаза е религия, джаза е начин на живот
    Е тфа кфо узначава?Точно тва казваш е пич,че метъла рапа били само музика а джаза религия и начин на живот.Ся естрада,чалгата и некои други са просто музика ама рапа метъла регето са нещо много пове4е.

уаф баф, млъкни че се излагаш. при положение, че не знаеш историята на джаза, как, къде и защо е възникнал, какво е означавал в създаването си, в какви насоки се е развил, как са го изживявали хората и така нататък... при положение, че не знаеш това не плямпай, че рапа е религия, защото някои ходят разпасани. ти не познаваш дори историята на рапа и всичко, което изброих за да говориш така. вземи почети малко какво е тази музика. обогати си малко музикалната култура и ще разбереш, че рока, метъла, рапа, регето и така нататък са нещо много повече от стил на обличане. и не приказвай какво са повече, защото не знаеш. аз също не ги познавам много добре, имам само леки познания. за гореизброените неща. но тези леки познания не ми позволяват да кажа дали рапа или рока е по-велик, но благодарение на тях виждам, че ти можеш да го кажеш по-малко дори от мен. затова не спори с Мачока. разгледай му профила и ще видиш с какво се занимава той. и сам реши дали можеш да си му опонент в подобен спор.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    уаф баф, млъкни че се излагаш. при положение, че не знаеш историята на джаза, как, къде и защо е възникнал, какво е означавал в създаването си, в какви насоки се е развил, как са го изживявали хората и така нататък... при положение, че не знаеш това не плямпай, че рапа е религия, защото някои ходят разпасани. ти не познаваш дори историята на рапа и всичко, което изброих за да говориш така. вземи почети малко какво е тази музика. обогати си малко музикалната култура и ще разбереш, че рока, метъла, рапа, регето и така нататък са нещо много повече от стил на обличане. и не приказвай какво са повече, защото не знаеш. аз също не ги познавам много добре, имам само леки познания. за гореизброените неща. но тези леки познания не ми позволяват да кажа дали рапа или рока е по-велик, но благодарение на тях виждам, че ти можеш да го кажеш по-малко дори от мен. затова не спори с Мачока. разгледай му профила и ще видиш с какво се занимава той. и сам реши дали можеш да си му опонент в подобен спор.
    меТчтателке там крето двама си мерят пишките не си бутай гъза друг път.Ако си свикнал квото ти кажат и да си съгласен толкова по лошо за тебе.За тфа хората имат право на мнение.Ти си ебаси роба.
    Моме като сам признаваш че не си запознат с регето и рапа и метъла закфо мяукаш?Смешко мноо те кефи да спориш ама си набарал теми по който не си достоен да говориш.Аре като си мноо запознат с великия джаз обясни за кфо стаа въпрос.

Повече от фен
    Град
    Sofia

izviniavai,ama leki4ko si protivore4ish...ti samata kazvash 4e ne moje da se slushat dva protivopolojni stila,a ti kfo praish...slushash gabba i punk...emi sorry ama nekaksi ne staa...
    A ina4e za men nai-velikata muzika e technoto...ama naistina dumata "velika" mu podhojda...neveroiten stil e tfa..klara te da letish niakude si drugata strahotna muzika e drum'n'bass-a...tia prosto kipi ot energia...su4etanie ot super zverski zvuci......
    za men e tfa i znam 4e za drugi she e neshto drugo...no klasi4eskata muzika si klasi4eska hahah i mnoo i se kefia moje bi za tfa sum vlubena v pianoto,a da ne govorim kfi techno remixi ima na klasi4eski proizvedenia...........

баф уаф ти за пореден път доказа че си издънка проста и си тъп кат цървул. аз не съм казал, че съм много запазнат с историите на разните стилове музика. но отределено мога да ти каза, че ти не си. като знаеш толкова много я ми кажи кога се е зародил джаза, къде, кои хора са създавали такава музика... но не да ми копи-пейстнеш нещо от нета. покажи си културата. пък ко не знаеш прочети и тогава приказвай дали джаза е религия, дали рапа е религия, дали регето е религия. освен това по отношение на музикална култура в тоя форум с мачока никой не може да се мери. а ти си някакъв блед образ дето само се мисли за голяма работа. и как може роб да ме наричаш, бе идиот с идиот такъв? как може момиче да ме наричаш? как може въоще по някакъв начин да ме наричаш? как може да се чувстваш достоен да квалифицираш по някакъв начин хора, дето никога не си виждал. аз за тебе не знам педал ли си, не си ли, не знам. но мога да видя, че културата (всички видове) яко ти куца. хайде сега, като толкова ерудиран, че с мачока се сравняваш, ми обясни кой стил музика е религия и защо? кой стил музика е гениален и защо? кой стил е велик и защо? ама ми се струва, че няма да можеш. затова стига си показвал простотия. някакси е смешно като говориш за музикални религии да употребяваш такъв речник. и после, моля ти се "си мерили пишките" ти в музикално отношение си кастриран.

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Ахаха да см казал че знам нещо за джаза?Нали ти каах да обясниш тва онва да видим.Копи пейст ахахаха се ено ши седна да ровя нета само да променя мнението ти за което не ме боли фара.Рапа е начин на живот казах ти защо нема пофтарям.
    Ти недей използва мачока колко бил еродиран и умен на тема музика ами кажи нещо което ти знаеш.Евала на мачока слуша си джаз класика лошо няма.Ти нзм що се месиш ф спора с тъпите си изказвания и защитаваш мачока се едно см го убидил нещо или така нататък.Той си е достатъчно интелигентен да си даде мнението.Ама ти си просто семе което иска да спори,нещо което не ти се отдава никак.
    Я ми кажи само тва че има ХИП ХОП КУЛТУРА не ти ли подсказва нещо?Не ти ли подсказва какво е рапа.Не гледай БГ тука не са много истинските ако се сещаш виж за кфо стаа вапрос в америка примерно.Има и филми показващи как хората живеят с тая музика.

че хип-хоп култура има - има. че има хора, дето живеят с тази музика - има. че им е начин на живот - е. но не и така, както е бил джаза. пак там, в Америка. аз специално не съм чак такъв фен на джаза, дори може да се каже никакъв. а и в днешно време няма такива фенове на джаза, каквито е имало преди. тук говорим и за начин на мислене. Мачока го каза - това е религия. нека той да го обясни - има повече познания от всеки тук, пък камо ли мен. а намесвайки се във "вашия" спор аз не направих нищо, освен да подкрепя едно мнение. в случая това на Мачока. просто за мен той е прав и го казвам. и казвам защо. в това е смисъла на форума - всеки да си изказва мнението - още от древността

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си