Цитирай Първоначално написано от мечтател
уаф баф, млъкни че се излагаш. при положение, че не знаеш историята на джаза, как, къде и защо е възникнал, какво е означавал в създаването си, в какви насоки се е развил, как са го изживявали хората и така нататък... при положение, че не знаеш това не плямпай, че рапа е религия, защото някои ходят разпасани. ти не познаваш дори историята на рапа и всичко, което изброих за да говориш така. вземи почети малко какво е тази музика. обогати си малко музикалната култура и ще разбереш, че рока, метъла, рапа, регето и така нататък са нещо много повече от стил на обличане. и не приказвай какво са повече, защото не знаеш. аз също не ги познавам много добре, имам само леки познания. за гореизброените неща. но тези леки познания не ми позволяват да кажа дали рапа или рока е по-велик, но благодарение на тях виждам, че ти можеш да го кажеш по-малко дори от мен. затова не спори с Мачока. разгледай му профила и ще видиш с какво се занимава той. и сам реши дали можеш да си му опонент в подобен спор.
меТчтателке там крето двама си мерят пишките не си бутай гъза друг път.Ако си свикнал квото ти кажат и да си съгласен толкова по лошо за тебе.За тфа хората имат право на мнение.Ти си ебаси роба.
Моме като сам признаваш че не си запознат с регето и рапа и метъла закфо мяукаш?Смешко мноо те кефи да спориш ама си набарал теми по който не си достоен да говориш.Аре като си мноо запознат с великия джаз обясни за кфо стаа въпрос.