Абе go6o ot po4ivka ти сам не виждаш ли колко си прост ми трябва аз да ти го казвам?! Еми да ти кажа твойта постъпка, както и на дружките ти е адски мъжка и готина. Лелеее честно, ебати яките типове сте....малиии кой може така като вас да флууди....еми няма други такива, вие сте направо супер герои! Как го постигате? Кажете къде е скрита тайната на успеха ви? За к'во ше се занимавате да излизате, да купонясвате, да се кефите на живота при положение, че може да спамите? СТРАХОТНИ СТЕ!
Вие сте толкова тъпи и задръстени, че не може да го осъзнаете, но ето аз ви го казвам - ПРОСТИ И ГЛУПАВИ СТЕ!!! Разбрахте ли ме или да повторя отново, щото ощетените ви мозъци надали схващат от първият път - ВИЕ СТЕ СМЕШНИ, МАЛКИ ИДИОТЧЕТА!!! А дано ме разбрахте тоя път! Я ми обяснете само за голямата работа ли се мислите като флуудите и спамите из форума? Мога да ви кажа само едно - всеки, ако иска т'ва може да го прави, но не всички са толкова ограничени и глуповати като вас та да се занимават с т'ва! Как може да седиш и да ни се хвалиш колко си велик и непобедим, щото си седнал да спамиш в един форум бе? Абе смешко я се осъзнай! Явно т'ва е единственото на което си способен щом толкова се хвалиш с него и го имаш за гордост. Ха ха абе вие идея си нямате колко сте смешни, то бива безмозъчни хора ама т'ва вашто не е за смях ами за съжаление и знаете ли к'во - искренно ви съжалявам! Били много умни, много готини абе с една дума СУПЕР ЗВЕЗДИ, само че ако бяхте такива последното нещо, което щяхте да правите е да флуудите в тоя форум, е по стечения на обстоятелствата обаче го правите и не спирате да се излагате и да доказвате на всички тук, че нямате акъл за една стотинка. Ама к'во ли се занимавам да обяснявам някакви неща на олигофрени, то е ясно, че няма да зацепите за к'во ви говоря, но все пак да повторя за трети път та дано да го проумеете - ВИЕ СКАПАНИ, ПРОСТИ СЕЛЯНИ!!!