- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 3 отбора в групите на УЕФА
ми уаф баф то аз мога и да те псувам, ама къв е смисъла? псувай си тука, прай се на умен, мисли се за забавен, квот искаш прай. ти мярка нямаш ли, бе боклук? виж заглавието на темата, бе. тука не е спор кой може да обижда повече. защото като нищо и аз мога да извадя селски език като твоя. и аз мога да те запсувам както ти мене. обаче няма да го направя, щот ми е под нивото. постнал съм тема за успех на БЪЛГАРСКИТЕ отбори. и ти ми говориш за някви византийци. това има ли нужда от коментар. кой тука е в екстаз от победите? кой не е? ти не си, щот византийците не се радват на БГ успехите. и стига измества въпроса. ако ще пишеш за УЕФА - за УЕФА пиши. ако няма - въобще не пиши.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Как можем да изразим най-добре радостта си от класирането на БГ отборите - като спрем да се псуваме поне в тази тема. Айде баф ваф, кажи и ти нещо нормално, покажи и ти, че се радваш на успехите.
Темата за "Божков А" групата пак не е за псуване, но там можеш да спориш, колкото си искаш. И не на тема кой е по-велик. Темата е зададена. Ако искаш да спориш на тема, кой е по-по-най, можеш да си създадеш такава.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Байер 04 Леверкузен краво е финалист за ШЛ преди 3 год и носител на УЕФА за 88.Печелил е и купата на страната.Оксер?Никаф кур не стаа от тях.Батков ми прилича на гъз с мустаци.На шибан доносник,дясна ръка на еврейски мафиот.На тъпо говедо което е президенче на тъпото си оборче.Ти приличаш на Дядо стефчо.Ама е нормално да приличаш на баща си.Майка ти и без туй я ебе пулвин БГ как баш дядо стефчо нема я мини.
Аре от ся нататък по темата щом искате.
Първоначално написано от Анонимко
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Майка ти е Данчето Христова
Баща - Фидел Кастро
Дядо - Сталин
Ако те видя, ще те счупя от бой. Няма, лайньо да говорим по темата, защото искаш последен да напсуваш ти. Детското поведение на един "17-годишен" е просто нелепо, тъй че няма да ти мине чалъмчето. Мамичката ти курвенска.![]()
Admin-Coki:
Да не забравяме за чичо ти Гошо Димитров, за вуйчо ти Милко Балев и баба ти Цола Драгойчева. А, и дядо ти бай Тошо
Admin-Coki:
Първоначално написано от мечтател
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®