- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любим град?
Нямам любим град...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Виж сега знаем, че за провинциалистите центъра на София е Централна гара ама не е така да знаеш. Ти ако си ходила в места като DB, Amor нема и да видиш готини хора!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
А и сигурно идването ти се е състояло в посещение на София ленд и НДКто на културата!![]()
![]()
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ееее тоя Сандро верно е селско пишлеме. Сандро заслужавш само една пръдня!
ахха нека са две.ПРЪЦПървоначално написано от The Furt
бе нз от тез дет водят спора
кой е прав ама знам само едно
Сандро ти наистина си като Къцко)
мухахахах
а и аз няам любим град може би - Търново
аз съм си селянче..от Павликени
da i azПървоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
![]()
Agyyyyyyyyyyyy
Пловдив,защото е родния ми град,има готини местенца,като тепетата.Харесвам го с всичките му лоши черти,но има и положителни.Защото това е моето родно мястоо!!!
И още един град харесвам - морската столица на България - Варна разбира се.Не знам поради каква причина.Може би,заради хубавия спомен останал от една ранна сутрин в този град - на морския бряг....Беше божествено и красивооо!!!Запомнящо се!
и аз така нищо че живея в софия пловдив ми е най лубимия град защото не е такава лудница както в столицата и тука докато тънем в болкуци заради некви тапанати който се правят на интересни,не съм видяла някои в пловдив да си изхватля боклуците през прозотеца.Но пък и защото всичките ми роднини са в пловдив а в софия намам нито един
ВАРНАзащото си е родния ми град и съм свикнала с него
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Пловдив ми е най-най-най любимия град.Това е родното ми място и просто много обичам това място!
Az sum si ot SF, no obojavam Sozopol! Ama naistina!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Аз също съм от Стара Загора и какво?Както каза Рени,хората не се определят по това къде живеят! Може градът ни да не е много голям и да си говорим мИеко![]()
![]()
,но поне е спокойно и няма толкова много стрес...На мен си ми е хубаво тук...Иначе ми харесват Пловдив и Велико Търново...Досега не съм имала възможността да отида до Варна,но винаги много съм искала!
П.П. Айде за говора да не спорите много,защото шопите също говорят твърде грешно!Да не се обиждаме на диалекти моля![]()
Най-правилно говорят в Трявна доколкото си спомням май и Велико Търново,ама не съм особено сигурна(може и да греша)
PEACE!
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Стига глупости, как ще говорим меко !??!? Т'ва е пълна простотия, аз до сега не съм срещал човек в Стара Загора, който да говори меко !?!*)(!@У!*&
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Ами..моя си град Велико Търново!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Аз сам от Добрич,но мисля че най-хубавия град в БЪЛГАРИЯ е ВАРНА..!!!
"Expect Me NiGGa LikE u eXPeCT JeSus 2 c0Me baCk, Expect Me NiGGa, I'M c0MiNG" (2Pac)
NiGGa I HiT 'eM uP...!!!
"FuCk Bad Boyz's cRew!!!"
Ооо..моля те...Аз всеки ден попадам на хора които говорят наистина мИеко....Аз също на моменти не мога да се усетя и си говоря така или когато се лигавя,но по принцип се опитвам да преодолея тоя неправилен говор...Първоначално написано от SanDRo
*ThE~WorLd~Is~MinE*
BUrgas![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За мене,най-хубавият град е Бургас![]()
Абе..не само защото ми е роден...![]()
Доста градове в България съм обиколила..но Бургас за мене си остава най-хубавия град!Пловдив и Варна също ми харесват...
Бургас просто е не чак толкова голям град.Центъра е много хубав
Приятно ми е просто когато се разхождам из града...просто съм си и свикнала с него..и повече го познавам..от това е повлияно решението ми,че БУРГАС Е № 1
![]()
Несебър!![]()
Морето,стария град,слънцето,лятото,хорат ,абе ако щете и улиците.Познавам си града,обичам си го и не бих го заменила.Ще цитирам текст от една песен който най-добре го описва :
Какъв ти град - едно кафе на кръст.
И всички тук - се знаем наизуст.
Скучни са дните ни, но май сме свикнали.
Навсякъде все наши хора сме, и кой от кой - по-луди сме.
точно за малък град като нашия![]()
![]()
![]()
Русемного е чист и спокоен град
и красив
![]()
Много харесвам София, защото тук съм си израстнала, но все пак голямо впечатление ми направи гр.Раковски. Там е невероятно! Градът е страшно чист и подреден, имах чувството, че съм в Германия. Не знам на какво се дължи, може би на това, че там са предимно и само католици. Но е страхотен град!
Също си падам и по Самоков, защото е в планината и е хладничко през лятото, но и е много приятна обстановката. Харесва ми.
"Hominem te esse memento"
Стара Загора
Това е моят град,свикнала съм с него ..
ВАРНА, ВАРНА и пак ВАРНА!!!
oбожавам този град. Морето, вълните, пясака, магазините, дискотеките, баровете, Морската градина, хората и всичко. Не съм родена там, не живея там обаче редовно съм там.
Другия ми любим град е Силистра естествено. Все пак родно място и си го харесвам колкото и да е скучнен.
Харесвам и Велико Търново и Бургас.![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
XAx nai nakraq da sprat sporovete.
Men mi haresva Stara Zagora.. Plovdiv.. Sofiq.. Varna.. Veliko Turnovo.. am tfa sa maI...
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P