- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с компютъра!
Здравейте!Искам да попитам какви настройки трябва да направя за да си изключвам по нормалния начин компа!Защото сега трябва да го изключвам от копчето,а това всички знаем че не е хибаво за хард-диска.Скоро преинсталирах Уиндолса,защото имах други проблеми.Когато изключвам компштъра ми се появява черен екран с надписа на Уиндолс и един текст,който казва че ми сеифа информацията в компштъра и че след това ще изключи ама неизключва!
You must know: The love is on the top!
Problema e Che Nishto ne razbirash ot kompove i samo gi naebavash.Tva e celiq problem 6tom tukoshto si go preinstal i pak ne e fret mai naistina si zqn.
Titlata Mr.Olimpiq sE Vruchva na scenata , No se Pecheli v zalata.
Стандартното изкл. е от START>TURN OFF COMPUTER>TURN OFF но ако ти е много стар компа изкл. го по тоя начин и след това от копчето
screen saver->Power->AMP->enable и си готов.
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
Ти да не си с уиндоус 95 или 98 и да ти пише на черния екран с оранжеви букви Its now safe to turn off your computerако е така значи след този надпис ще трябва собственоръчно да си го изключваш от копчето.
Хъхъ представящ ли сиПървоначално написано от kurabiika
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
абе дете, как може такива въпроси да задаваш? ти брадва нямаш ли?
аз компа си го изключвам от копчето ама той първо ми сейва настройките и т.н. демек се едно от старт менюто. май сички с Уиндоус ХР са така
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Глупости!!!Първоначално написано от мечтател
Май на теб ти трябва брадва!![]()
Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
![]()
![]()
Не зависи от уиндоуса - зависи от това колко големи балъци сте
Щом си го изключвате от копчето, значи ви е прееебаааан
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Това че не знаят какво говорят не означава че компютрите им са преебани, просто не знаят.
'сичките сте баааати лавандулите, ни един от вас разбира от компютри![]()
![]()
![]()
и Интер
Благодаря на problemniq!Стана!![]()
You must know: The love is on the top!
Фь ЬФ с едни прозорци да не се справиш ... ц ц