.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Знаех си, че цялото шоу е на запис Преди малко видях 2 от Красавиците в кастинга за адреналинки по Нова Леле, БТВ се чудят как да дръпнат аудитория, а те в конкурентната телевизия си въртят дупетата
    Че кастинга за адреналинки не беше ли преди началото на лятото??
    мисля ,че....това предаване се снима в момента не е на запис..пък може и да си се объркала

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    За разлика от другите две предавания това ми е интересно. Даже това стар академи несъм го и гледал даже.
    Новото ми харесва...не е истина обаче колко съ тъпички тез момичета

Цитирай Първоначално написано от MaPuXyaHa
    Знаех си, че цялото шоу е на запис Преди малко видях 2 от Красавиците в кастинга за адреналинки по Нова Леле, БТВ се чудят как да дръпнат аудитория, а те в конкурентната телевизия си въртят дупетата
    мисля ,че....това предаване се снима в момента не е на запис..пък може и да си се объркала
    Предаването всъчност е на запис...

Новото ми харесва...не е истина обаче колко съ тъпички тез момичета

Ам целта е да са тъпички и за това са ги избрали и някой от тях толкова грозни просто щото са мнооого ЕнтЕлегентни... А оная "най-красивата коса на Бг" е баси вълкодава честно...

Цитирай Първоначално написано от MaPuXyaHa

А защо тогава още като започна предаването на 3-ти ги събраха и предварително ни казаха, че тези 10 момичета и момчета не знаят какво ги чака...а в същото време след това ни показаха сцени как момичетата се учат да ремонтират коли, момчетата да правят масажи и т.н.??? Бъди малко по-наблюдателен де Дори ги показаха как спинкат и едни как убиха комар Е, щом според теб не е запис, то, кога са успяли да спят като дори не си бяха избрали стаите още Тъпо са си го измислили горките!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    ама не мисля
    Недей ! Това ти е слабото място ахахахахахахахаххаахахаха хахахахаххахахаха

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Това е моето мнение Като почне ще го видим дали си струва да го гледаме..Аз гледах интервютата на жените дето ще участват и сичките са супер надути кучки.Всяка каза че обича луска и е свикнала с него ала бала..Обичали парите.
    е не е точно така ! аз едната я познавам и си е много свестно момиче. за другите нищо немога да кажа

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Супер тъпо е това предаване. Точно копие на Big Brother само че 100 пъти по-тъпо... Тия BTV вече незнаят какво да измислят за конкуренция с NOVA TV

Супер фен
    Град
    sofia
    i na men mi e tupo i ne go gledam :P

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    tva pa kvo e

Град
    Icarus , Kalima
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Идеята е същата като на Биг брадър само че тея ша живеят в лукс а брадъровците в мизерия ( поне в началото ).Тук са красиви жени и умни мъже а в ББ са грозни жени и умни мъже..Копирват се взаимно..Тъпо е според мен
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си