- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Красавицата & Отличникът
Че кастинга за адреналинки не беше ли преди началото на лятото??Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
мисля ,че....това предаване се снима в момента не е на запис..пък може и да си се объркала
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
За разлика от другите две предавания това ми е интересно. Даже това стар академи несъм го и гледал даже.
Новото ми харесва...не е истина обаче колко съ тъпички тез момичета
Предаването всъчност е на запис...Първоначално написано от MaPuXyaHa
Новото ми харесва...не е истина обаче колко съ тъпички тез момичета
Ам целта е да са тъпички и за това са ги избрали и някой от тях толкова грозни просто щото са мнооого ЕнтЕлегентни... А оная "най-красивата коса на Бг" е баси вълкодава честно...
Първоначално написано от MaPuXyaHa
А защо тогава още като започна предаването на 3-ти ги събраха и предварително ни казаха, че тези 10 момичета и момчета не знаят какво ги чака...а в същото време след това ни показаха сцени как момичетата се учат да ремонтират коли, момчетата да правят масажи и т.н.??? Бъди малко по-наблюдателен деДори ги показаха как спинкат и едни как убиха комар
Е, щом според теб не е запис, то, кога са успяли да спят като дори не си бяха избрали стаите още
Тъпо са си го измислили горките!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Недей ! Това ти е слабото мястоПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
ахахахахахахахаххаахахаха хахахахаххахахаха
е не е точно така ! аз едната я познавам и си е много свестно момиче. за другите нищо немога да кажаПървоначално написано от DeSsi
Супер тъпо е това предаване. Точно копие на Big Brother само че 100 пъти по-тъпо... Тия BTV вече незнаят какво да измислят за конкуренция с NOVA TV
i na men mi e tupo i ne go gledam :P
tva pa kvo e
Първоначално написано от DeSsi
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®