- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пречат ли брекетите за целуването?
Az mislq 4e ne pre4at![]()
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
amii az sam hodila sas momche koeto nosi breki,no opredeleno ne pravqt vpechatlenie i ne prechat.taka che spoko
![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
еми аз съм носила брекети и първите дни толково боли че надали ще помислиш за целувки![]()
обаче след време ще свикнеш с тях и въобще нямат да ти правят впечетление.
а колкото до целувките-ако си миеш зъбките достатъчно /по около 4-5 пътши на ден/за партньора ти няма да е неприятно.
Az sum na 21 godini i ot 1 godina nosq breketi. Iskam da kaja 4e te v nikakuv slu4ai ne pre4at na celuvkite i izob6to ne se use6tat . A kolkoto do higienata ,koito ima breketi tq e neizbejna ako iskate da vi sa zdravi zubite bez kariesi. Moite priqteli daje ve4e ne zabelqzvat 4e sum s breketi , a za priqtelkata mi da ne govorim.
Е нали имаш гадже,не сте ли се целували ?Първоначално написано от Анонимко
Според мен няма да пречът![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абе хора, що не гледате датата, на която е пусната темата![]()
![]()
Едва ли.
Ми мойто гадже носи брекети...и даже е мн сладък с тях и като се целуваме въобще не се усещат...все пак не се целуваме със зъби,нали!?
xaxa i az sum s breketi....i moito gaje kaza 4e dokao se celuvame i mi yse6taa leko breketite i super mnogo go radvaly tova.....syper qko e tui 4e nqma otkfo da se pritesnqq6![]()
![]()
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
В момента аз имам брекети и за първи път ще се целувам с тях . Мисля че момчето с което го правя ще ме разбере защото и тоя до преди 2 години беше с брекети . Според мен нямаа да е голяма разлика дали ще се целуваш с брекети или нее , все пак те не очастват в целувката !
az imam breketi ot 6 meseca , i ot 1 sedmica imam gadje.. celunahme se sigurno veche 5-6 puti i nishto ne mi kaza, daje vse poveche i poveche kato che li iska da se celuvame .. ;D pone do sega nishto ne mi e kazal za breketite XD :3 inache VINAGI sutrin , vecher i predi da izleznem na obqd si miq mnogo hubavo zubite a sled tova hapvam duvka , taka che toi ne zabelqzva mnogo breketite mi , a kolko sa mi chisti zubite i duhut mi >.< ;3