- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za Mary Jane!
Evala e brato. Neam. Novo qko ne6to ima... Akineton!
koi e toq we
malko she te popravia: join the nature e лафът!!!!Първоначално написано от ГАНДЖА
Абе тоя наркоман и да го поправиш 10 пъти пак нищо нема да схванеПървоначално написано от marusha
![]()
haha ima neshto vqrnoПървоначално написано от Sa3ana3a
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Хората които са против тревичката, бихте ли ми казали къде мога да намеря информация за ужасните негативни действия на коза, с които вие виждам сте добре запознати след като така жарко отстоявате тезата си? Досега съм чел единственно положителни неща, айде убедете ме защо е вредна?
Първоначално написано от gos7
w google.com pishesh "marihuana deistviq". izlizat saitove s absolutno cqlata informaciq za marihuanata i nejnite proizvodni.![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
ili po-konkreten adres - http://narkomania.start.bg/ tam ima za vsichki vidove narkotici, dosta informaciq.
HAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH AHHAПървоначално написано от zeleni_o4i
Abe ti si qko zle hahahahhaha
SAITA E WWW.PROMENA.ORG
Dobre 4el sam kupishta za marihuanata, uwrejda dihatelnata sistema kato cigarite. Wqrno edna cigara marihuana e rawno na 10 bqlo victory no pyk w srawnenie s teen pusha4ite dori edin koz na dwa dni e nishto, oba4e efekta e w pyti po dobyr. A za wyzdeistwiteto w/u mozyka moga da kaja 4e trewata e po bezwredna ot alkohola i po4ti wis4ki ostanali widowe narkotici.
PS Fizi4eska zawisimost - nqma Psihi4eska - mnogo malka
PPS
La cucaracha, la cucaracha,
Ya no quieres caminar,
Porque no tienes,
Porque le falta,
Marihuana que fumar
1. VqrnoПървоначално написано от Rebel
2. 20 puti poveche... ili 20 puti po-malko q se oprai ve.
3. Vqrvam/e v Promena i te ne tursqt izvestnost a se borqt sa po-dobro.
4. Az pak znam hora deto ot 10 godini i poveche pushat i ne sa produljili s nishto drugo. Pravi razlika mejdu istinski pafkatori i gazari. Gazarite pushiha treva shtoto beshe moderno sq minaha na amfeti shtoto te stanaha moderni. Vseki sam si izbira putq
5. kashirai se nqkude
Napravo mi omrazna da vi cheta glupostite v toq forum i mi ide povecheto ot vas da gi zachukam![]()
ne mi otvarq takava stranica, moje bi ne si q napisal pravilno ...Първоначално написано от CRaZy_IKT
Момиче съм...а иначе сайта сега е в "ремонт" аххаххахаПървоначално написано от zeleni_o4i
Първоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
![]()
![]()
Gotowo, we4e dosta wreme prou4wam trewata, zakliu4enieto mi e - pushete q samo s powod, ne prekalqwajte s powe4e ot 3/4 na sedmica i si prawete kefa, bez da wi stawa nawik, ako nqmate wolqta ili pushite obiknoweni cigari w golemi koli4estwa se udawete w toaletna 4iniq.
Пич,много правилно заключение !!!
![]()
![]()
![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ХАХАХАХАХХА ТИ НАПРАО МЕ РАЗБИ МАНЯК ХААХАХАХАПървоначално написано от Rebel
първо Жоро Кадифето не е никакъв клоун а е много точен пич и се бори за каузата си с всички сили ...
Второ как пък решаваш че тея дет са на амфетамин и на херца им е виновна тревата след като тя няма абсолиутно нищо общо с горепосочените психоактиви... едното е опиат депресант другото е вдигащ наркотик парти... а тревата мой човек е доста далече от тези класификации
И ТРЕТО НЕ СИ ТИ БАЛЪКА ДЕТО ДА МИ КАЖЕ АЗ НА КОЙ ДА ВЯРВАМ И НА КОЙ НЕ КЕНЕФ....![]()
![]()
![]()