- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Споделям си просто....
Здр.
В последно време любимия ми стил музика се превърна в гадна комерсиална боза. Става въпрос за хауса и всички негови видове. Писна ми просто разни чалгари да ми обясняват колко са зарибени по хауса. Е как може хора които не са ходили на нито едно парти да обясняват колко се кефят на тази музика. Да не говорим, че 50% от тези които обясняват, че се кефят на хауса поне веднъж са ходили на чалга парти!? Еми това ме вбесява просто. В последно време е адски модерно всички да се правят, че са големи фенчета на хауса...Има ли други разочверовани като мен от тази факт?
И най-забавното е като ги питаш въобще какво е хауса ми те представа си нямат иначе обясняват колко са зарибени! ооооо много се нервя
Как може да не знаят един DJ, да не са слушали нито един сет и да казват, че се кефят на нещо. Ми поне като ще приказват, че се кефят на нещо да го проучат!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.