Здравейте на 'сички!
Реших да постна една тема, щот' ми писна да ми казват: абе ти си чалгарка не струваш и некви е такива....
Е добре бе, хора! Има ли значение к'ва музика слушам? Живеем си в една свободна страна и всеки слуша т'ва дет иска, нали така? Аз що не тръгна да нападам някой дет' се кефи на метал или на класика?! Според мен не може по т'ва ква музика слушам да определите дали съм проста, тъпа или грозна! Щот' аз не си позволявам да слагам етикети от рода на: Ти слушаш РАГА аре метни се от някъде не искам да говоря с тебе!
Е сори много ама според мене тва е супер тъпо! Нека всеки си слуша тва дет си иска без да напада другите. Не че ми пука дали на някой му харесва мойта музка или не, ама ми омръзна да ме определят с думата 'чалгарка'! Ок слушам чалга, кефи ме тая музика, тя си е мойта... Е и? Искате да ми кажете, че не съм човек колкото всеки един друг?
Аре мн ви моля да няма подобни изказвания... Сега веднага някой ще напише: Че то тва не е музика! Нека не е музика, и к'во от т'ва? Мене си ме кефи, нека си я слушам и не налагам на никой моето мнение! Тва не е музика , незнам си кво.... Да, ама си е точно за моята душа- ем за купонче, ем за сдух. Не съм тръгнала да ви обеждавам, че т'ва е най-великата музика, само ми обеснете или се опитайте да ми обесните, за к'во някой си ше ме определя колко съм просто само кат' му кажа стила ми на музика?! Като кажа кефя се на Азис например или на Преслава? Добре бе не си налагам мнението на никой!!! Писна ми от изречение от рода на: 'Чалгията не струва значи и ти не струваш'... Аре да си слушам кват' музика си искам без някой да ми вади сметки за тва...
К'ви са тея глупости? Нека всеки си слуша т'ва което си го кефи без да определя музиката на другите.... Всеки си има право на личен избор и на лична свобода нали така? За т'ва аре плс да престанете да определяте хората според тва ква музика слушат, щот тва не е никъф показател! Нит с музика, нит с външен вид се определя един човек!
Мерси, че поне си напраихте труда да го прочетете. Не че ще има някъФ резултат де....